fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Merry Shopping: Tα πιο εντυπωσιακά partywear trends

Εμπνευστείτε από άκρως λαμπερά σύνολα για κάθε γιορτινή περίσταση από τα πολυκαταστήματα notos


Merry Shopping: Tα πιο εντυπωσιακά partywear trends

Ο Δεκέμβριος έφτασε και μαζί του σήμανε επίσημα η έναρξη της εορταστικής περιόδου. Βρισκόμαστε λοιπόν στην κατάλληλη στιγμή για να εστιάσουμε στην πιο χαρούμενη και αστραφτερή εποχή του χρόνου και να μιλήσουμε για εντυπωσιακά σύνολα που θα σας συνοδεύσουν στα διάφορα events, καλέσματα και parties στα τα οποία θα παρευρεθείτε.

Σίγουρα η αναζήτηση και η σύνθεση του απόλυτου festive look δεν είναι εύκολη και χρειάζεται μία καλή έρευνα στην αγορά για να βρείτε το ένα και μοναδικό φόρεμα ή ένα εντυπωσιακό top για να το συνδυάσετε με κάτι που ήδη έχετε αλλά και τα κατάλληλα αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το σύνολό σας. Πάντα βέβαια το κλασικό little black dress αλλά κι ένα βελούδινο φόρεμα αποτελούν σταθερές αξίες του χειμερινού evening wear, αλλά όπως κάθε σεζόν φέρνει νέες τάσεις έτσι και η φετινή. 

notos5.jpg

Χωρίς να χάνουμε χρόνο βγήκαμε στην αγορά προκειμένου να φτιάξουμε τον απαραίτητο holiday dressing οδηγό και να σας τον παρουσιάσουμε. Σύμμαχός μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τα αγαπημένα μας πολυκαταστήματα notos που διαθέτουν έναν τεράστιο κατάλογο επώνυμων brands όπως Twinset, Iro, Hugo, Versace Jeans Couture καθώς και μία ευφάνταστη συλλογή σε τσάντες και αξεσουάρ μεγάλων ονομάτων όπως Michael Kors, Marc Jacobs και Coccinelle. Αφού περιηγηθήκαμε στους άκρως χριστουγεννιάτικα διακοσμημένους ορόφους του notos φτιάξαμε 4 υπέροχα σύνολα βασισμένα στα 4 φετινά party trends που πρέπει να ανακαλύψετε… αφού θα σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

THE 2022 PARTY WEAR TRENDS

1. LUXURY SUITS

notos-2.jpg
(Παλτό Kocca, Κοστούμι Patrizia Pepe, Γόβες Alma en Pena)

Το party dressing δε σημαίνει απαραίτητα ένα look με κάποιο φόρεμα, αφού μπορείτε να πετύχετε μια εξίσου λαμπερή και θηλυκή εμφάνιση φορώντας κι ένα... κοστούμι. Το ανδρόγυνο look αγαπήθηκε από τη βιομηχανίας της μόδας φτάνοντας στην κορυφή των trends. Από τα αυστηρά σμόκιν και tuxedos, τα πιο στενά και μεσάτα μέχρι τα oversized με μεγάλους ώμους και καμπάνες τα brands λανσάρουν πολυτελή κοστούμια σε μία τεράστια ποικιλία υφασμάτων όπως το βελούδο, το σατέν αλλά και οι παγιέτες. Συνδυάστε τα με ένα ζευγάρι γόβες και εντυπωσιακά κοσμήματα και θα πετύχετε ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Ένα τέτοιο σύνολο ταιριάζει άψογα σε ένα πάρτι που διοργανώνει το γραφείο σας.

2. SHEER SKIRTING

notos-3sX5I.jpg
(Παλτό Molly Bracken, Τσάντα Marc Jacobs, Ζακέτα και Φούστα Twinset, Μποτάκια Haralas)

Οι δρόμοι των fashion capitals κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας είχαν γεμίσει με διαφανείς φούστες που πολύ γρήγορα σκαρφάλωσαν στα φετινά trends. Φανταστείτε αέρινα σχεδόν διάφανα υφάσματα όπως το τούλι και το δίχτυ άλλοτε με μεσοφόρια και άλλοτε μόνο με τα εσώρουχα παντρεύοντας την παιχνιδιάρικη και προκλητική διάθεση με την κομψότητα. Η δίκη μας πρόταση είναι μία midi σε ύφος tutu φούστα συνδυασμένη με ένα ζακετάκι με φουσκωτά μανίκια και παγιέτες μαζί μ’ ένα ζευγάρι flat μποτάκια φτιάχνοντας ένα γιορτινό και ταυτόχρονα cosy look που θα μπορούσε να σας συνοδεύσει σε καλέσματα σε σπίτια αλλά και στο εορταστικό οικογενειακό τραπέζι.

3. RHINESTONE SPARKLE

notos-1-D69aE.jpg
(Γούνα Hanita, Tοπ Ba&sh, Τζιν Gaelle, Τσάντα Ted Baker, Μποτάκια Michael Kors)

Αν υπάρχει μια λέξη που συνοψίζει τα party trends του 2022, αυτή είναι τα στρας. Διακοσμώντας κυριολεκτικά τα πάντα από ρούχα και τσαντάκια μέχρι παπούτσια δίνοντάς τους το απαραίτητο glam touch της περιόδου. Εμείς επιλέξαμε ένα τζιν παντελόνι στην super trendy και άνετη mom fit γραμμή που είναι στολισμένο με ασημί στρας στα πλαϊνά, με ένα μεταλλιζέ μπλουζάκι, ένα ζευγάρι μποτάκια γεμάτο τρουκς και ένα αστραφτερό τσαντάκι για μία ultra shiny εμφάνιση ιδανική για ένα girls night out. Προτιμήστε κομμάτια σε καθαρές γραμμές και απλές σιλουέτες για να μην φαίνεται πολύ φορτωμένο το σύνολό σας.

5. SEQUIN FEVER

notos-3.jpg
(Γούνα Ted Baker, Clutch Chiara Ferragni, Φόρεμα Iro, Πέδιλα Public Desire)

Οι αστραφτερές παγιέτες ανήκουν σταθερά στα γιορτινά fashion trends και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να χαρίσετε στον εαυτό σας μία γερή δόση λάμψης από αυτές τις γυαλιστερές λεπτομέρειες που μπορούν να στηρίξουν σίγουρα μια εμφάνιση σε ρεβεγιόν είτε το χριστουγεννιάτικο είτε το πρωτοχρονιάτικo. Για φέτος επιλέξτε φορέματα είτε καυτά mini είτε κομψά maxi στολισμένα με παγιέτες σε ένα χρώμα που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας και τα μαλλιά σας και βγάλτε προς τα έξω των πιο glamorous εαυτό σας. Αν θέλετε ένα ακόμα πιο updated look συνδυάστε με ψηλά platform πέδιλα που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας και κυρίως τα πόδια σας.

Τα Χριστούγεννα όλα είναι δώρα! Λάβε μέρος στον allthingsxmas διαγωνισμό των πολυκαταστημάτων notos, διάλεξε τα δώρα που ταιριάζουν στα αγαπημένα σου πρόσωπα και διεκδικήστε μαζί δωροεπιταγές συνολικής αξίας έως 2000€!

Ελάτε μαζί μας στο πιο υπέροχο Christmas shopping στo πολυκατασήματα notos


Happy Holidays! 

FOR MORE:
Διεύθυνση: Τσιμισκή 24 με Μητροπόλεως 31, Θεσσαλονίκη

FB: notosGreece, IG: notosofficial, TikTok: notos_official

Web: notos.gr

Φωτογραφίες και βίντεο: UPON TWO (Maria&Ioannis)

See more here: upontwo.com