fbpixel

Search icon
Search
Hottest brand in the world: Ποιος οίκος πήρε την πρώτη θέση φέτος
FASHION NEWS

Hottest brand in the world: Ποιος οίκος πήρε την πρώτη θέση φέτος

Σύμφωνα με το Lyst Index Report της χρονιάς...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το fall calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας!

Η Miu Miu παίρνει το στέμμα ως "hottest brand in the world"

miu-miu.jpeg
Miu Miu AW'23

It's that time of the year, όταν το Lyst Index Report αποκαλύπτει στις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις πιο περιζήτητες μάρκες μόδας και προϊόντα. Στη χρονιά της 30ής επετείου της, η Miu Miu διεκδίκησε τον τίτλο της πιο hot μάρκας παγκοσμίως, ξεπερνώντας την αδελφική της μάρκα, Prada, και ξεπερνώντας ακόμη και την κορυφαία μάρκα, Loewe. Ειδικότερα, η Jacquemus έκανε ένα εντυπωσιακό άλμα, ανεβαίνοντας πέντε θέσεις και εξασφαλίζοντας την ένατη θέση, σημειώνοντας την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ στο The Lyst Index.

Ομοίως, η Burberry πραγματοποίησε μια επιστροφή στο top 10, ανεβαίνοντας τρεις θέσεις και εξασφαλίζοντας τη δέκατη θέση. Αυτή η ανάκαμψη ακολουθεί ένα χρόνο μετά το διορισμό του Daniel Lee ως Chief Creative Officer. Επιπλέον, η Ferragamo έκανε το ντεμπούτο της στην πρώτη 20άδα για πρώτη φορά από την έναρξη της έκθεσης, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη δημοτικότητα και σημασία της.

Εκτός από την κατάταξη των εμπορικών σημάτων, ο δείκτης Lyst αναδεικνύει "Breakout Brands" όπως η Tory Burch, η Helmut Lang και η POSTER GIRL, οι οποίες έχουν γνωρίσει ταχεία ανάπτυξη χάρη στις διαφημίσεις διασημοτήτων και την αναγνώριση του κλάδου. Τώρα, στρέφοντας την προσοχή μας στα πιο καυτά προϊόντα, το Tabi Mary Jane του Maison Margiela κατέκτησε την πρώτη θέση, προωθούμενο από το φαινόμενο TikTok, γνωστό ως "The Tabi Swiper". Η Logo Cashmere Cardigan της Miu Miu εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση και τo "It" status του.

Τα νέα αρώματα Falconeri είναι εδώ!

dz005009953-d1.png

Συνδυάζοντας τη μελέτη και την έρευνα, που ήταν πάντα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του brand στα knitwear από cashmere υψηλής ποιότητας, η Falconeri παράγει όχι μόνο eaux de toilette, αλλά και home fragrances και fabric sprays, ικανά να σας μεταφέρουν σε μέρη μακρινά.

Το Frutti Rossi είναι σαν αρωματική αγκαλιά που υπνωτίζει και χαρακτηρίζεται από μια έκρηξη φρουτώδους νότας. Το ζουμερό μείγμα από Μαύρο Φραγκοστάφυλο, Φρούτα του Δάσους και Κόκκινα Μούρα περιβάλλεται από την ένταση του Μούστου του Σταφυλιού πριν στροβιλιστεί μαζί με μια καρδιά με floral πνεύμα. Το δροσερό, πράσινο Νερολί μπλέκεται με τη Μανόλια, τη Γαρδένια και τη Βιολέτα, καταλήγοντας στις γλυκές νότες των Λοβών Βανίλιας. Ένα άρωμα ικανό να ανακαλέσει την κομψή και εκλεπτυσμένη μυρωδιά ενός ποτηριού από κόκκινο κρασί, αναπαράγοντας όλες τις λεπτότερες αποχρώσεις του χάρη στο μεθυστικό μείγμα φρούτων.

Και για όσους δεν μπορούν χωρίς τις νότες της θάλασσας, το Marina, ένα ταξίδι αισθήσεων σε μακρινές νορβηγικές χώρες. Το άρωμα φέρνει στο νου ένα μοναδικό μείγμα αισθήσεων, μέσα από έναν χορό από διακριτικές, κομψές νότες. Το Cashmere Wood, αγκαλιάζει απαλά και προσφέρει μια στιγμή soft pampering που ταιριάζει με τις σπινθηροβόλες μυρωδιές εσπεριδοειδών και μπαχαρικών με ένταση στον πυρήνα τους. Οι λεπτές ξυλώδεις αποχρώσεις υποστηρίζουν ολόκληρη τη σύνθεση, αφήνοντας ένα γεμάτο ίχνος, που θυμίζει τα βουνά που κυριαρχούν στα βόρεια τοπία.

Από τη γραμμική, μίνιμαλ και κομψή συσκευασία που παραπέμπει στο DNA του brand, τα αρώματα διευρύνουν την εμπειρία αγορών με τη Falconeri, ένα brand γνωστό για το cashmere του δημιουργώντας μια ολιστική και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ο Dior παρουσιάζει τη νέα του ambassador

mdjds1-1.jpg

Ως επέκταση της εξαιρετικής συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ του Παρίσι 2024 και της LVMH, ο Dior καλωσόρισε τη Γαλλίδα γυμνάστρια Mélanie de Jesus dos Santos ως νέα πρέσβειρα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πόλη του Φωτός, τόσο αγαπητή στον Christian Dior. Ένας παθιασμένος δεσμός στο όνομα της αριστείας που αντικατοπτρίζει τη σταθερή δέσμευση του Dior να υποστηρίζει και να ενθαρρύνει τα όνειρα και το ταλέντο της νέας γενιάς.

Το νέο Converse Chuck Taylor All Star Cruise

fa23-ctas-cruise-a04688c-16x9-2.png

Η Converse καλωσορίζει στην elevated δίπατη οικογένεια το Chuck Taylor All Star Cruise, το πιο refined μέχρι στιγμής μοντέλο της.  Με έναν casual αέρα, το Cruise αποκτά ισάξια μια θέση στο Chuck Taylor legacy και την καθημερινότητα μας. Με στοιχεία από δύο αγαπημένα μοντέλα, το Chuck 70 και το Legacy CX, η Converse παρουσιάζει ένα διαχρονικό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και μέρες. To Chuck Taylor All Star Cruise είναι διαφορετικό, unexpected και απόλυτα μοναδικό. Αντλεί έμπνευση από την street style κουλτούρα αλλά και την skate σκηνή, ενώ συνδυάζει την άνεση, μέσω της OrthoLite σόλας, με το iconic Converse στυλ. Εμφανίζεται πρώτη φορά στην σεζόν Fall Winter σε μαύρο, κρεμ ή ροζ, με εξωτερικό από σουέτ ή καμβά και elevated πάτο, φέροντας μια νέα modern classic αισθητική. Ένα lightweight Converse που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

DVF: Η συλλογή Fall ‘23 είναι βγαλμένη από ταινία του Hollywood!

6.jpeg

Η συλλογή Fall ’23 της Diane Von Furstenberg ζωντανεύει με φόντο το κίνημα του Film Noir. Με ένα mood board εμπνευσμένo από τις γεμάτες σασπένς ταινίες του Alfred Hitchcock, τους πίνακες του Edward Hopper, και τις κινηματογραφικές φωτογραφίες της Cindy Sherman, η συλλογή αντλεί ιδέες από την τέχνη με αέρα μυστηρίου και ιστορίες ανείπωτες.

Τα prints για αυτή τη σεζόν αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες σαν από ταινία με κυματισμούς, πλακόστρωτα μονοπάτια, σύννεφα καπνού και στατικές οθόνες. Περίτεχνα prints υπόσχονται μυστήριο και συναισθήματα σε συνδυασμό με floral patterns. Η συλλογή μεταξύ άλλων αποτελείται από jacquard κοστούμι που προσφέρει μια tailored αισθητική, ανάλαφρα πλεκτά και τα αγαπημένα wrap dresses.