fbpixel

Search icon
Search
Jennifer Lopez & Ben Affleck: Το iconic couple είναι και πάλι μαζί έπειτα από 17 χρόνια χωρισμού
PEOPLE & MOMENTS

Jennifer Lopez & Ben Affleck: Το iconic couple είναι και πάλι μαζί έπειτα από 17 χρόνια χωρισμού

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επανασύνδεση του ζευγαριού


Η Jennifer Lopez είναι το πρόσωπο που βρίσκεται εδώ και καιρό στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και φιγουράρει στη λίστα με τους πιο πολυσυζητημένους celebrities. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez. Πριν από μερικές εβδομάδες, το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε με κοινή του δήλωση τον χωρισμό του, έναν περίπου μήνα μετά τη «βόμβα» που έπεσε ανεπίσημα στο Hollywood, η οποία τους ήθελε χωριστά.

Ωστόσο, νέα δεδομένα ήρθαν να ταράξουν τα νερά στον χώρο της διεθνούς showbiz, καθώς τις τελευταίες ημέρες όλα δείχνουν πως η J.Lo και ο Ben Affleck είναι και πάλι ζευγάρι, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια από τον χωρισμό τους. Δημοσιογραφικά sites και social media πλατφόρμες, κάνουν λόγο γι' αυτό το γεγονός, ενώ στο άκουσμα αυτής της είδησης γίνεται ένας μεγάλος ντόρος για το εάν τελικά οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. Οι φήμες στο μεταξύ συνεχίζουν να οργιάζουν, με τους fans και των δύο να έχουν ενθουσιαστεί.

The iconic couple

2-0tw1c.jpg

Να πούμε στο σημείο αυτό, πως το ζευγάρι είχε απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τον Τύπο στις αρχές του 2000, με τους πάντες να μιλούν για το απόλυτο duo εκείνης της εποχής, ενώ αποτέλεσε τεράστιο πρότυπο για άλλα famous ζευγάρια που ακολούθησαν. Κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των μεγαλύτερων βραβείων, paparazzi clicks που έγιναν cover στα πιο γνωστά διεθνή περιοδικά, αλλά και κοινές συνεντεύξεις που φανέρωναν το πάθος που έτρεφε ο ένας για τον άλλον -όλα συνέθεταν τον απόλυτο έρωτα, ο οποίος δυστυχώς είχε διαφορετικό τέλος από αυτό που περιμέναμε.

Με ένα throwback στο χρονικό της σχέσης τους, θυμόμαστε πως η J.Lo και ο Ben Affleck γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli” κι έτσι ένας έρωτας μόλις είχε γεννηθεί. Η σχέση τους είχε γίνει παντού πρωτοσέλιδο, ενώ οι ίδιοι δε δίστασαν να την κρατήσουν κρυφή. Τον Νοέμβριο του 2002, μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν και τότε όλοι ήταν σίγουροι πως σύντομα θα ερχόταν ο γάμος στη ζωή τους. Τελικά, τα σχέδια ανατράπηκαν...

3-qRyDJ.jpg

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι φήμες γύρω από τη σχέση τους είχαν αρχίσει να κάνουν λόγο για έναν πιθανό χωρισμό και το γεγονός αυτό είχε στεναχωρήσει ιδιαίτερα τόσο τον κοινωνικό τους κύκλο όσο και όλους αυτούς που θαύμαζαν την εξέλιξη της λαμπερής σχέσης τους. Συγκεκριμένα, ο γάμος του είχε προγραμματιστεί για το 2003, αλλά τελικά τον ανέβαλαν, ενώ έναν χρόνο αργότερα χώρισαν οριστικά, με τα «σύννεφα» στη σχέση τους να είχαν εμφανιστεί εδώ και πολύ καιρό, χωρίς ωστόσο να είχε προκληθεί κάτι συγκεκριμένο μεταξύ τους.

Να πούμε, επίσης, πως ο όρος "Bennifer" τους είχε δοθεί από τους fans και τα Μέσα της εποχής, για το διάστημα που ήταν σε σχέση. Μπορεί κανείς να μην μπορούσε να τους φανταστεί χωριστά, αλλά τελικά προχώρησαν με τις ζωές τους, έχοντας αφήσει εποχή για όσο ήταν μαζί.

Reaching today

4-8vx2m.jpg

Φτάνοντας στο σήμερα, όλα δείχνουν πως το πρώην ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, ενώ η μία είδηση περί επανασύνδεσης διαδέχεται την άλλη. Πιο αναλυτικά, εδώ και μερικά 24ωρα τον γύρο του κόσμου κάνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail των δυο τους σε ρομαντική εξόρμηση στην ορεινή Montana. H 51χρονη -πλέον- super star και ο 48χρονος ηθοποιός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi να κάνουν βόλτα με τζιπ στο χειμερινό θέρετρο, όπου ο 48χρονος διαθέτει σαλέ.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ben Affleck, ο οποίος πρόσφατα χώρισε με την Ana de Armas, έχει εντοπιστεί αρκετές φορές να επισκέπτεται τον υπερπολυτελές σπίτι της J.Lo στο Los Angeles, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο από την πλευρά τους. Πάντως, το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους, κάνοντάς μας να νοσταλγούμε την τότε εποχή που κρατούσαν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου και θέλοντας οι φήμες της επανασύνδεσης να αποδειχθούν αληθινές!