fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Θα κάνει την εμφάνισή της στο Wimbledon φέτος;
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Θα κάνει την εμφάνισή της στο Wimbledon φέτος;

Τα βλέμματα στρέφονται ξανά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας με φόντο το Grand Slam που πραγματοποιείται στο Λονδίνο


Οι tennis-lovers -κι όχι μόνο- έχουν στραμμένη την προσοχή τους αυτό το διάστημα στο Λονδίνο και στο Wimbledon, όπου οι κορυφαίοι τενίστες δίνουν τη δική τους μάχη, με φόντο τον major τίτλο. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η Kate Middleton κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις της, δίνοντας σταθερά το «παρών» στο μεγάλο αθλητικό γεγονός και στη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει μετατραπεί στο απόλυτο fashion icon της βασιλικής οικογένειας με τα looks της να εξελίσσονται σε statements.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά... H Kate βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο και αυτό που αναρωτιούνται τώρα άπαντες στη Μεγάλη Βρετανία, είναι αν θα μπορέσει να παρεβρεθεί στο Wimbledon, πραγματοποιώντας μία ακόμη επίσημη εμφάνιση. Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Ξανά στο επίκεντρο η Kate

The Grand Slam

shutterstock-2441021515.jpg

Το 2024 ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους royals, καθώς τόσο ο βασιλιάς Κάρολος, όσο και η Kate Middleton χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε γνωστή κλινική της Μεγάλης Βρετανίας, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε όσους παρακολουθούν στενά την καθημερινότητα της βασιλικής οικογένειας. Αργότερα, έγινε γνωστό και για τους δύο πως διαγνώστηκαν με διαφορετικές μορφές καρκίνου, με το Παλάτι να προχωρά σε σχετική ενημέρωση για τον Κάρολο, ενώ η Κate θέλησε να μιλήσει η ίδια ανοικτά για την κατάστασή της, λίγο αργότερα. Και οι δύο, βρίσκονται τώρα στο στάδιο της ανάρρωσης, κάνοντας σιγά-σιγά και με απόλυτη προσοχή μερικά βήματα με φόντο την επιστροφή τους στην κανονικότητα, με τον Βρετανό μονάρχη να επιστρέφει σταδιακά σε μερικά από τα καθήκοντά του και την πριγκίπισσα, να έχει πραγματοποιήσει την πρώτη της, δημόσια εμφάνιση πριν από μερικές ημέρες στο Trooping the Colour.

Τώρα, τα βλέμματα στρέφονται ξανά στην Kate, με τα διεθνή media να περιμένουν την απάντηση αναφορικά με το αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» φέτος στο Wimbledon, εκεί όπου έχει γράψει κι αυτή τη δική της ιστορία όλα τα τελευταία χρόνια. Όντας επικεφαλής του οργανισμού «All England Lawn Tennis and Croquet Club», η Kate είναι αυτή που κάθε χρόνο απονέμει τα βραβεία στο λαμπερό Grand Slam και η παρουσία της είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους Βρετανούς, ωστόσο, για την ώρα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τοπίο για φέτος. «Ελπίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα καταφέρει να παρουσιάσει τα τρόπαια ως προστάτιδα του Club, αλλά η υγεία της αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα», σημείωσε η πρόεδρος του England Lawn Tennis and Croquet Club, Debbie Jeans και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμη πολλά πράγματα. Όλοι είπαμε ότι θα δουλέψουμε μαζί της και θα της δώσουμε όση περισσότερη ευελιξία γίνεται».

The next step

shutterstock-2374497741.jpg

«Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις ημέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι. Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο», ανέφερε σε πρόσφατη τοποθέτησή της η Kate Middleton, όταν θέλησε ξανά να απευθυνθεί στον κόσμο και να μιλήσει ανοικτά για την πορεία της υγείας και της ανάρρωσής της.

Από μόνο του, το γεγονός ότι κατάφερε να δώσει το «παρών» στο Trooping the Colour, προκάλεσε πολλά χαμόγελα για την Kate. Ήταν εκεί, μαζί με την οικογένεια και τα παιδιά της. Ήταν χαμογελαστή, ήταν λαμπερή κι έστειλε έτσι το πιο ηχηρό μήνυμα, δείχνοντας ξανά σε όλους πως είναι μία γυναίκα με απίστευτη δύναμη. Τώρα, βλέπει για μία ακόμη φορά τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της και ξέρει και η ίδια πως θα είναι εξίσου σημαντική, μία νέα δημόσια εμφάνιση, αυτή τη φορά στο Wimbledon. Το βρετανικό κοινό που βρίσκεται κάθε χρόνο στο λαμπερό Grand Slam τη λατρεύει και η ίδια, απολαμβάνει όσο τίποτα την παρουσία της σε αυτό, όμως για την ώρα αυτό που τονίζουν όλοι οι αρμόδιοι είναι πως δεν πρόκειται να πάρουν καμία απόφαση για το ποιος θα παρουσιάσει τα τρόπαια μέχρι την ημέρα των τελικών.

Η Kate Middleton έχει μείνει περίπου έξι μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να περάσει την περίοδο της ανάρρωσής της ιδιωτικά, πραγματοποιώντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλαίσιο των εορτασμών των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου. Θα ακολουθήσει τώρα μία ακόμη; Την απάντηση θα τη δώσει η ίδια, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα, με τους Βρετανούς να ελπίζουν πως θα τη δουν ξανά στη θέση της, το ίδιο λαμπερή και εντυπωσιακή...