fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία - Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία - Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Όλα τα updates για την κατάσταση της υγείας και οι χημειοθεραπείες που συνεχίζονται


Τον τελευταίο καιρό, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην Kate Middleton, από τότε που η ίδια ανακοίνωση πως βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Και κάπως έτσι, όλος ο κόσμος θέλει συνεχώς να μαθαίνει τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της, με την ίδια να έχει πλέον απομακρυνθεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχοντας επικεντρωθεί στον εαυτό της.

Πριν από περίπου ένα μήνα μάθαμε πως ξεκίνησε δυναμικά τις θεραπείες της, έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τον αγαπημένο της, William, αλλά και τα παιδιά της. Η σκληρή μάχη είχε ήδη ξεκινήσει πριν από δύο μήνες, όταν η ίδια μίλησε δημόσια για την περιπέτειά της. Μπορεί η ζωή της να άλλαξε δραματικά μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, αλλά δε σταματά στιγμή την προσπάθειά της να γίνει καλά και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της πιο δυνατή από ποτέ άλλοτε.

shutterstock-2323584971.jpg


Το ένα νέο διαδέχεται το άλλο και οι πληροφορίες μεταφέρονται μέσω τον media σε καθημερινή βάση. Όσον αφορά σε αυτές που πρόσφατα ήρθαν στο φως τις δημοσιότητας, λόγος γίνεται για τη θετική ανταπόκριση του οργανισμού της στη θεραπεία που ακολουθεί. Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον μίλησε στο Vanity Fair επί του θέματος, αναφέροντας: «Ήταν μεγάλη ανακούφιση που ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και στην πραγματικότητα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα».

Η ίδια πηγή συνέχισε λέγοντας: «Το σημαντικό για εκείνη τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους άγχος και απλώς να συνεχίσει την προσπάθεια, ώστε κάθε μέρα να νιώθει και καλύτερα». Αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται ένα από τα πιο απαιτητικά κι εντελώς διαφορετικά από τα υπόλοιπα για τη βασιλική οικογένεια, και πολλοί ίσως να αναρωτηθούν πως σκοπεύουν να το περάσουν τα μέλη της. Την απάντηση δίνει η συγκεκριμένη πηγή, η οποία δήλωσε ότι το ζευγάρι θα περάσει αυτό το καλοκαίρι του στο εξοχικό του στο Amner Hall με τα τρία παιδιά του, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και το μικρότερο μέλος της οικογένειας, τον πρίγκιπα Louis.


Από εδώ και στο εξής, στόχος της Kate Middleton δεν είναι άλλος από το να παραμείνει στην ίδια ψυχολογική κατάσταση και να ολοκληρώσει τη θεραπεία της, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών, που τώρα εμπιστεύεται με κλειστά μάτια! Υπό αυτές τις συνθήκες, αυτό που έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη είναι η στήριξη των δικών της ανθρώπων, που -όπως ήταν αναμενόμενο- είναι στο πλευρό της και βρίσκονται συνεχώς μαζί της σε αυτήν τη μάχη.

shutterstock-1628806048.jpg


Οι τελευταίοι μήνες για τη royal family ήταν γεμάτη αλλαγές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Από τη μία η υγεία του Κάρολου και από την άλλη της Kate. Μετά το πρώτο σοκ, ωστόσο, όλα έχουν μπει σε μία τάξη, με την κατάστασή τους ολοένα να βελτιώνεται.