fbpixel

Search icon
Search
Madonna: Πώς έφτασε στο απόλυτο burnout η βασίλισσα της pop;
PEOPLE & MOMENTS

Madonna: Πώς έφτασε στο απόλυτο burnout η βασίλισσα της pop;

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα


Είναι μία γυναίκα που λατρεύει να προκαλεί. Είναι μία γυναίκα που θέλει συνεχώς να βρίσκεται στο επίκεντρο, που αποζητά την προσοχή και την προβολή. Είναι το απόλυτο είδωλο! H Madonna προσπαθούσε πάντα να διατηρήσει ένα πολύ συγκεκριμένο προφίλ: Της σκληρής, της απροσπέλαστης, της τολμηρής. Είναι όμως μόνο αυτό; Η πραγματικότητα μας δείχνει πως, όχι... Αυτή τη φορά, η βασίλισσα της pop ξεπέρασε τα όρια, τα δικά της όρια και κατέληξε στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και σε όλους τους fans της παγκοσμίως.

Τι συνέβη πραγματικά; 

The big tour

Η Madonna το τελευταίο διάστημα είχε στραμμένη την προσοχή της αποκλειστικά στην παγκόσμια, εξάμηνη, περιοδεία της «Celebration», που αναμενόταν να ξεκινήσει σε μερικές ημέρες. Στα 64 της, η βασίλισσα της pop αρνείται πεισματικά να κάνει ένα step back, δεν κάνει... εκπτώσεις στον εαυτό της, δοκιμάζει τα όριά της και σε πολλές περιπτώσεις, όπως τώρα, τα ξεπερνάει. «Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει για τα καλά. Η Madonna είχε ποντάρει τα πάντα στην περιοδεία της», ανέφερε πρόσωπο του περιβάλλοντός της, ζητώντας να διατηρηθεί η ανωνυμία του και συνέχισε: «Δούλευε υπερωρίες. Ξεκάθαρα, εξαντλήθηκε και οι άνθρωποι γύρω της, της υπενθύμιζαν ευγενικά ότι δεν είναι πια 45 ετών ή 25 ετών». Πρόσθεσε -μάλιστα- πως σε πολλές στιγμές πίεζε σε υπερβολικό βαθμό τον εαυτό της. Μέχρι που δεν άντεξε άλλο. Μέχρι που έφτασε το τέλος, που κατέληξε στο νοσοκομείο και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν τεράστιο κίνδυνο.


«Πολλοί από εμάς αισθανόμασταν ότι τα συνεχή σχόλια για την ηλικία της, την πίεζαν να αγωνίζεται, οπότε είμαστε ανακουφισμένοι που αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα και να βάλει την υγεία της πάνω απ' όλα. Ο κόσμος ανησυχούσε πραγματικά γι' αυτήν», ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος από το περιβάλλον της και κάπου εδώ, γίνεται ξεκάθαρο σε όλους ότι πραγματικά η κατάσταση είχε ξεφύγει. Η Madonna δούλευε 12 ώρες το 24ωρο, με φόντο την μεγάλη περιοδεία της κι εδώ κι ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε προσαρμόσει τη ζωή της σε αυτήν, ενώ σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, υπήρχε ακόμη κι ο φόβος ότι θα μπορούσε να είχε καταλήξει σαν τον Michael Jackson, ο οποίος πέθανε πριν από την περιοδεία του «This Is It» το 2009. O χρόνος περνάει και καλώς ή κακώς όλοι έχουν συγκεκριμένα όρια. Όσο κι αν προσπαθούσε να μην το δει αυτό η βασίλισσα της pop, ήρθε το ίδιο το σώμα της, ο οργανισμός της να της το υπενθυμίσουν αυτό κι ευτυχώς γι' αυτήν, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Ο manager της ενημέρωσε πως υπέστη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και νοσηλεύτηκε στην εντατική, ενώ πλέον βρίσκεται στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. 

The break

Η 64χρονη star επρόκειτο να ξεκινήσει μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία σε μερικές μόλις ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου, ωστόσο, μετά από ό,τι συνέβη, τα σχέδιά της αλλάζουν, με την υγεία της να μπαίνει πλέον σε πρώτο πλάνο, κάτι που σύμφωνα με όσους βρίσκονται κοντά της θα έπρεπε να είχε συμβεί πολύ καιρό πριν. Η περιοδεία της «Celebration» θα ξεκινούσε στον Καναδά σε δύο εβδομάδες και κατόπιν, θα ταξίδευε σε συνολικά 45 πόλεις σε όλο τον κόσμο, σε ένα πολύ-πολύ απαιτητικό διάστημα για την ίδια και το team της. Ενδεικτικό της κατάστασής της όλον αυτόν τον καιρό, είναι και το γεγονός ότι γενικότερα είχε συχνά πυρετό και αδιαθεσίες, αλλά αρνούνταν πεισματικά να κάνει ένα step back και να συνέχιζε την σκληρή δουλειά, κλείνοντας τα αυτιά της στα... καμπανάκια. 

shutterstock-310196786-710023180485.jpeg

«Κανείς δεν θα το έλεγε φωναχτά, αλλά υπήρχαν ανησυχίες για μια άλλη περίπτωση ανάλογη με τον Michael Jackson, αν δεν επιβραδύνει λίγο. Όλοι έβλεπαν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε λόγω του έντονου προγράμματός της, αλλά μόνο λίγοι ήταν αρκετά γενναίοι για να της πουν ότι ανησυχούσαν», ανέφερε άλλο πρόσωπο που βρίσκεται κοντά της. Έχουν ειπωθεί πολλά για την Madonna κατά καιρούς. Ο κόσμος συνήθιζε πάντα να την κρίνει πολύ-πολύ αυστηρά. Για κάποιον, αδιευκρίνιστο λόγο, άπαντες θεωρούσαν -κι εξακολουθούν να το κάνουν- πως είχαν κι έχουν το δικαίωμα να δείχνουν το πιο σκληρό τους πρόσωπο.

Η βασίλισσα της pop δε γεννήθηκε σκληρή, αλλά αναγκάστηκε να γίνει. Δε γεννήθηκε για να προκαλεί, αλλά έμαθε -ενδεχομένως- να φοράει σε μόνιμη βάση έναν προστατευτικό μανδύα, κόντρα σε όσα της συνέβαιναν. Πέρασε πολλά, κλήθηκε να αφήσει πίσω της πολλές, τραυματικές εμπειρίες και συμπεριφορές. Είδε ανθρώπους τους οποίους εμπιστευόταν, να της γυρίζουν την πλάτη κι ακόμη χειρότερα, να την αντιμετωπίζουν πολύ άσχημα. Πάλεψε όμως. Άντεξε, γιατί έμαθε να το κάνει. Έμαθε να είναι μαχήτρια. Μέχρι που ξεπέρασε τα όριά της και πάλι όμως, επειδή αισθάνθηκε την ανάγκη να τους διαψεύσει όλους. Η πίεση ήταν τεράστια κι αυτή ήθελε να αποδείξει ότι μπορεί, ότι αντέχει. Τώρα, η υγεία της μπαίνει σε πρώτο πλάνο και η βασίλισσα, καλείται να κάνει -επιτέλους- ένα step back για το δικό της καλό. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς από τη δική μας πλευρά; Να κατανοήσουμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και όχι μηχανές και να μην καταδικάζουμε τους άλλους, αγνοώντας το τι μπορεί να ακολουθήσει...