fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Leather Fever: Oι καλύτερες προτάσεις σε διαχρονικά δερμάτινα items για stylish looks

Στο individualartleather.com θα βρείτε προτάσεις που θα κρατήσουν μια ζωή


Leather Fever: Oι καλύτερες προτάσεις σε διαχρονικά δερμάτινα items για stylish looks

Το ελληνικό brand, που ξεχωρίζει με το πλήρες ενημερωμένο online shop του, αποτελεί έναν ιδανικό fashion προορισμό για τους λάτρεις του δέρματος. Με προτεραιότητες την υψηλή αισθητική και την εξεζητημένη ποιότητα, κρατάει «ζωντανή» αυτήν την ιδιαίτερη τέχνη του χειροποίητου.

Κύρια αρχή του είναι η καινοτομία στον σχεδιασμό και η χρήση ποιοτικών πρώτων υλών. Η πρωτότυπη, χειροποίητη εξωτερική ραφή σε συνδυασμό με ιδιαίτερες μεταλλικές λεπτομέρειες είναι, πιο συγκεκριμένα, αυτά που ξεχωρίζουν τις Individual δημιουργίες και τις καθιστούν αναγνωρίσιμες από το κοινό. Σε έναν κόσμο που προτιμάει να μιμείται, επιμένει και παραμένει ένα brand αυθεντικό. Όπως οι ίδιες υποστηρίζουν: «Βάζεις κάτι αυθεντικό, παίρνεις κάτι αυθεντικό».

Items of desire

Η μοναδικότητα είναι ένα στοιχείο που τις χαρακτηρίζει κι έτσι προέκυψε και το brand name “Individual”. Από τη μεγάλη γκάμα με δερμάτινα αξεσουάρ, όπως τσάντες, ζώνες και πορτοφόλια, το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο ιδιαίτερο σχέδιο της ομώνυμης minimal belt, αλλά και στην it bag “Dancing queen”. Και, φυσικά, θα ενθουσιαστείτε με την καινούρια SS21 collection με τίτλο “I am still standing”, εμπνευσμένη από το ομότιτλο τραγούδι του Elton John και την ανάγκη για ανάδειξη μιας αισιόδοξης συλλογής, γεμάτης χρώμα, που φέρνει το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά.

Tip: Οι συλλογές του Individual απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ, καθώς προσφέρουν key items για κάθε γκαρνταρόμπα. Σχεδιάζονται και δημιουργούνται από την ίδια ομάδα κι επειδή είναι λάτρεις της μουσικής, όλα τα σχέδια διαθέτουν ονόματα από τραγούδια.

Instagram: @individual_art_leather

www.individualartleather.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021