fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Το μυστήριο γύρω από την κατάστασή της και η πρώτη επίσημη φωτογραφία
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Το μυστήριο γύρω από την κατάστασή της και η πρώτη επίσημη φωτογραφία

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βλέπει όλα την προσοχή να είναι στραμμένη επάνω της


Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά τον γάμο της με τον William, η Kate Middleton έχει μάθει να ζει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, η ζωή της δεν αφορά αποκλειστικά μόνο την ίδια και ξέρει πολύ καλά πως κάθε της βήμα αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία, αναπόφευκτα. Αυτό -φυσικά- είναι κάτι που ισχύει τόσο στις όμορφες, όσο και στις πιο δύσκολες στιγμές της και τώρα, με αφορμή το σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είδε ξανά όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της. 

Μετά από μία ιδιαίτερη περίοδο, το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Kate, την ώρα που τα σενάρια αναφορικά με την υγεία της διαδέχονται το ένα το άλλο... 

Ένα θέμα που απασχολεί όλη τη Μεγάλη Βρετανία! 

Η πρώτη φωτογραφία

Το 2024 ξεκίνησε με έναν πολύ... ιδιαίτερο τρόπο για την Kate Middleton, αλλά και γενικότερα για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Η πριγκίπισσα, έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, κάτι που συνέβη με απόλυτη επιτυχία στην «The Clinic» του Λονδίνου, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα νοσοκομεία της χώρας και μετά από ένα διάστημα 10-14 ημερών, η Kate επέστρεψε στην κατοικία της, έχοντας από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειά της. Από τη δική του μεριά, το Παλάτι δε θέλησε να προχωρήσει σε πολλές λεπτομέρειες αναφορικά με την ακριβή κατάσταση της υγείας της κι από την αρχή ξεκαθαρίστηκε πως η δούκισσα θα έπρεπε να περάσει μία μακρά περίοδο αποθεραπείας έως και το Πάσχα, κάνοντας ένα break από τις αναγκαίες κοσμικές εκδηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις της. Τα σενάρια στα media -ωστόσο- διαδέχονταν το ένα το άλλο και κάπως έτσι, οι royals πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε μία νέα ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της ανάρρωσης και της υγείας, με τον εκπρόσωπό της να σημειώνει πρόσφατα: «Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έλειπε μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Kensington θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό».


Τώρα και μετά από όλα αυτά, έφτασε η στιγμή να κυκλοφορήσει και η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Kate, που πόζαρε με τα τρία παιδιά της, όντας καθισμένη σε μια καρέκλα και χαμογελώντας στον φωτογραφικό φακό. Ο πρίγκιπας George, ο πρίγκιπας Louis και η πριγκίπισσα Charlotte χαμογελούν όλοι μαζί για τη φωτογραφία με τη μαμά τους, την οποια αποτύπωσε στον φωτογραφικό φακό ο σύζυγός της, πρίγκιπας William και δημοσιεύτηκε στα social media με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, που στη Μεγάλη Βρετανία γιορτάζεται στις 10 Μαρτίου. «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευγενικές ευχές και τη συνεχή υποστήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. Εύχομαι σε όλους Ευτυχισμένη Γιορτή της Μητέρας. Kate», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο «βασιλικό» προφίλ, σε μία ιδιαίτερη περίοδο για όλη την οικογένεια. Η Kate μοιάζει να απολαμβάνει -έστω κι έτσι υπό αυτές τις συνθήκες- τον extra χρόνο που περνάει με τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, ποζάροντας μαζί με τη μητέρα τους, σε μία πανέμορφη στιγμή.

Οι διαδοχικές δοκιμασίες

shutterstock-2374497733.jpg

Οι τελευταίοι μήνες ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολοι κι άκρως απαιτητικοί για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Αρχικά, η Kate Middleton πέρασε την πόρτα του χειρουργείου κι έπειτα, μέσα από μία σειρά εξετάσεων προέκυψε το σοβαρό πρόβλημα του βασιλιά Καρόλου, που δίνει πλέον τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ακολούθησε ένα ταξίδι-αστραπή του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να βρεθεί έστω και για λίγο δίπλα στον πατέρα του, ενώ ο William έχει αναλάβει πολλά περισσότερα καθήκοντα εδώ κι αρκετό καιρό, καθώς ο Βρετανός μονάρχης καλείται να κάνει ένα step back σε αυτή τη φάση της ζωής του, για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Μέσα σε όλα αυτά, τα media κατακλύζονται καθημερινά από σενάρια, από φήμες και διάφορες ιστορίες κάθε είδους για τους royals, με το Παλάτι από τη δική του μεριά να κρατά -για την ώρα- μία αρκετά μετριοπαθή στάση, προχωρώντας απλά σε μία τυπική ενημέρωση τόσο στην περίπτωση της Kate, όσο και σε αυτήν του Καρόλου.

Η ζωή συνεχίζεται για τους royals, ενώ θέση για όλα τα παραπάνω πήρε πρόσφατα ακόμη και ο θείος της Kate Middleton, Gary Goldsmith, που σημείωσε μεταξύ άλλων πως η δούκισσα έχει την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο, αποφεύγοντας -βέβαια- να πάρει την πρωτοβουλία να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. «Υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Αν ανακοινωθεί κάτι επίσημα, θα το σχολιάσω», σημείωσε μεταξύ άλλων και είναι φανερό πως άπαντες προσπαθούν σε αυτή τη φάση να αρκεστούν στα απολύτως απαραίτητα, αφήνοντας το Παλάτι και την ίδια την οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση όσο πιο σωστά και προσεκτικά γίνεται, με την προσοχή όλων να είναι στραμμένη στην δούκισσα, στον Κάρολο και σε όλους τους royals, που βλέπουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει σημαντικά αυτό το διάστημα...