fbpixel

Search icon
Search
Μια αξέχαστη ιστορία έχει την αφετηρία της στα Brown Hotels
TRAVEL

Μια αξέχαστη ιστορία έχει την αφετηρία της στα Brown Hotels

Ανακαλύψτε όλα τα ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας και πραγματοποιήστε την κράτησή σας τώρα


"Amazing stories waiting to happen" δομεί το κεντρικό motto μιας από τις πιο luxurious διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων. Tα Brown Hotels, μέσα από τις elite εγκαταστάσεις και τις high quality παροχές, μας χαρίζουν τις ιδανικές στιγμές χαλάρωσης που έχουμε ανάγκη. Για τις φθινοπωρινές μας αποδράσεις και ιδιαίτερα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου μετατρέπονται στο απόλυτο place-to-be για όσους επιθυμούν να ξεκλέψουν μερικές μέρες μακριά από καθημερινότητα και υποχρεώσεις. Από το κέντρο της Αθήνας έως τον Σαρωνικό και τον Ευβοϊκό Κόλπο, μια exclusive σειρά από σύγχρονα boutique hotels είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στον urban σχεδιασμό, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες μιας πολυτελούς εμπειρίας διαμονής.

Στην καρδιά της Αθήνας, πέντε μοναδικά urban hotels, ένα στο Λουτράκι αλλά και τρία καινούρια resortsμια «ανάσα» από την πρωτεύουσα μας περιμένουν με την υπόσχεση μιας άκρως θερμής υποδοχής. Είτε για τις ανάγκες μιας επαγγελματικής ή προσωπικής απόδρασης, έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε εντυπωσιακά rooftops με jacuzzi, pool, spa, talk of the town parties, ειδυλλιακή θέα προς τη θάλασσα και το πιο λαχταριστό και εκλεπτυσμένο πρωινό της πόλης.

Destination: Brown Hotels in Athens 

brown-acropol-by-brown-hotels-lobby-05.jpeg
Βrown Acropol

Ξεκινώντας από την πρωτεύουσα, η urban αισθητική του Βrown Acropol κάνει το απόλυτο match με το '70s industrial coolness. Ξεχωρίζοντας για την κλασική vintage ατμόσφαιρα που συνδυάζεται απόλυτα με την αισθητική κληρονομιά της αστικής Αθήνας, τα 164 δωμάτιά του και οι private σουίτες του προσφέρουν όλα όσα αναζητάτε σε ένα city hotel. Σε παρόμοιο ύφος, με πιο eclectic ταυτότητα, στο Dave Red Athens έχει κανείς την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία σε funky mood. Party all the time «φωνάζει» το ξενοδοχείο που το άνετο σαλόνι με μπιλιάρδο, η βιβλιοθήκη και η ταράτσα με τζακούζι και ξαπλώστρες, το μετατρέπουν στο απόλυτο meeting place για τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής. Παράλληλα με την διαμονή, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στα hot spots της πόλης, το Dave’s Bar Athens, το οποίο κάνει ξεχωριστό κάθε βράδυ με γευστικά burgers και ξέφρενο party, αλλά και το Hadoken Club, το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο του ξενοδοχείου. Η ομάδα των six d.o.g.s έχει την επιμέλεια και λειτουργία του Dave’s Bar Αthens αλλά και του Hadoken Club, το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο του ξενοδοχείου.

brown-townhouse-athens-bedroom-interior-canopy-bed-F8sqz.jpg
Villa Brown Ermou

Με προνομιακή τοποθεσία, το Brown Kubic δίπλα στο Εθνικό Θέατρο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν business class ή επιθυμούν να αποδράσουν για ένα mini getaway. Από την άλλη, το Brown Lighthouse Athens με 220 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με μπαρόκ λεπτομέρειες διαθέτει all day café bar-restaurant με θέα το σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, Rooftop Bar και Restaurant, με πισίνα και πανοραμική θέα της Αθήνας, σύγχρονο γυμναστήριο αλλά και spa. Αυτό όμως που σίγουρα το έχει μετατρέψει στο πιο hot spot διασκέδασης της πόλης είναι τα ξεχωριστά parties με μουσική και cocktails στο rooftop. Τέλος, τα Brown Hotels έχουν φροντίσει για τους αθεράπευτα ρομαντικούς, δημιουργώντας το Villa Brown Ermou στην crème de la crème των αθηναϊκών γειτονιών, την Πλάκα. Εκεί, η οld-school αισθητική συναντά την μοντέρνα εκδοχή του design, χτίζοντας από κοινού μια ονειρική εικόνα. 51 δωμάτια και σουίτες είναι αφιερωμένες με πολύ σεβασμό στους πιο διαχρονικούς, αλλά και νέους bons vivants.

loutraki3.png
DAVE by the beach Loutraki

Φυσικά, για εσάς που αναζητάτε μερικές μέρες χαλάρωσης σε έναν κοντινό αλλά συνάμα αξιόλογο προορισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε το check-in σας στο DAVE by the beach Loutraki, που βρίσκεται μια ώρα οδικώς από το κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά του Λουτρακίου. Ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια σε δωμάτια που απέχουν μόλις 200 μέτρα από την παραλία. Το ηλιοβασίλεμα, η απόλαυση ενός signature cocktail στο rooftop lounge, είναι μονόδρομος.

Στα παραπάνω ξενοδοχεία - «κοσμήματα» της επιτυχημένης ξενοδοχειακής αλυσίδας, έρχονται να προστεθούν τα 3 νέα resorts, τα οποία βρίσκονται μια ανάσα μακριά από την πρωτεύουσα και αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για μια φθινοπωρινή απόδραση!

Perfect autumn destinations

c629e3e3-7f82-4ad8-a246-ad812c89d432.jpeg

Το Brown Beach Chalkida συνεχίζει να αποτελεί το κατάλληλο θέρετρο και για αυτήν την εποχή. Η μοντέρνα εκδοχή της κυκλαδίτικης αισθητικής, η τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα αλλά και η απόλαυση στιγμών by the pool, το κάνουν την απόλυτη επιλογή του φθινοπώρου. Από την άλλη, το 5άστερο Isla Brown Corinthia, στην Κορινθία εντυπωσιάζει με την πανοραμική θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Πισίνες, εστιατόρια μεσογειακής γαστρονομίας, bar, spa και παιδικό πάρκο πρωταγωνιστούν. Όσοι αγαπάτε τα watersports θα λατρέψετε τη συνεργασία του resort με την καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο, Blue Stories. Παιχνίδια και ατελείωτες ώρες στο νερό σας περιμένουν. Ζήστε ακόμα μερικές στιγμές χαλάρωσης όσο η εποχή το επιτρέπει, στο all-inclusive θέρετρο, Brown Beach Eretria  με συναρπαστική θέα 360 μοιρών στον Ευβοϊκό Κόλπο. Το Eretria θα είναι πάλι διαθέσιμο από τον Απρίλιο για κοντινές αποδράσεις με water sports. Το μενού συναρπάζει με κεντρικό άξονα τα έντονα αρώματα και τις νόστιμες γεύσεις της Μεσογείου. Ενώ για ακόμη μια φορά, η Blue Stories είναι εκεί σε αυτήν την ξεχωριστή διαδρομή διασκέδασης. 

Aνακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες των ξενοδοχείων! 

Don't miss
Special offer: Ανακαλύψτε όλα τα ξενοδοχεία της Brown στο www.brownhotels.com και κάντε κράτηση με όφελος έως 30%.