fbpixel

Search icon
Search
Jennifer Aniston: Η γυμναστική της που χαρίζει αναλογίες μοντέλου σε 45 λεπτά
WELLNESS

Jennifer Aniston: Η γυμναστική της που χαρίζει αναλογίες μοντέλου σε 45 λεπτά

Γνωρίστε το «15-15-15» και τα σημαντικά benefits του


Σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα. Σε κάθε της εμφάνιση κάνει πολλές γυναίκες να μη θέλουν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της, ψάχνοντας με αγωνία τα fitness μυστικά, που τη βοηθούν να διατηρείται σε άψογη κατάσταση. Η Jennifer Aniston δεν ανήκει στην κατηγορία των celebrities που στερούνται κι ακολουθούν ένα αυστηρό διατροφικό πλάνο. Το έκανε στο παρελθόν κι όπως έχει παραδεχθεί η ίδια, δεν ήταν κάτι που μπορούσε να αντέξει.

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα healthy lifestyle, με τη γυμναστική να αποτελεί βασικό part της καθημερινότητάς της. Μόνο που τώρα δεν ανήκει στην κατηγορία με τα «πρέπει». Της χαρίζει ευεξία, τονώνει τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή της κι έχει βρει τον τρόπο να το απολαμβάνει. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να γνωρίσετε κι εσείς το ιδιαίτερο και super effective πρόγραμμα της Jennifer Aniston. 

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας!

The big secret

shutterstock-591305627.jpg

Πρόσφατα, η διάσημη ηθοποιός παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη και μέσα από αυτήν, μας έδειξε τον άλλον της εαυτό. Μίλησε για πράγματα που δεν είχε ξαναμιλήσει στο παρελθόν κι αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα της ζωής της. Μεταξύ άλλων, η Aniston αναφέρθηκε και στο πώς φροντίζει η ίδια το σώμα της, αλλά και το αγαπημένο της είδος γυμναστικής, που της εξασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η διάσημη ηθοποιός ακολουθεί πιστά το «15-15-15», ένα πρόγραμμα καρδιαγγειακής γυμναστικής που συνδυάζει με τον πιο αποτελεσματκό τρόπο τρεις βασικές ασκήσεις. Το στατικό ποδήλατο, το ελλειπτικό μηχάνημα και το τρέξιμο σε ήπια μορφή. Το make the long story short, για κάθε άσκηση απαιτούνται περίπου 15 λεπτά. Το σώμα προπονείται σε υψηλές εντάσεις και στην περίπτωση της Aniston, η γυμναστική αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εβδομαδιαίας της ρουτίνας.

Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνοψίζεται σε σύντομα, 15λεπτα διαστήματα spinning, ελλειπτικού και τρεξίματος κι είναι ένας συνδυασμός ασκήσεων, με super θεαματικά αποτελέσματα, καθώς γυμνάζονται εξίσου όλα τα μέρη του σώματος. Μία από τις πιο famous και δημοφιλείς διατροφολόγους, η Albert Matheny σχολίασε πρόσφατα, μιλώντας για το συγκεκριμένο exercise πως: «Η ιδέα των τριών διαφορετικών τρόπων και το γεγονός ότι το διαφοροποιείτε λίγο είναι εξαιρετικό». Η Aniston γνωρίζει πολύ καλά το μυστικό της επιτυχίας και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η εικόνα της μοιάζει συνεχώς όλο και καλύτερη. Με την καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου personal trainer, η διάσημη ηθοποιός λέει ένα μεγάλο «ναι» στο συγκεκριμένο σύστημα προπονήσεων και το συστήνει ανεπιφύλακτα.

Τhe benefits

shutterstock-150747701.jpg

Ποια είναι τα οφέλη αυτού του προγράμματος καρδιαγγειακής προπόνησης; Σύμφωνα με τους experts, το γεγονός ότι συνδυάζει 15 λεπτά ποδηλασία σε στατικό ποδήλατο, 15 λεπτά σε ελλειπτικό μηχάνημα και 15 λεπτά ήπιας έντασης τρέξιμο, συμβάλλει στη συνολική βελτίωση της σύστασης του σώματος και σταδιακά, οδηγεί στην απόκτηση σωστής αναλογίας μεταξύ μυών και λίπους, ειδικά στην περίπτωση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εβδομαδιαίας ρουτίνας. Μάλιστα, μαζί με μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και μέταλλα, μπορεί να οδηγήσει πολύ άμεσα σε απώλεια βάρους κι αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να υιοθετήσουν ένα super-healthy lifestyle, χωρίς στερήσεις και πολλές, διαφορετικές κόκκινες γραμμές.

Το πρόγραμμα «15-15-15» είναι αρκετά ευέλικτο, καθώς όποιος επιλέξει να το ακολουθήσει, έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το στατικό ποδήλατο, το ελλειπτικό ή το τρέξιμο σε διάδρομο, με οποιαδήποτε καρδιαγγειακή άσκηση, αρκεί να έχει διάρκεια τουλάχιστον 15 λεπτά και μέτρια ένταση. Ιδανικές επιλογές είναι το κολύμπι κι ο χορός. Last but not least, δεν είναι απαραίτητο το κάθε workout να έχει συνολική διάρκεια 45 λεπτά. Μπορεί να χωριστεί σε τρία 15λεπτα sessions κι είναι κι αυτό ένα extra bonus, όπως υποστηρίζει κι η Αniston. «Η αλλαγή της ρουτίνας όσον αφορά τις ασκήσεις μου είναι το κλειδί της επιτυχίας. Πάντα προσπαθώ να εκπλήξω τους μύες μου», σημειώνει η διάσημη ηθοποιός του Hollywood κι αυτό είναι -ίσως- και το μεγαλύτερό της μυστικό. Η γυμναστική αποτελεί κομμάτι της ζωής της κι όχι αναγκαίο κακό κι η ίδια, έχει βρει τον τρόπο να απολαμβάνει ό,τι κάνει, απολαμβάνοντας μετέπειτα την εικόνα του σώματός της, αλλά και την ευεξία που της χαρίζει ένα σύντομο workout.