fbpixel

Search icon
Search
Jennifer Lopez: Το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί στα 54 της
WELLNESS

Jennifer Lopez: Το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί στα 54 της

Ακολουθήστε τις συνήθειες της


Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες stars παγκοσμίως με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της, εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά και τους πιο «διάσημους» γλουτούς στη διεθνή σκηνή. Η J.Lo πέρα ότι μας εξέπληξε όλους ευχάριστα με τον πρόσφατο γάμο της με τον Ben Affleck, συνεχίζει να προκαλεί τον θαυμασμό μας με την καλοσχηματισμένη της σιλουέτα. Προσεγμένη, γυμνασμένη και ακομπλεξάριστη, έχοντας περάσει τα 50 έτη της ηλικίας της, η ταλαντούχα performer καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα όπου και αν βρεθεί.

shutterstock-198335552.jpg

Σημαντικό ρόλο σε όλα τα παραπάνω, φυσικά, παίζει και η διατροφή της Lopez, η οποία παραμένει σταθερή ανά τα χρόνια, με μερικές παραλλαγές. Πιστή στο πρόγραμμά της, η ίδια προσέχει τι καταναλώνει, αποφεύγει το αλκοόλ και τρέφεται με αγνές φρέσκες πρώτες ύλες, λαμβάνοντας τις απαραίτητες βιταμίνες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον προσωπικό της γυμναστή, τον Tracy Anderson, το υγιεινό διαιτολόγιο δίνει στη Jennifer την ενέργεια που χρειάζεται για να κάνει ότι πρέπει. «Είναι πολύ θρεπτικό και βιολογικό με πολλές πρωτεΐνες», λέει στο People. «Όλα είναι φρέσκα.» Εμείς λοιπόν, εμπνευστήκαμε από το diet plan της, το ανακαλύψαμε και σας το παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες!

Keep reading!

Breakfast is served

Η star ξεκινά πολλές ημέρες της εβδομάδας της με ένα υγιεινό smoothie. Το αγαπημένο της αυτό με κόκκινα φρούτα, ελληνικό δικό μας γιαούρτι, κανέλα, μέλι, λίγα παγάκια, χυμό λεμόνι και μια κουταλιά σκόνη πρωτεΐνης. Όταν έχει όρεξη για αλλαγή, επιλέγει ένα μπολ με βρώμη και φρούτα. Η J.Lo δεν πίνει ποτέ καφέ εκτός και αν είναι ντεκαφεϊνέ. Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει πως, «Δεν πίνω καφεΐνη για χρόνια». Αντί αυτής, καταναλώνει απεριόριστες ποσότητες νερού όλη την μέρα, φυσικά για να παραμείνει ενυδατωμένη.

1-GG2cX.jpg

Lunch O'clock

Το μεσημέρι, συχνά επιλέγει μια σαλάτα με πολλά λαχανικά, σολομό, πιπεριές και κολοκυθάκι. Επίσης, αγαπά πολύ τη φέτα, οπότε πολλές φορές την προσθέτει.Το dressing που επιλέγει είναι από χυμό λεμόνι και ελαιόλαδο. Η star αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα και λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται κυρίως από τα λαχανικά. Για να αισθανθεί πλήρης, η επιχειρηματίας και performer προσθέτει πρωτεΐνη σε κάθε της γεύμα. Κατά κανόνα, καταναλώνει μια χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς κάθε μέρα. Επίσης, παίρνει πρωτεΐνη από τροφές όπως τα αυγά, η γαλοπούλα, το ψάρι και το κοτόπουλο. Αυτές οι επιλογές έχουν την ικανότητα να δημιουργούν ένα αίσθημα κορεσμού για περισσότερο χρονικό διάστημα, ενώ είναι ιδανικές για τους μύες.

shutterstock-1417205852.jpg

Dinner Time

Το βραδινό της J.Lo αποτελείται συνήθως από τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες με πολλά λαχανικά. Επίσης, δεν λέει όχι στο καφέ ρύζι, τις γλυκοπατάτες ή την αγαπημένη της κινόα. Το πιάτο που επιλέγει συνήθως για το dinner της είναι ψητό κοτόπουλο με λαχανάκια Βρυξελλών μαγειρεμένα σε δυνατή φωτιά και ψητές γλυκοπατάτες. Από την άλλη, όταν δεν βρίσκεται σπίτι, επιλέγει να διατηρεί τις καλές διατροφικές της συνήθειες, επιλέγοντας μόνο υγιεινά γεύματα με λίγες θερμίδες, όπως μια σαλάτα ή ψάρι με λαχανικά. Φυσικά, δεν ξεχνά το νερό.

Give it a try!