fbpixel

Search icon
Search
Meghan Markle - Harry: Ποιο είναι το δικό τους next step;
PEOPLE & MOMENTS

Meghan Markle - Harry: Ποιο είναι το δικό τους next step;

Τι ετοιμάζει το ζευγάρι που μαγνητίζει ξανά όλα τα βλέμματα;


Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλές φορές κι όχι πάντα για τους καλύτερους λόγους. Πρόκειται για δύο super-hot πρόσωπα, που συνεχώς μαγνητίζουν τα βλέμματα και κάθε τους βήμα, αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης για τους Βρετανούς κι όχι μόνο. Οι δυο τους -ωστόσο- προσπαθούν να μένουν πάντα μακριά από όλα αυτά και ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι. Προσπαθούν να χρησιμοποιούν τη δυναμική τους με τον πιο σπουδαίο τρόπο και στέκονται δίπλα σε ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. 

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε περισσότερα για το νέο βήμα του ζευγαριού, που δείχνει το δρόμο σε όλους...

Μία πρωτοβουλία με τεράστια αξία!

Το νέο βήμα

shutterstock-1559827334.jpg

Δεν είναι λίγες φορές που τόσο η Meghan, όσο και ο Harry έχουν αποτελέσει ιδανικό παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Και οι δύο, είτε μαζί είτε χώρια, φροντίζουν όποτε τους δίνεται η ευκαιρία να στέκονται στο πλευρό ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και τους βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο μπορούν, θέλοντας να τους ανακουφίσουν. Έτσι και τώρα, το ζευγάρι προχώρησε σε ένα νέο βήμα, καθώς ξεκίνησε μία νέα πρωτοβουλία που εμπνεύστηκε η Meghan από την κοινοτική κουζίνα Hubb, την οποία υποστήριξε στο πλαίσιο του βασιλικού της ρόλου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για το πρόγραμμα «The Welcome Project» που σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση που υπήρξε «θα υποστηρίξει τον προγραμματισμό υπό την ηγεσία των γυναικών για τις πρόσφατα επανεγκατεστημένες Αφγανές γυναίκες, ώστε να συμβάλει στην οικοδόμηση πιο περιεκτικών και συνδεδεμένων κοινοτήτων».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το συγκεκριμένο πρόγραμμα μετρά ήδη σημαντικές βάσεις στις ΗΠΑ και βοηθά τις γυναίκες αυτές να ενταχθούν σε ένα νέο σύνολο μέσα από μία σειρά από δραστηριότητες, όπως η ραπτική, η τέχνη, η πεζοπορία, η κολύμβηση, η φωτογραφία, η αφήγηση ιστοριών και η μαγειρική. Τα κέντρα λειτουργούν στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, στη Μισούλα της Μοντάνα, στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, στην Ουάσινγκτον, στο Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα, στο Κλάρκστον της Τζόρτζια, στο Λιν της Μασαχουσέτης, στο Στέρλινγκ της Βιρτζίνια και στο Άρλινγκτον.

Τα θετικά δείγματα και το διαφορετικό πρόσωπο του ζευγαριού

shutterstock-2362933217.jpg

Η αποκάλυψη για το νέο, αυτό, βήμα, έγινε μέσα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, που δημοσίευσε την ετήσια έκθεση αντικτύπου του κι ουσιαστικά, από εκεί ήρθε στο φως όλη η αλήθεια για την σπουδαία πρωτοβουλία τους, καθώς μέσω του νέου project δίνουν τη δυνατότητα σε γυναίκες που έχουν περάσει πραγματικά δύσκολα, να ξεκινήσουν μία νέα ζωή βασισμένη σε μία πιο ισχυρή και σταθερή βάση. Είναι ενδεικτικό, πως σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έκθεση το 98.8% των γυναικών αυτών έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει μια ουσιαστική σχέση ή φιλία, το 97.7% έχει ενισχύσει το αίσθημα κοινωνικής σύνδεσης και έχει μειώσει τη μοναξιά και το 98.8% συμφωνεί ότι η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής τους έγιναν αποδεκτά και αντιμετωπίστηκαν με σεβασμό από τους υπόλοιπους ανθρώπους, που ανήκουν πλέον στο περιβάλλον τους.

Η Meghan, έχει βρεθεί στο παρελθόν σε μία από τις βάσεις όπου φιλοξενούνταν γυναίκες από το Αφγανιστάν και είχε την ευκαιρία να βιώσει και η ίδια μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία και κυρίως, να συνομιλήσει μαζί τους. Έζησε από κοντά τη δική τους πραγματικότητα, τις άκουσε, τους μίλησε, μοιράστηκε τις δικές τους εμπειρίες. Συνδέθηκε με αυτές τις γυναίκες, που έχουν περάσει πραγματικά δύσκολα στη ζωή τους και γνώρισε πολλές οικογένειες Αφγανών, που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τη δική τους πραγματικότητα και να βρεθούν σε ένα νέο περιβάλλον. Η δούκισσα, γνωρίζει πολύ καλά πως για όλες αυτές τις οικογένειες, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ-πολύ σημαντικό να δημιουργήσουν μία νέα κοινότητα και να περάσουν χρόνο μαζί, καθώς μόνο έτσι μπορούν να κάνουν το νέο βήμα και να αφήσουν πραγματικά στο παρελθόν τις φρικτές εικόνες και τα σκληρά βιώματά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Harry και η Meghan δείχνουν το διαφορετικό τους πρόσωπο και λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι αυτό, δείχνει εμπράκτως ότι στέκεται στο πλευρό των ταλαιπωρημένων ανθρώπων και τους βοηθά με κάθε τρόπο. Έχουν γραφτεί πολλά και για τους δύο, ωστόσο, αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι, ίσως θα έπρεπε να ήταν η έντονη φιλανθρωπική τους δράση και να αφήσουμε στην άκρη τις φήμες και τα διάφορα σενάρια...