fbpixel

Search icon
Search
Μια ματιά στο νέο Bvlgari Hotel Roma που αποτελεί το most-awaited opening του 2022
DESIGN NEWS

Μια ματιά στο νέο Bvlgari Hotel Roma που αποτελεί το most-awaited opening του 2022

Το οποίο θα στεγάζεται σε μια ιστορική τοποθεσία της Αιώνιας Πόλης


Το ολοκαίνουριο Bvlgari Hotel Roma είναι το most-awaited opening του 2022! Θα στεγάζεται στην Piazza Augusto Imperatore της Ρώμης, σ' ένα εμβληματικό κτίριο-ορόσημο της πόλης, που χτίστηκε μεταξύ 1936 και 1938 από τον αρχιτέκτονα Vittorio Ballio Morpurgo, με την Patricia Viel να είναι υπεύθυνη για την in & out αναδιαμόρφωσή του. 

Πρόκειται για ένα νέο είδος ξενοδοχειακής εμπειρίας όπου η ιταλική φιλοξενία συναντά τα κοσμηματοπωλεία του δημοφιλούς οίκου και την ένδοξη ιστορία της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά και ολόκληρης της πόλης. Η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική πιο αναβαθμισμένη από ποτέ και μια ακόμη ξενοδοχειακή άφιξη με την επωνυμία του brand, που αναμένεται να γίνει το απόλυτο must-visit place για όσους επιθυμούν να βιώσουν την άριστη φιλοξενία και να θαυμάσουν από κοντά το exceptional design του κτιρίου.

bhr-via-della-frezza.jpg
Η είσοδος του Bvlgari Hotel Roma


Θα αποτελείται από 100+ δωμάτια και σουίτες, τα οποία πρόκειται να απογειώσουν την έννοια του high-end living, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει ο οίκος. Κύριο μέλημα των δημιουργών ήταν η επίτευξη μιας σχετικής ομοιότητας με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία Bvlgari. Πρωταγωνιστικά υλικά είναι το μάρμαρο, οι μεταξωτές ταπετσαρίες, ο γρανίτης, και τα έπιπλα από ευκάλυπτο, τα οποία ολοκληρώνουν το εσωτερικό decor, δημιουργώντας μια κομψή και ταυτόχρονα ζεστή ατμόσφαιρα.

Στο μεταξύ, θυμόμαστε το πολυσυζητημένο πρόσφατο openig του Bvlgari Hotel Paris στην Πόλη του Φωτός, στους χώρους του οποίου ρίξαμε μια inside ματιά για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες. Εκεί, πάνω στην εμβληματική λεωφόρο George V που αγναντεύει το Champs-Élysées και τον Πύργο του Eiffel, το ξενοδοχείο δεσπόζει και απογειώνει τις αισθήσεις. Το Bvlgari Hotel Paris διαθέτει 76 δωμάτια, ένα spa 1.300 τετραγωνικών μέτρων, με μια εντυπωσιακή πισίνα 25 μέτρων, γυμναστήριο, τζακούζι, 9 αίθουσες για events και μια σουίτα spa 65 τετραγωνικών μέτρων. Και κάπως έτσι, οι προσδοκίες μας για το νέο ξενοδοχείο του οίκου στη Ρώμη γίνονται όλο και μεγαλύτερες!

bh-paris-bulgari-suite-living-room-1638983190-hjbjo.jpg
Το Bvlgari Hotel Paris


Όπως μαθαίνουμε, από τις εγκαταστάσεις του brand new hotel δε θα απουσιάζει το διάσημο εστιατόριο "Il Ristorante", το μενού του οποίου επιμελείται ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Niko Romito, αλλά και το "The Bvlgari Bar". Εκλεκτά πιάτα μ' έμφαση στην ιταλική κουζίνα και τις gourmet πινελιές, δροσιστικά cocktails και θεσπέσιο finger food θα είναι μερικά μόνο απ' όσα θα μπορεί κανείς να γευτεί εάν επιλέξει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για τη διαμονή του.

Το πολυτελές ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει, επίσης, μια σειρά από επιπλέον facilities, όπως ένα υπερσύγχρονο spa μ' εσωτερική πισίνα κι ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ιδανικό για τους sportive τύπους. Plus, highlight του νέου Bvlgari Hotel Roma αποτελεί το γεγονός πως θα παρουσιάσει ένα αποκλειστικό "Reading Room", όπου θα εκτίθεται μια συλλογή από πολύτιμους τόμους αφιερωμένους στην ιστορία του κοσμήματος. Έτσι, θα προσφέρεται η ευκαιρία στους guests να εντρυφήσουν στους λόγους για τους οποίους ο οίκος ξεχωρίζει ανά τις δεκαετίες, αλλά και όλα όσα τον καθιστούν ξεχωριστό-συνώνυμο της πολυτέλειας και της υψηλής αισθητικής.

bhromafrontview.jpg
Η πρόσοψη του κτιρίου


Ακόμη, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την απαράμιλλη θέα στην Αιώνια Πόλη που θα χαρίζει το ξενοδοχείο, τόσο από την ταράτσα του όσο και από τα παράθυρα των δωματίων. Η ιστορική πλατεία στην οποία θα βρίσκεται προσελκύει καθημερινά εκατομμύρια τουρίστες και «κλείνει» μέσα της την περίφημη ιταλική κουλτούρα ανά τους αιώνες. 

Το ίδιο το κτίριο στο οποίο θα στεγάζεται είναι ένα στολίδι από μόνο του, αναδεικνύοντας τη ρωμαϊκή αρχιτεκτονική, που απογειώνεται χάρη στις μοναδικές τοιχογραφίες του Antonio Barrera στο μπροστινό μέρος, ενώ η νότια πλευρά είναι διακοσμημένη μ' ένα περίτεχνο μωσαϊκό 70 τετραγωνικών μέτρων από τον Ferruccio Ferrazzi.

bhromaterraceview.jpg
Η θέα από την ταράτσα του ξενοδοχείου
Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το opening και το εσωτερικό του πολυαναμενόμενου Bvlgari Hotel Roma!