fbpixel

Search icon
Search
Κυκλοφόρησε το video clip των Coldplay που γυρίστηκε στο Ηρώδειο, γεμίζοντάς μας με υπερηφάνεια
PEOPLE & MOMENTS

Κυκλοφόρησε το video clip των Coldplay που γυρίστηκε στο Ηρώδειο, γεμίζοντάς μας με υπερηφάνεια

Για το τραγούδι "feelslikeimfallinginlove", το οποίο απέκτησε εικόνα με άρωμα Ελλάδας


Ως την «καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα» χαρακτήρισαν πολλοί το νέο video clip των Coldplay, που γυρίστηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο. Ένας ύμνος στην αγάπη που έχουμε στο repeat τον τελευταίο καιρό, με το music video του να είναι ασπρόμαυρο και να ενώνει τον κόσμο χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις, αλλά με έναν κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το πάθος για τη μουσική και τη μοναδική ενέργεια που είναι ικανή να δημιουργήσει. 

Όπως πάντα, το συγκρότημα πέρασε τα δικά του ηχηρά μηνύματα μέσω του clip, με το πρώτο πλάνο να είναι στη νοηματική γλώσσα. Το μεγαλύτερο κομμάτι του video γυρίστηκε στη χώρα μας, μετά τις δύο μεγάλες συναυλίες που πραγματοποίησαν στη χώρα μας μαγεύοντας το ελληνικό κοινό. Εκείνες τις ημέρες, ζήτησε κι εξασφάλισε άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία για να χρησιμοποιήσει το Ηρώδειο. Η πρόσκληση προς τους θαυμαστές του ανέγραφε συγκεκριμένα: «Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού βίντεο: Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Μιρτσιέφσκυ 29, Αθήνα 117 41 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

coldplay-feelslikeimfallinginlove-official-video.jpg


Οι εικόνες από το Ηρώδειο και την Ακρόπολη ήταν πραγματικά εκπληκτικές, άκρως ατμοσφαιρικές, τόσο λόγω του τραγουδιού όσο και στη σύνδεση που είχε ο κόσμος μεταξύ του. Τα χαρακτηριστικά ανακυκλώσιμα LED βραχιολάκια δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό και όλοι μαζί τραγούδησαν έναν προς έναν του στίχους του "feelslikeimfallinginlove".

Εκεί βρέθηκαν περίπου 2.000 άτομα, απολαμβάνοντας μια πραγματικά once-in-a-lifetime εμπειρία. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του clip και λίγο πριν φύγει για τον επόμενο προορισμό της περιοδείας του, το συγκρότημα δημοσίευσε στο Instagram ένα video με όλες τις στιγμές του στην Αθήνα, με φανερό τον ενθουσιασμό του γι' αυτήν την πόλη, την υποδοχή και το vibe του κοινού, αλλά και λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλα όσα έζησαν.

Όσον αφορά στο κόστος του video clip, αυτό ανέρχεται περίπου στα 3.000.000€. Μια υπερπαραγωγή που ανάδειξε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την ιστορία του τόπου μας, αλλά και την επιμονή του συγκροτήματος να παρουσιάζει πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος των προορισμών στους οποίους βρίσκονται στο πλαίσιο της περιοδείας τους. Στα comments, μάλιστα, κάτω από το video clip δεν είναι λίγοι οι τυχεροί που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο Ηρώδειο, γράφοντας πόσο πολύ ευχαριστούν τους Coldplay για την απίστευτη εμπειρία που τους χάρισαν. 

coldplay-feelslikeimfallinginlove-official-video-screenshot.jpg


Στο σημείο αυτό θυμόμαστε πως στις συναυλίες τους τον περασμένο μήνα βρέθηκαν πάνω από 140.000 θεατές, ανάμεσά τους και διεθνείς celebrities και fans τους απ' όλον τον κόσμο, που ταξίδεψαν έως εδώ αποκλειστικά και μόνο για τις live εμφανίσεις τους.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το video clip του "feelslikeimfallinginlove":