fbpixel

Search icon
Search
Like a Star: 8 celebrities μοιράζονται τη skincare ρουτίνα τους
FACE & BODY

Like a Star: 8 celebrities μοιράζονται τη skincare ρουτίνα τους

Ακολουθήστε τα απόλυτα μυστικά τους


Αν είστε σαν εμάς, τότε σίγουρα παρακολουθείτε ανελλιπώς κάθε βήμα των αγαπημένων σας celebrities μέσω των social media και θαυμάζετε την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους σε κάθε φωτογραφία που ποστάρουν. Αλήθεια όμως, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει πίσω από τον φακό και πώς καταφέρνουν και δείχνουν τόσο λαμπερές 24/7; Ποια skincare καλλυντικά έχουν άραγε στο νεσεσέρ τους που τους χαρίζουν ένα τόσο καθαρό και φρέσκο δέρμα; Την απάντηση τη δίνουν οι ίδιες μέσα από συνεντεύξεις τους.

Zendaya

zendaya.webp

Συνήθως απλώς κάνει καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση. Όταν η κουβέντα έρχεται στο skincare για την Zendaya το "less is more" αποτελεί κανόνα. Ακόμη, δοκιμάζει νέα προϊόντα συνέχεια καθώς λατρεύει το τελετουργικό του να ανακαλύπτει καινούργια συστατικά. Όσο για την ακμή, δυστυχώς έχει ακόμη ορμονικα breakouts τα οποία αποδέχεται.

Alexa Chung 

mtc5nzezmzu4mjuxotu5ntc2.webp

Το δέρμα της είναι ξηρό παρόλα αυτά επιρρεπές στην ακμή. Αν και η Alexa παραδέχεται ότι μερικές φορές κοιμάται με το makeup της πλέον φροντίζει ευλαβικά την επιδερμίδα της με τις κινήσεις που κάνει εσωτερικά. Πίνει πολύ νερό, έχει σταματήσει το κάπνισμα και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει να χρησιμοποιεί πλούσιες υφές στις κρέμες. Όσο για αυτούς που μιλάνε για ρουτίνες ομορφιάς 8 βημάτων, αυτό για αυτήν αποτελεί μια ξένη πραγματικότητα. 

Gigi Hadid

mtc4odgxnjy0mtqxnzy0mdk1.webp

Λατρεύει τα φαρμακευτικά brands για skincare και ειδικα μετά την εγκυμοσύνη τα επιλέγει με συνέπεια. Η Gigi Hadid συνήθως αποφεύγει τα επαγγελματικά facials και προτιμάει να κάνει απολέπιση στο σπίτι. Σε αυτό βέβαια βοηθάει το οτι έχει ξηρό δέρμα χωρίς εμφανείς πόρους. Τέλος, δεν παραλείπει ποτέ το αγαπημένο της face oil για να κλειδώνει την ενυδάτωση των υπόλοιπων προϊόντων. 

Dove Cameron

dove-cameron.webp

Αν και είναι μόλις 24 χρονών ακολουθεί πιστά τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος της από όταν μικρό παιδί. Για αυτήν που -επίσης- έχει ξηρό δέρμα είναι πολύ σημαντικό να το διατηρεί ενυδατωμένο και έτσι χρησιμοποιεί στρώματα από serums, από έλαια και από κρέμες. Μάλιστα, πολλές φορές τοποθετεί και ενυδατική μάσκα ύπνου για να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα οφέλη. Ακόμη, ποτέ δεν παραλείπει να προσέχει τη διατροφή της και την πρόσληψη υγρών εξωτερικά. 

Η ομορφιά πάντα ξεκινάει από μέσα και από τις διατροφικές επιλογές. 

Alicia Keys

alicia-keys.webp

Όταν η Alicia Keys ανακοίνωσε το 2016 ότι δε θα χρησιμοποιήσει ξανά makeup, οι περισσότεροι την επικρότησαν καθώς έδωσε μια ανάσα φρέσκου αέρα. Παρόλα αυτά για να τολμήσει κάτι τέτοιο σημαίνει πως έχει ένα από τα καλύτερα flawless δέρματα. Όπως πραδέχεται η ίδια δεν ήταν έτσι από πάντα καθώς για πολλά χρόνια πάλευε με την ακμή την οποία καταπολέμησε με ιατρική σκευάσματα και με μια minimal ρουτίνα περιποίησης. Το απόλυτο μυστικό της είναι πως η ενυδατική της έχει εκχυλίσματα aloe vera και πως πάντα "κλειδώνει" το αποτέλεσμα με ένα face mist και με αντηλιακό. 

Miranda Kerr

miranda-kerr.webp

Στα 38 της λέει πως το δέρμα της δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Αυτό φυσικά μοιάζει να οφείλεται στη δική της σειρά καλλυντικών Kora Organics την οποία λατρεύει και εφαρμόζει με συνέπεια. Τίποτα, όμως, δε σταματάει εκεί για το διάσημο μοντέλο καθώς έχει σπουδάσει διατροφή τόσο στην Αμερική όσο και στην Αυστραλία καθώς παράλληλα είναι και πιστοποιημένη health coach. 

Emily Ratajkowski

emily-ratajkowski.webp

Έκανε το πρώτο της facial μόλις στα 28 και σε αντίθεστη με τις περισσότερες γυναίκες δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την ακμή. Παρόλα αυτά στην περίοδο της καραντίνας το δέρμα της Emily ξεκίνησε να αντιδρά διαφορετικά και για αυτό πρόσφατα ξεκίνησε να ακολουθεί μια διαφορετική skincare ρουτίνα από αυτή που επέλεγε τόσα χρόνια. Το μυστικό της; Η απαλή αντιγήρανση και το double cleansing. 

Cate Blanchett

cate-blanchett.webp

Αν υπάρχει μια celebrity της οποίας λατρεύουμε το  πρόσωπο τότε αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η Cate Blanchett. Έχοντας περάσει τα 50 η star επιλέγει καθημερινά βιολογικά brands καθώς απο το 2001 που τα δοκίμασε είδα διαφορά στους χρωματισμούς του προσώπου της. Όσο για το αντηλιακό, αυτό βρίσκεται πάντα μέσα στην τσάντα της.