fbpixel

Search icon
Search
Loafers: 5 styling tips για να απογειώσετε την πιο hot τάση της σεζόν
STYLING TIPS

Loafers: 5 styling tips για να απογειώσετε την πιο hot τάση της σεζόν

Η chunky εκδοχή τους είναι ότι πιο μοντέρνο έχετε δει


Τα loafers ανήκουν χωρίς δεύτερη σκέψη στο φθινόπωρο. Χαρακτηρίζονται από άνεση, στιλ κι από πρακτικότητα, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας και να σταθούν άριστα σε πλήθος περιστάσεων. Ιδανικά για τα πρωινά στο γραφείο, καθώς συνδέονται με το γυναικείο business style. Η παρουσία τους στο χώρο της μόδας μετράει πολλές δεκαετίες και ο ρόλος τους έχει αλλάξει αρκετές φορές, διότι πάντοτε προσπαθούν να συμβαδίζουν με τις ανάγκες της κάθε εποχής. 

Η φετινή τους εκδοχή; Όπως μας απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τα κορίτσια του street style κατα τη διάρκεια του Fashion Month, τα chunky σχέδια είναι αυτά που έχουν «κλέψει» το ενδιαφέρον. Φυσικά και τα flat designs συνεχίζουν να έχουν έντονη δυναμική.

Αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends της περιόδου γι’ αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά styling tips που αξίζει να δοκιμάσετε! 

1. Mini skirt 

Image source: @despi_naka

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να αναδεικνύουμε τη θηλυκή μας πλευρά με κάθε ευκαιρία. Ένας από τους πιο μοντέρνους και εύκολους τρόπους είναι οι mini skirts. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για να τις φορέσετε και κατα τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου. Επιλέξτε να τις συνδυάσετε μ’ ένα ζιβάγκο και oversized blazer. Ολοκληρώστε με τα loafers σας, τα οποία θα τονίσουν υπέροχα τα πόδια σας. Σε περίπτωση που θέλετε περισσότερη θερμότητα προσθέστε κι ένα λεπτό καλσόν. Μόλις έχετε δημιουργήσει ένα σύνολο για όλη την ημέρα. 

2. With socks 

Image source: @thestreetpie

Αν όχι η μεγαλύτερη, μία από τις μεγαλύτερες φάσεις αυτής της σεζόν είναι τα loafers μαζί με κάλτσες. Αν το σκεφτείτε καλύτερα ο ρόλος τους είναι διπλός, γιατί εκτός από το στιλ που χαρίζουν, προσφέρουν και την απαραίτητη θερμότητα που όλοι χρειαζόμαστε. Αυτός ο συνδυασμός έχει την μαγική ικανότητα να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό σύνολο, γι’ αυτό αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, μην χάνετε άλλο χρόνο. 

3. Denim as always

Image source: @pepamack

Το τζιν φυσικά αποτελεί την πιο συχνή μας επιλογή, διότι εκτός από την άνεση που κρύβει μέσα του, ταιριάζει και με όλα τα κομμάτια της συλλογής μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τα loafers. Για όλους εσάς που ψάχνετε τον τρόπο για να δημιουργήσετε το απόλυτο casual chic look, δεν έχετε πάρα να συνδυάσετε το denim σας μ’ αυτό το σχέδιο παπουτσιών. Είναι γνωστό πως φέτος, όσο πιο σκούρο είναι το τζιν, τόσο το καλύτερο, γι’ αυτό μη διστάσετε να παρουσιάσετε το μοναδικό total black!

4. Suit it up 

Image source: @modedamou

Εδώ και μερικές σεζόν, τα κοστούμια αποτελούν βασική επιλογή όλων των γυναικών, ανεξαρτήτως στιλ. Τα σχέδια τους είναι πολλά με στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να ταιριάξουν σε κάθε σιλουέτα. Είναι κι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε γρήγορα ένα πετυχημένο outfit. Τα loafers θα σας βοηθήσουν να κάνετε έναν διαχρονικό και άκρως chic συνδυασμό. Είτε η chunky είτε η flat εκδοχή τους θα χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας κι ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. 

5. Statement coat 

Image source: @carodaur

Τα έντονα χρώματα κατέχουν μία περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε fashion lover. Όπως όλα δείχνουν αυτή η άποψη θα συνεχίσει να επικρατεί για πολύ καιρό ακόμα. Επιθυμείτε να κάνετε μία statement εμφάνιση χωρίς λάθη; Εμείς σας έχουμε τη λύση. Συνδυάστε ένα bold coat μαζί με ένα ζευγάρι chunky loafers και ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το κατάλληλο χρώμα που θα σας αναδείξει.