fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Καλλιτέχνες μακιγιάζ, διασημότητες και συντάκτες συμφωνούν - αυτά είναι τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν που δημιουργήθηκαν ποτέ

Οι επιλογές μας και τα tips μας για απολαύσετε την κομψότητα του διαχρονικού red lipstick


Καλλιτέχνες μακιγιάζ, διασημότητες και συντάκτες συμφωνούν - αυτά είναι τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν που δημιουργήθηκαν ποτέ

Αχ, η γοητεία του κόκκινου κραγιόν. Είναι σέξι. Είναι ισχυρό. Είναι κλασικό. Οι άνθρωποι φοράνε κόκκινα χείλη εδώ και χιλιάδες χρόνια, άλλωστε. Ακόμα και η ίδια η βασίλισσα Κλεοπάτρα φέρεται να είχε μια αγαπημένη απόχρωση του βυσσινί. Τα κόκκινα χείλη είναι πραγματικά διαχρονικά, και γι' αυτό ακριβώς μπορείτε να βρείτε ένα εκατομμύριο επιλογές στην αγορά για να διαλέξετε. Ψάχνετε για μια υγρή φόρμουλα με υψηλή λάμψη, που μοιάζει με βινύλιο; Μπορώ να σας δώσω όχι λιγότερες από 16 προτάσεις. Λαχταράτε ένα απαλό ματ μπορντό; Οι επιλογές είναι άφθονες! Ο τεράστιος αριθμός των lippies εκεί έξω μπορεί να κάνει κάθε λάτρη της ομορφιάς να παραξενευτεί, αλλά εδώ είναι που ερχόμαστε εμείς.

Όμως πρώτα...ποια απόχρωση του κόκκινου πρέπει να επιλέξετε;

Δεν θα το ωραιοποιήσω: Η εύρεση της τέλειας απόχρωσης του κόκκινου κραγιόν μπορεί να είναι δύσκολη. Χρειάζεται κάποια προσωπική δοκιμή για να ανακαλύψετε τη φόρμουλα, το φινίρισμα και την απόδοση που προτιμάτε, αλλά οι καλλιτέχνες μακιγιάζ έχουν κάποιες γενικές οδηγίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις αποχρώσεις σας.

snapinstaapp-449440460-6860325667403998-2943874163259336184-n-1080.jpg

Undertones: Πρώτον, θα πρέπει να εξετάσετε τους υποτόνους σας, την υποκείμενη χρωστική ουσία του δέρματός σας. Έχετε πιο ψυχρή ή θερμή τάση; Για τα άτομα με ψυχρούς τόνους, τα κραγιόν με μπλε ή βυσσινί τόνους θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Τα αληθινά κόκκινα τείνουν επίσης να φαίνονται υπέροχα σε πιο ψυχρούς τόνους δέρματος. Αν έχετε θερμές αποχρώσεις, επιλέξτε χείλη σε πορτοκαλί ή κεραμιδί τόνους.

Ένδυση: Ωστόσο, οι undertones δεν είναι ο μόνος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Mπορείτε επίσης να συνδέσετε τα χείλη σας με το ντύσιμό σας. Εάν φοράτε γήινους τόνους, ένα κόκκινο τούβλο μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε. Με μαύρα ή λευκά ρούχα, ένα κόκκινο του αίματος είναι πάντα κλασικό. Τα παστέλ χρώματα μπορεί να είναι πιο συμβατά με ένα ροζ κόκκινο.

Προσωπική προτίμηση: Στο τέλος της ημέρας, η επιλογή του κραγιόν σας είναι, λοιπόν, δική σας. Προχωρήστε και επιλέξτε όποιο κόκκινο σας αρέσει. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι εξαρτάται λιγότερο από τον τόνο του δέρματος και περισσότερο από την ατμόσφαιρα. Αν δεν είστε έτοιμες για ένα πλήρες, έντονο κόκκινο του αίματος, προτιμήστε κάτι με περισσότερο κίτρινο, όπως ένα πορτοκαλί ή ένα πιο κοραλλί κόκκινο. Εσείς ξέρετε τι δείχνει καλύτερα στα χείλη σας - εμπιστευτείτε αυτό το ένστικτο.

    Αυτά είναι τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν του 2024!

      1

      DIOR Rouge Dior Lipstick - Comfort and Long Wear - Hydrating Floral Lip Care

      Hondoscenter.com BUY HERE

      2

      Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Icon Matte Revolution

      Sephora.gr BUY HERE

      3

      Armani Lip Power

      Atticadps.gr BUY HERE

      4

      Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour

      Hondoscenter.com BUY HERE

      5

      Guerlain Rouge G The Lipstick - Limited Edition

      Sephora.gr BUY HERE

      6

      Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color

      Sephora.gr BUY HERE

      7

      Pat Mcgrath Labs MatteTrance™ Lipstick 4g

      Sephora.gr BUY HERE

      8

      KIKO MILANO Unlimited Double Touch - Limited Edition

      kikocosmetics.gr BUY HERE

      Πώς να εφαρμόσετε το κόκκινο κραγιόν

      Η εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν απαιτεί λίγο μεγαλύτερη ακρίβεια από ό,τι, ας πούμε, ενός διάφανου μωβ ή nude κραγιόν, καθώς η απόδοση είναι πολύ πιο πλούσια και έχει περισσότερα περιθώρια λάθους. Αρχικά, συνιστώ να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας με ένα απαλό scrub για να διατηρήσετε την επιφάνεια ωραία και ομοιόμορφη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό scrub χειλιών, ή ακόμα και μια οδοντόβουρτσα λειτουργεί αν είστε σε δύσκολη θέση.

      Ακολουθήστε με ένα ενυδατικό βάλσαμο χειλιών, ώστε το στόμα σας να απορροφήσει όλη την υγρασία που χρειάζεται. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν επιλέγετε ένα ματ φινίρισμα, το οποίο μπορεί να κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ξηρά. Αφού αφήσετε το βάλσαμο να απορροφηθεί για λίγα λεπτά, σκουπίστε τα υπολείμματα πριν πάρετε το χρώμα των χειλιών σας.

      Ταμπονάρετε το προϊόν απευθείας στο κέντρο του κάτω χείλους σας μόνο, και στη συνέχεια τρίψτε τα χείλη σας για να απλωθεί η χρωστική ουσία. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, εφαρμόστε στις άκρες προσεκτικά με λιγότερο προϊόν. 

      Αν κάνετε κάποιο λάθος, μην αγχώνεστε! Μια μπατονέτα και νερό micellar θα κάνουν το κόλπο!