fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

MARY-MARE: Η νέα resort wear συλλογή της Mary Katrantzou είναι μία ωδή στα prints του καλοκαιριού

Για ακόμα μία φορά, η Ελληνίδα σχεδιάστρια κερδίζει τις εντυπώσεις


MARY-MARE: Η νέα resort wear συλλογή της Mary Katrantzou είναι μία ωδή στα prints του καλοκαιριού

Όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού όλο και περισσότερες νέες κολεξιόν θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι Έλληνες σχεδιαστές δεν έχουν σταματήσει να μας εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους, οι οποίες θα κερδίσουν μία σημαντική θέση στη ντουλάπα και τα σύνολά μας για το φετινό καλοκαίρι. Αυτήν τη φορά, όλη η προσοχή είναι στραμμένη στη σχεδιάστρια Mary Katrantzou, η οποία για ακόμα μία φορά, μάγεψε στον χώρο της μόδας με τη καινούρια της, MARY-MARE, τη 2η resort συλλογή της. Αποτελείται από 30 κομμάτια, ιδανικά για τις εμφανίσεις σας κατά τη διάρκεια των διακοπών αλλά και για τα city look σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

marykatrantzou-197872321-275126580966835-5394708354308147512-n-1-e1623249694544.jpg

Παρουσιάζοντας τη "Paint By Numbers Seascape", αυτή η νέα και μοναδική collection, είναι η απόλυτη εξερεύνηση από τους ωκεανούς μέχρι τους πολύχρωμους κοραλλιογενείς υφάλους. Άλλωστε η fashion designer είναι γνωστή για τα εκκεντρικά, πολύχρωμα και «παιχνιδιάρικα» μοτίβα, τα οποία πλέον είναι και το σήμα κατατεθέν της. Σ’ αυτήν λοιπόν έρχεται να προστεθεί το ψηφιακό print Seahorse Tile, ένα μωσαϊκό με ιππόκαμπους ως αναφορά στους ωκεανούς αλλά και το print Jungle Etching, το οποίο απεικονίζει μία ζούγκλα από ζώα και πτηνά. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της συλλογής, η Μαίρη Κατράντζου φαντάστηκε καλοκαίρια σε μακρινά μέρη όπως είναι Μαυρίκιος, τα Μπαρμπάντος, η Μάλτα, η Χαβάη, η Τζαμάικα και το Ρίο.

Φορέματα, μαγιό και καφτάνια είναι μερικά από τα σχέδια που ολοκληρώνουν αυτή τη resort wear collection. Φυσικά και οι γραμμές είναι αέρινες, αγκαλιάζοντας με μοναδικό τρόπο τη σιλουέτα κάθε γυναίκας που θα επιλέξει να τα φορέσει . Τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι μεταξύ άλλων το μετάξι, το οποίο απογειώνει την καλοκαιρινή διάθεση. Μερικά από τα one of a kind designs, έχουν πάρει το όνομά τους από ελληνικές λέξεις αλλά και νησιά.

197166958-102984908628058-4298214633173863994-n.jpg

Πιο συγκεκριμένα, το φόρεμα «Μήλος» αλλά και ένα one shoulder mini dress, με την ονομασία «Ύδρα» φέρνουν νέες παιχνιδιάρικες καλοκαιρινές σιλουέτες. Το «Πάθος» παντελόνι με τοπ και το παντελόνι «Άνδρος» θα σας χαρίσουν την πιο stylish head to toe καλοκαιρινή εμφάνιση. Από τη δική του πλευρά, το μεταξωτό midi φόρεμα «Vera» είναι το τέλειο summer dress, που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε.

Αυτή η νέα συλλογή της Mary Katrantzou μας δίνει την ευκαιρία να αγκαλιάσουμε τα χρώματα, το καλοκαίρι αλλά και τη θάλασσα, ενώ μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα και στην πόλη!

1

Ithaki dress

MARY-MARE BUY HERE

2

Cannes dress

MARY-MARE BUY HERE

3

Como dress

MARY MARE BUY HERE

4

Firenze dress

MARY-MARE BUY HERE

5

Paloma skirt

MARY-MARE BUY HERE

6

Portofino dress

BUY HERE MARY-MARE

7

Ibiza swimsuit

MARY-MARE BUY HERE

8

Lago di Garda swimsuit

MARY-MARE BUY HERE

9

Mykonos bikini

MARY-MARE BUY HERE