fbpixel

Search icon
Search
Lupin: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν της αγαπημένης γαλλικής σειράς του Netflix
ARTS & CULTURE

Lupin: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν της αγαπημένης γαλλικής σειράς του Netflix

Πληροφορηθείτε για τις λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου part two


Το "Lupin" είναι η νέα γαλλική σειρά του Netflix, για την οποία όλοι μιλούν τελευταία! Έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου στην αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας και από τότε έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των περισσότερων series lovers, οι οποίοι κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπόθεση κι ένα απόλυτα επιτυχημένο cast ηθοποιών. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, άλλωστε, καθώς η σειρά βρίσκεται από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας της στα trends της υπηρεσίας streaming.

Όλοι, λοιπόν, περιμένουν με ανυπομονησία το 2ο part της σειράς, για το οποίο ακόμα δε γνωρίζουμε κάτι επίσημο, ωστόσο μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως πρόκειται να ενθουσιάσει ίσως και περισσότερο από το πρώτο!

The Plot

is-lupin-real.jpg

Γυρισμένα στο Παρίσι του σήμερα, τα επεισόδια συστήνουν τον Ασάν Ντιόπ, ξετυλίγοντας την ιστορία του. Το ευφυές σχέδιο κλοπής ενός διαμαντένιου κολιέ της Μαρίας Αντουανέτας είναι μόνο η αρχή της ιστορίας, καθώς ο Ντιόπ προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τον θάνατο του πατέρα του, που κατηγορήθηκε άδικα από την οικογένεια Πελεγκρίνι για την κλοπή του πολύτιμου κοσμήματος, πριν από 25 χρόνια. Με έμπνευση, λοιπόν, από τον αριστοκράτη λωποδύτη Αρσέν Λουπέν, ο Ντιόπ αναζητά την αλήθεια, ξεγλιστρώντας με αριστοτεχνία από δύσκολες καταστάσεις.

Πέρα, όμως, από αυτό, το inside story πραγματεύεται ζητήματα που αφορούν στην κοινωνική τάξη, τη φυλή κι ένα σύστημα δικαίου που αντιμετωπίζει τους πλούσιους διαφορετικά από ό,τι τις χαμηλότερες κοινωνικά τάξεις. Ο ήρωας γνωρίζει πολύ καλά πώς τον αντιλαμβάνεται η παραδοσιακή γαλλική κοινωνία και συχνά χρησιμοποιεί αυτές τις προκαταλήψεις για να ξεγελάσει τα θύματά του. 

Το cast των ηθοποιών

1-x30eudt5stugd5e9syqwww.jpeg

Σαφώς κι ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας της σειράς αποσκοπεί στο cast των ηθοποιών, το οποίο απ' ό,τι φαίνεται όλοι περιμένουν να το δουν και στη δεύτερη σεζόν. Ο κεντρικός ήρωας είναι ο Assane Diop, ο πατέρας του οποίου εργαζόταν ως σοφέρ για την πλούσια οικογένεια Pelligrini, προτού κατηγορηθεί για κλοπή, καταλήγοντας στη φυλακή και, τελικά, αυτοκτόνησε, αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται να εμφανιστεί σε αρκετά flashbacks.

Πρωταγωνιστούν ακόμα οι Vincent Londez, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Etan Simon, Shirine Boutella, Johann Dionnet, Vincent Garanger και Nicole Garcia. Όσο για τη σκηνοθετική επιμέλεια του πρώτου κύκλου, έχουν αναλάβει οι Louis Leterrier σε τρία επεισόδια, Marcela Said σε δύο και Ludovic Bernard πάλι σε δύο.

Ο πολυαναμενόμενος 2ος κύκλος

lupin-cast-omar-sy-assane-diop-actor-netflix-season-1-2021-watch-210112-gmlhqv6xzu.jpg

Μιας και είναι μία από τις πρώτες τηλεοπτικές επιτυχίες για το 2021, όλοι περιμένουν να δουν εάν θα υπάρξει δεύτερη season, εφόσον από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να γίνει number one τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Άλλωστε, τα πέντε μόνο επεισόδια που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας, δεν απάντησαν σε όλα τα ερωτηματικά που προκλήθηκαν στους θεατές μέσα από την εξέλιξη της τόσο ενδιαφέρουσας ιστορίας.

Δεν ξεχνάμε, στο μεταξύ, πως το Netflix έχει χωρίσει και στο παρελθόν σε δύο μέρη κάποιες από τις σειρές του, γεγονός που εντείνει την αγωνία των θεατών. Ειδικά όταν πρόκειται για μια τόσο πετυχημένη σειρά με τεράστια απήχηση στο κοινό, είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται. Οπότε αργά ή γρήγορα, τα νέα επεισόδια του Lupin θα δημευτούν στην υπηρεσία streaming, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημο οι συντελεστές και το ίδιο το Netflix.

Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν πως πρόκειται να δούμε την εξέλιξη της αγαπημένης ιστορίας σε 3-4 μήνες από τώρα, δεδομένης της κατάστασης που κάνει τα γυρίσματα δύσκολα ως προς την πραγματοποίησή τους. Παρόλα αυτά, το Παρίσι έχει βγει από το αυστηρό lockdown από τα μέσα του Δεκέμβρη, οπότε ίσως και ήδη να γίνονται τα γυρίσματα για την πολυπόθητη συνέχεια.

Μια από τις βασικές εξελίξεις του δεύτερου part, θέλει τον κεντρικό ήρωα να έχει «ρίξει φως» στην υπόθεση του πατέρα του, εξασφαλίζοντας έτσι τη δικαιοσύνη του και κατηγορώντας την οικογένεια Pellegrini. Ενώ παράλληλα, θα δούμε την εξέλιξη της σχέσης του με τον γιο του, ενώ ο ήρωας πρόκειται να πάρει την τελική απόφασή του για το αν θα αφήσει μια για πάντα πίσω του την «τέχνη» του για μια πιο ήσυχη ζωή...

Τέλος, αναμένεται και η επιστροφή των Hervé Pierre (Hubert Pellegrini), Clotilde Hesme (Juliette), Nicole Garcia (Anne Pellegrini), Vincent Londez (Romain Laugier), Youssef Guedira (Soufiane Guerrab), Sofia Belkacem (Shirine Boutella) και Gabriel Dumont (Vincent Garanger).

Stay tuned!