fbpixel

Search icon
Search
Madonna: Η βασίλισσα της pop στην πρώτη παγκόσμια περιοδεία μετά την περιπέτεια με την υγείας της
PEOPLE & MOMENTS

Madonna: Η βασίλισσα της pop στην πρώτη παγκόσμια περιοδεία μετά την περιπέτεια με την υγείας της

Το απόλυτο είδωλο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο - ή μήπως δεν έφυγε ποτέ;


Όταν αναφερόμαστε σε είδωλα, η Madonna είναι το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό. Είναι από τις περιπτώσεις που έχεις να πεις πολλά, αλλά από την άλλη νιώθεις πως τα λόγια περισσεύουν για έναν τέτοιο άνθρωπο που έχει σημειώσει ασυναγώνιστη πορεία στον χώρο της μουσικής, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τίποτα απ' όσα έχει κατορθώσει.

Πολλοί κάνουν λόγο για burnout, άλλοι για μια στάση αδικαιολόγητη που διατηρεί, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν την κάθε της κίνηση, καθώς είναι η... Madonna! Όπως κι αν έχει η κατάσταση, όλοι γνωρίζουμε πως πάντα ήταν πρώτη σε όλα, ένα βήμα πιο μπροστά από τον καθένα στη μουσική βιομηχανία - και όχι μόνο.

Η απόλυτη βασίλισσα της pop, η number one καλλιτέχνιδα όλων των εποχών έχει κάνει πάλι όλο τον κόσμο να μιλά γι' αυτήν - κάτι που ομολογουμένως έχουμε συνηθίσει στα τόσα χρόνια της καριέρας της. Ο λόγος αυτήν τη φορά, δεν είναι άλλος από την παγκόσμια περιοδεία της που πρόσφατα ξεκίνησε.

Όλος ο κόσμος «υποκλίνεται» στην παρουσία της on stage!
madonna-tour-101623-tout-eda325a252d94dd09520dbdc9b2f7c85.jpg


Η παγκόσμια περιοδεία της "The Celebration Tour" είναι γεγονός! Ένα δίωρο ασταμάτητο show πρόσφερε στην πρώτη της στάση στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο και, πιο συγκεκριμένα, στο O2 Arena της βρετανικής πρωτεύουσας. Αυτή η πρώτη συναυλία της μετά από καιρό, απέδειξε πως η superstar έχει επανέλθει δυναμικά, υπενθυμίζοντάς μας πως τελικά πάντα ήταν εδώ με τα τραγούδια της, ακόμα και όταν δεν τα ερμήνευε live.

Μάλιστα, βρήκε αυτήν την αφορμή σαν την ιδανική ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της, που απασχόλησε ιδιαίτερα τα media κάποιους μήνες πριν. Έχοντας μπροστά της 20 χιλιάδες θεατές, η Madonna αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την υγεία της, εξαιτίας της οποίας αναγκάστηκε να αναβάλει το tour της, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2023.

Θυμόμαστε πως η ίδια αντιμετώπισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όλος ο κόσμος είχε απορήσει για την κατάστασή σας, το πόσο κρίσιμη είναι και πότε θα επανέλθει. 

skynews-madonna-london-tour-6322022.jpg


Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η ίδια μίλησε δημόσια: «Δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Πέρασα πέντε μέρες από τη ζωή μού ή τον "θάνατό" μου και δεν ήξερα πραγματικά πού βρισκόμουν». Και συνέχισε: «Τα παιδιά μου ήταν εκεί. Με σώζουν κάθε φορά. Πρέπει να είμαι εκεί για τα παιδιά μου. Πρέπει να επιβιώσω για αυτά».

Μέσα από τα λόγια της φανέρωσε γι' άλλη μια φορά την αγάπη που τρέφει για τα παιδία της - είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της. «Η μητρότητα είναι η πιο δύσκολη μάχη που έχω δώσει ποτέ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν. Οι πιο πολύτιμοι άνθρωποι της ζωής της είναι και τα έξι της παιδιά: Lourdes, Rocco, David, Mercy και τα δίδυμα Stella και Estere. Όσα κι αν έχει πετύχει έως σήμερα, αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν την πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

madonna-mc-221128-03-701d6d.jpg
H Madonna με τα παιδιά της


Πέρα από μια άκρως επιτυχημένη γυναίκα, είναι και μια μητέρα, ενώ τώρα μας έρχεται στο μυαλό ένα πρόσφατο παράδειγμα που έχει να κάνει να με την ίδια κι έναν από τους γιούς της. Είχαν βρεθεί από κοινού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μποξ WBA, με τον David να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του, φορώντας ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα από τη συνεργασία Gucci x Adidas. Με αθλητικό look είδαμε και τη μητέρα του, η οποία -όπως όλοι μας θα περιμέναμε- είναι open mind και περήφανη για τις στιλιστικές επιλογές των παιδιών της. Σίγουρα η πιο cool μητέρα!

Μάλιστα, είναι μια από τις γυναίκες που σε ευαίσθητα θέματα είναι από τις πρώτες που θα πάρουν θέση. Είναι από τις περιπτώσεις που μια τόσο επιδραστική celebrity έχει τη φωνή να πληροφορήσει και να ευαισθητοποιήσει. Τα παραδείγματα είναι πολλά και σίγουρα σε όλους μας έρχονται κάποια κατά νου.

1736168735.jpg


Μέχρι σήμερα παραμένει τόσο δυναμική επί σκηνής - είναι το πάθος της αυτό άλλωστε. Η ενέργειά της, η γοητεία της, το βλέμμα της, τα πάντα... Είναι μοναδική στο είδους της και κανένας δεν μπορεί να την ξεπεράσει, παρά τα όσα λέει πολύς κόσμος.

Να αναφέρουμε, τέλος, πως πρόκειται συνολικά να δώσει 78 συναυλίες, με τις οποίες γιορτάζει ολόκληρη την πορεία της καριέρας της, που αγγίζει τα 40 χρόνια, από το 1982, τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο "Everybody", μέχρι και σήμερα.

A true icon!