fbpixel

Search icon
Search
Κοντό καρέ: 4+1 styling trends για να ακολουθήσετε
HAIR & NAILS

Κοντό καρέ: 4+1 styling trends για να ακολουθήσετε

Ανανεώστε την εμφάνισή σας με τα παρακάτω hairstyles


Έχετε κοντά καρέ μαλλιά και δεν ξέρετε τι styling να τους κάνετε, καθώς έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Κι όμως, οι επιλογές ακόμη και για εσάς που δεν διαθέτετε πλούσια ακόμη είναι αρκετές και πολύ κομψές. Για το styling για κοντά μαλλιά οι προτάσεις μπορεί να είναι ποικίλες, κι εξίσου ενδιαφέρουσες: Χαριτωμένα αξεσουάρ ή μια αλλαγή στην υφή. Από bob καρέ, μέχρι pixie cuts, δοκιμάστε ό,τι σας καλούμε να ανακαλύψετε παρακάτω. 

1. Με κύματα 

1-SVkjn.jpg

Δεν χρειάζεστε μαλλιά μέχρι τη μέση για να δοκιμάσετε τα αγαπημένα beach waves, όπως αυτό. Αυτό που πρέπει να διαθέτετε, ωστόσο, είναι ένα προστατευτικό προϊόν κατά της θερμότητας, μια μασιά για μπούκλες και λίγο salt spray για να αντιγράψετε με επιτυχία τις ανάλαφρες μπούκλες σε κοντά μαλλιά που θα σας κάνουν να μοιάζετε σαν να βγήκατε μόλις από τον ωκεανό, σε στιλ σύγχρονης Ariel.

2. Ίσια και λεία 

5-I6UlF.jpg

Μερικές φορές τα καλύτερα χτενίσματα είναι και τα πιο απλά. Ωστόσο εάν δεν θέλετε να δείχνει βαρετό το κοντό ίσιο μαλλί σας, τότε επιλέξτε να φέρετε τα πλαϊνά σας πίσω από τα αυτιά. Πρόκειται για ένα super trendy εύκολο χτένισμα, που έχουμε δει από τις πασαρέλες του Dior Haute Couture 2022 μέχρι και σε casual looks σε street style εκδοχές. Ολοκληρώστε το, χρησιμοποιώντας ένα hair serum ή spray για extra glow.

3. Με αφέλειες 

3.webp

Τα edgy haircuts είναι cool, αλλά αν έχετε βαρεθεί να ισιώνετε συνεχώς τα μαλλιά σας, τότε θα πρέπει να επενδύσετε σε μια πιο ανάλαφρη, πιο ακατάστατη και λιγότερο αυστηρή εμφάνιση. Απλώς αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν με blow dry, τρίψτε λίγη μους για να αποκτήσετε ένα στιβαρό φινίρισμα σαν και αυτό. Εάν μάλιστα, επιθυμείτε και μια επιπλέον ανανέωση τότε δεν έχετε παρά να επιχειρήσετε να κόψετε ατημέλητες αφέλειες, καθώς το συγκεκριμένο messy look εφαρμόζεται ιδανικά σε αυτές!

4. Ρετρό αισθητική 

2-EmyIJ.jpg

Η ιδιαιτερότητα αυτού του χτενίσματος είναι ο όγκος που διαθέτει και οι χαλαροί κυματισμοί στις άκρες, γεγονός που δημιουργείται από το φιλάρισμα. Για να το πετύχετε, θα χρειαστείτε μια λακ και μια χτένα με λεπτά δοντάκια για να «ξύσετε» τα μαλλιά σας, κυρίως τις κορυφές. Τέλος, χτενίστε τα απαλά προς τα κάτω και είστε έτοιμες!

5. Wet Look 

5-0Cq2a.jpg
Οι διασημότερες celebrities αλλά και οι απανταχού beautistas έρχονται να σας διαψεύσουν και να σας πείσουν να το δοκιμάσετε. Εδώ έχετε δύο επιλογές: Είτε να τα πάτε όλα πίσω και να δημιουργήσετε ένα total sleek look, είτε να κάνετε χωρίστρα στο πλάι και να τα χτενίσετε κανονικά. Όποιο στιλ κι αν επιλέξετε, να είστε σίγουρες πως θα πετύχετε μια απόλυτα σέξι εμφάνιση.