fbpixel

Search icon
Search
Λατρέψατε το "The Innocent" στο Netflix; Οι top Ισπανικές παραγωγές για να παρακολουθήσετε
ARTS & CULTURE

Λατρέψατε το "The Innocent" στο Netflix; Οι top Ισπανικές παραγωγές για να παρακολουθήσετε

Συγκεντρώσαμε τις σειρές & ταινίες που θα αγαπήσετε εξίσου


Συμβαίνει συχνά να παρακολουθούμε μια σειρά ή μια ταινία και αμέσως μετά να μπαίνουμε στη διαδικασία της αναζήτησης κι άλλων παρόμοιων. Φαίνεται πως στην περίπτωση της νέας σειράς μυστηρίου του Netflix, "The Innocent", όλοι οι λάτρεις αυτού του είδους έχουν κινήσει γη και ουρανό για να βρουν παρεμφερείς Ισπανικές παραγωγές, με τέτοιο story ή μια άλλη αντίστοιχη πλοκή. 

Σύμφωνα με την ιστορία του Innocent, την περίοδο που ο Mateo Vidal (Mario Casas) φοιτούσε στη νομική σχολή, οδηγήθηκε με τον αδερφό του, Isma (Jordi Coll) σε ένα club. Εκεί, ενόσω μιλούσε σε ένα κορίτσι που το έλεγαν Eva (Ariadna Carbol), ένας από τους φίλους της, ο Hugo (Alejandro Albarracín), ζήλεψε κι ένας καβγάς μόλις είχε προκληθεί με τον Isma. O Mat μπλέκεται αναπόφευκτα στον καβγά και σκοτώνει -κατά λάθος- έναν άντρα, τον Daniel Daniel (Eudald Font), σπρώχνοντάς τον στους βράχους. Από τότε, η ζωή των πρωταγωνιστών άρχισε να γίνεται πιο περιπετειώδης, γεμάτη αποκαλύψεις που συγκλονίζουν.

Σε περίπτωση που την παρακολουθήσατε και σας άρεσε, παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες Ισπανικές παραγωγές της ίδιας πλατφόρμας που δεν πρέπει να χάσετε!

The Occupant

2-VPD4i.jpg

Σε αυτό το ψυχολογικό, Ισπανικό θρίλερ ένας άνεργος διαφημιστής αρχίζει να παρακολουθεί τους νέους ενοίκους του παλιού του σπιτιού και τα κίνητρά του για την οικογένεια γίνονται σκοτεινά... Αρνείται να δεχτεί τη νέα συνθήκη ζωής, ενώ πηγαίνει κάθε μέρα σε συνεντεύξεις για δουλειά, άλλοτε γυρνάει άσκοπα. Την ίδια στιγμή η γυναίκα του αρχίζει να εργάζεται και πάλι και ο γιος του πηγαίνει πλέον σε δημόσιο σχολείο από το ακριβό ιδιωτικό της περασμένης χρονιάς. Κάπου εκεί, θα βάλει σε λειτουργία ένα σχέδιο με δραματικά αποτελέσματα. Πρωταγωνιστούν: Javier Gutiérrez, Mario Casas, Bruna Cusí.

El Silencio del Pantano

3-7Wduu.jpg

Σε αυτήν την ταινία, ένας επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων καταργεί τα όρια φαντασίας-πραγματικότητας, ερευνώντας τη διαφθορά για το νέο βιβλίο του. Πολλές φορές, η ίδια η πραγματικότητα είναι πιο τρομακτική από τις ιστορίες που γράφει, ενώ ένα πτώμα εμφανίζεται στον ποταμό Τούρια και θα συνταράξει την τοπική κοινωνία της Βαλένθια. Βασισμένη στο ομότιτλο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Juanjo Braulio, «Η Σιωπή του Βάλτου» είναι άλλο ένα σφιχτοδεμένο αστυνομικό θρίλερ από την Ισπανία που αξίζει την προσοχή σας. Πρωταγωνιστούν: Pedro Alonso, Nacho Fresneda, Carmina Barrios.

Cable Girls

4-EHsPq.jpg

Η σειρά "Cable Girls" είναι μια από τις πιο γνωστές αξίζει να απολαύσετε, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Προσπαθώντας να ξεφύγει από το παρελθόν, η Alba ξεκινά μια δουλειά ως τηλεφωνήτρια το 1928 στη Μαδρίτη κάτω από μια ψεύτικη ταυτότητα. Η αποφυγή του παρελθόντος, ωστόσο, αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς συνειδητοποιεί ότι το παρελθόν είναι αυτό που δημιουργεί το μέλλον με φίλους, εραστές και συναισθήματα. Πρωταγωνιστούν: Blanca Suárez, Yon González, Ana Fernández.

Elite

5-eNPX6.jpg

H must-watch αυτή σειρά, διαδραματίζεται στο λύκειο Las Encinas, όταν τρεις μαθητές της εργατικής τάξης παίρνουν υποτροφία προσπαθούν να προσαρμοστούν σε ένα σχολείο για πλούσιους. Οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν ανάμεσά στους δύο διαφορετικούς κόσμους –στην ελίτ και στην εργατική τάξη- με αποκορύφωμα την δολοφονία μίας κοπέλας. Η σειρά παρουσιάζει ευαίσθητα θέματα όπως είναι το bullying, ενώ παράλληλα η πλοκή σου τραβάει το ενδιαφέρον και είναι μία από τις ισπανικές σειρές που αξίζει να δεις. Πρωταγωνιστούν: Itzan Escamilla, Omar Ayuso, Miguel Bernardeau.

Locked Up

6-ecmdC.jpg

H Macarena πράττει εγκλήματα για χάρη του αφεντικού της, με το οποίο είναι ερωτευμένη, καταλήγοντας στη φυλακή... Η σειρά ακολουθεί την ιστορία της μέσα στη φυλακή και τις σχέσεις της με τις άλλες φυλακισμένες. Φυσικά τα πράγματα μέσα στις φυλακές δεν παρουσιάζονται τέλεια. Η διακίνηση ναρκωτικών, ξυλοδαρμοί, εκφοβισμοί αποτελούν μία καθημερινή πραγματικότητα για τις κρατούμενες. Παράλληλα η προσπάθεια της Macarena να εντοπίσει 9 εκατομμύρια ευρώ της νεκρής συγκρατούμενής της δημιουργεί προβλήματα στην οικογένειά της. Πρωταγωνιστούν: Alba Flores, María Isabel Díaz Lago, Marta Aledo.

High Seas

7-IMJaH.png

Με βάση την υπόθεση της σειράς, τέλη της δεκαετίας του ’40, μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και αφού πλέον έχει φύγει από την ζωή ο πατέρας τους, οι αδερφές Villanueva αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους την χώρα τους, την Ισπανία και να ψάξουν για μια διαφορετική ζωή στην μακρινή Αμερική. Η Eva, με την αδερφή της Carolina παίρνουν την μεγάλη αυτή απόφαση και επιβιβάζονται στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο του Fernando Fábregas, αρραβωνιαστικού της Carolina, με προορισμό την Βενεζουέλα. Το ταξίδι τους μοιάζει ειδυλλιακό, μέχρι την στιγμή που κάποιος αρχίζει να δολοφονεί επιβάτες. Η Eva αποφασισμένη να ανακαλύψει τι συμβαίνει, και θέλοντας πληροφορίες για το νέο της βιβλίο, αρχίζει να βοηθάει τον πλοίαρχο Nicolás Vázquez στην έρευνα για τις δολοφονίες. Πρωταγωνιστούν: Ivana Baquero, Jon Kortajarena, Alejandra Onieva.

Enjoy!