fbpixel

Search icon
Search
Meghan Markle - Harry: Γιατί έκαναν την εμφάνισή τους νέες φήμες χωρισμού;
PEOPLE & MOMENTS

Meghan Markle - Harry: Γιατί έκαναν την εμφάνισή τους νέες φήμες χωρισμού;

Το ζευγάρι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο και όχι με μία ευχάριστη αφορμή


Το τελευταίο διάστημα ήταν -κι εξακολουθεί να είναι- εξαιρετικά δύσκολο για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας και η προσοχή είναι στραμμένη συνεχώς στους royals. Η Kate Middleton και ο βασιλιάς Κάρολος δίνουν τη δική τους, σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ο William έχει αναλάβει πολλά νέα καθήκοντα και καλείται να διαχειριστεί τα πολλά, ανοικτά μέτωπα και την ίδια στιγμή, ο Harry και η Meghan Markle παρακολουθούν τις εξελίξεις από μακριά.

Ωστόσο και γι' αυτό το ζευγάρι φαίνεται πως δεν κυλούν όλα απολύτως ομαλά, με τις τελευταίες φήμες να θέλουν τα δύο super-hot πρόσωπα να αντιμετωπίζουν μία νέα δοκιμασία, που δεν αποκλείεται να επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το γάμο τους...

Οι νέες φήμες χωρισμού...

Τι συμβαίνει με τον Harry και την Meghan;

shutterstock-1216108309.jpg

Τα τελευταία χρόνια, ο Harry και η Meghan Markle έχουν δει πολλές φορές τα βλέμματα όλων να στρέφονται επάνω τους. Κακά τα ψέματα, πρόκειται για δύο πρόσωπα που συνεχώς βρίσκονται στο επίκεντρο και κάθε τους βήμα, αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης για τους Βρετανούς κι όχι μόνο. Οι δυο τους -ωστόσο- προσπαθούν να μένουν πάντα μακριά από όλα αυτά και ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι, αν και δεν είναι όλα εύκολα. Από τη στιγμή που το royal ζευγάρι θέλησε να κινηθεί στα δικά του μονοπάτια και να ξεφύγει από κάθε βασιλική συνήθεια, έκαναν την εμφάνισή τους μία σειρά από φήμες, που άλλοτε έκαναν λόγο για πρόβλημα στο γάμο τους κι άλλες φορές, για ολική ρήξη στις σχέσεις με τον Κάρολο και τον William.

Αυτή τη φορά, βλέπουμε ξανά τον Harry και την Meghan να βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία νέα της διεθνούς showbiz, προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να διαχειριστούν μία νέα μεγάλη κρίση στον γάμο τους. Μάλιστα, αφορμή για όλο αυτό στάθηκε μία κοινή τους εμφάνιση στα τέλη του Μαρτίου, καθώς αρκετοί υποστήριξαν πως οι δυο τους ήταν απόμακροι στα παρασκήνια, ενώ ο πρίγκιπας Harry έδειχνε αμήχανος. Είναι ενδεικτικό, ότι πολλά media έκαναν λόγο για «αναγκαστικές εκδηλώσεις αγάπης» από τις δύο πλευρές, ωστόσο, για την ώρα κανείς δε γνωρίζει αν πρόκειται για νέα σενάρια ή αν αυτή τη φορά υπάρχει πράγματι δόση αλήθειας σε όλα όσα γράφονται και αναπαράγονται. Έτσι κι αλλιώς, το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τα τελευταία χρόνια να σχολιάσει όλες τις φήμες που το αφορούν, προσπαθώντας να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα και κυρίως, να προστατέψει τα δύο του παιδιά.

Τα media λατρεύουν να τους μισούν

shutterstock-2362933217.jpg

Δίχως υπερβολή, μοιάζει να είναι πολύ εύκολο για τα διεθνή media να κάνουν focus στον Harry και την Meghan. Βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο, κάθε τους κίνηση αναδεικνύεται σε κεντρικό θέμα συζήτησης κι ακόμη και τώρα, που το Παλάτι δέχεται πολύ ισχυρά χτυπήματα και η Kate με τον Κάρολο δίνουν τη δική τους μάχη, υπάρχουν αυτοί που εστιάζουν στο ζευγάρι που έχει ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι και έχει αποσυρθεί στις ΗΠΑ. Δημοσιογράφος που ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια και παρακολουθεί την καθημερινότητα των royals, υποστήριξε πριν από μερικές ημέρες πως o Harry και η Meghan έμοιαζαν να αισθάνονται άβολα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την Αφροαμερικανική Τέχνη και Ιστορία που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και παρά το γεγονός ότι αμφότεροι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να το κρύψουν όλο αυτό, τελικά δεν τα κατάφεραν.

«Η σχέση τους είναι βασικό μέρος της επωνυμίας τους, οπότε όποτε τους βλέπουμε δημόσια θα κάνουν τεράστια προσπάθεια να δείξουν ότι ακόμα είναι τρελά ερωτευμένοι. Η θέση του Harry είναι χειρότερη, διότι εγκατέλειψε το Παλάτι και τη βασιλική οικογένειά του για χάρη της οικογένειάς του. Αν η σχέση αυτή χαλάσει, τότε ο Harry θα έχει χάσει το μεγαλύτερο στοίχημα που έβαλε στη ζωή του. Η Meghan Markle είναι ηθοποιός, οπότε γνωρίζει να πώς να διαχειριστεί τη δημοσιότητά της σε αντίθεση με τον Harry, που δεν έχει άλλη επαγγελματική ιδιότητα. Ο ίδιος ξέρει καλά πώς να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, όμως την παράτησε», σημείωσε μεταξύ άλλων η εν λόγω δημοσιογράφος.

Όλα αυτά, την ώρα που εκπρόσωπος του ζευγαριού είχε σπεύσει τον περασμένο Φεβρουάριο να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού, υποστηρίζοντας πως δεν είχαν κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης και πως το ζευγάρι είναι πιο δεμένο κι ενωμένο από ποτέ. Ποια είναι η αλήθεια; Αυτό το γνωρίζουν μόνο ο Harry και η Meghan, που βλέπουν ξανά τη ζωή τους να αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης όχι μόνο για τους Βρετανούς, αλλά για όλο τον κόσμο, που παρακολουθεί όλα όσα γράφονται και -δικαίως- γεμίζει με πολλά ερωτηματικά...