fbpixel

Search icon
Search
Μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους; 6 χτενίσματα κατάλληλα για εσάς
HAIR & NAILS

Μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους; 6 χτενίσματα κατάλληλα για εσάς

Το πιο αγαπημένο μήκος τώρα μπορεί να σας ανταμείψει


Τα χτενίσματα μέχρι τους ώμους είναι πιθανότατα τα πιο εύκολα στη δημιουργία και είναι το κούρεμα στο οποίο όλες οι γυναίκες στρεφόμαστε όταν επιβάλλεται μια ανανέωση στη μέση της σεζόν. Είναι πραγματικά τα καλύτερα και των δύο κόσμων: Δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο τα κοντά μαλλιά και δεν απαιτούν τη διατήρηση και την περιποίηση που θέλει το μεγαλύτερο μήκος. Λειτουργούν επίσης με οποιαδήποτε υφή, από μπούκλες έως το πιο ίσιο αποτέλεσμα και, παρά το τι μπορεί να νομίζετε, προσφέρουν πραγματικά μερικές ευκαιρίες styling που θα σας ξετρελάνουν. 

Romantic Waves

romantic-waves.jpg

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους της Rosie φαίνονται κομψά και γυαλιστερά, χάρη στους μεγάλους κυματισμούς και στην λάμψη που οφείλεται στα προϊόντα περιποίησης. Εδώ είναι ξεκάθαρο πως δε χρειάζεται πολλά μαλλιά για να έχετε ένα κομψό αποτέλεσμα που αξίζει μια θέση στο κόκκινο χαλί. Και για καλή σας τύχη, αυτό το hairstyle είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί.

Interior or Invisible Layers

invisible-layers-hair.jpg

Ενώ οι κανονικές στρώσεις μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο λεπτά είναι σαφές οι εσωτερικές στρώσεις που δεν είναι διακριτές λειτουργούν με ένα τρόπο ώστε να δημιουργείται υφή και πληρότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Και είναι σίγουρα μια ιδανική επιλογή αν θέλετε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας πιο μακριά χωρίς φθορές καθώς απαιτεί συχνό κούρεμα. 

Curled Ends

curled-ends-hair.jpg

Το μυστικό για τα old Hollywood αποτέλεσμα βρίσκεται στις έντονα γυρισμένες άκρες. Αυτό το trend που έχει αντέξει στο χρόνο είναι ιδανικό για αυτό το μήκος καθώς ναι μεν είναι κομψό αλλά δεν διαθέτει το βάρος του μεγάλου μήκους που δε το βοηθάει να στερεωθεί. Φυσικά, σε μαλλιά ανοιχτόχρωμα ή με ανταύγειες δίνει μια διαφορετική αίσθηση καθώς τονίζει πάντα τις εσωτερικές αποχρώσεις. 

Long Layers With Soft Waves

waves-hair.jpg

Ενώ όσοι έχουν λεπτή τρίχα θα πρέπει να αποφεύγουν τις πολλές αφέλειες και τα πολλά στρώματα, υπάρχει ένας άλλος τύπος εμφάνισης με στρώσεις που μπορεί να λειτουργήσει για εσάς και είναι αυτός που ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα. Η ενσωμάτωση μακριών στρώσεων με ένα ελαφρύ κύμα δίνει την εμφάνιση επιπλέον όγκου, πυκνότητας και ενέχει έναν κρυμμένο ρομαντισμό. Σίγουρα πάντα ενδείκνυται για όσες έχετε ένα πιο rock στυλ.

Braids

medium-braided-hairstyles-1.jpg

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους ορίζονται λίγο διαφορετικά ανάλογα με το ποιον ρωτάτε. Όπως και να τα ορίζετε όταν αποφασίσετε να βάλετε τις πλεξούδες σε κάθε διαφορετική μορφή και ύφος θα ξετρελαθείτε. Οι επιλογές είναι απεριόριστες και μπορούν να "φορεθούν" από μια επίσημη εμφάνιση έως και στην πιο απλή σας βόλτα.

Straight

straight-hair.jpg

Εσείς που έχετε ίσια μαλλιά ή εσείς που τα προτιμάτε έτσι δε χρειάζεται να ζοριστείτε καθόλου καθώς και σε αυτό το μήκος δείχνουν υπέροχα. Αυτό το hairstyle είναι ιδανικό για όλες και σίγουρα μπορεί να σας κολακεύσει. Μάλιστα μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε και με το wet look. Θα χρειαστεί αρχικά να ισιώσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας και να κάνετε τη χωρίστρα στο κέντρο τους. Στη συνέχεια, απλώστε ένα hair gel ή έλαιο μαλλιών και πηγαίνετέ τα πίσω από τα αυτιά σας.