fbpixel

Search icon
Search
1 top με παγιέτες που θα χαρίσει λάμψη σε 4 διαφορετικά looks
THE LOOK

1 top με παγιέτες που θα χαρίσει λάμψη σε 4 διαφορετικά looks

Οι πιο hot συνδυασμοί που θα σας συνοδεύσουν all day long


Η περίοδος των γιορτών έχει ξεκινήσει επίσημα και τα glam items -μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα- έχουν κάνει ακόμα πιο έντονη την παρουσία τους. Παρόλο που τα έχουμε στενά συνδεδεμένα με βραδινές εξόδους και parties, τα κομμάτια με έντονη λάμψη, παγιέτες και στρας έχουν γίνει πλέον ιδανική επιλογή για all day long εμφανίσεις. Ένα top αυτής της κατηγορίας μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους και να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. 

Για να μην χάνετε καθόλου από το glamness σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ, σας παρουσιάζουμε όλα τα looks που μπορείτε να κάνετε μ' ένα λαμπερό top κατά τη διάρκεια των γιορτών κι όχι μόνο!

1. Morning Walks 

Image source: @whowhatwear

Ποιος είπε ότι μια μπλούζα με παγιέτες δεν μπορεί να σας συνοδεύσει στις πρωινές σας βόλτες; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη συνδυάσετε με το τζιν παντελόνι και τα μποτάκια σας. Ετοιμαστείτε να λάμψετε μόλις βγείτε από το σπίτι σας και να είστε fashionable κάθε στιγμή της ημέρας. 


Sequins cropped top, ZARA
Meme loose jeans, Blanchette Concept Store
Boots, Karida 1912
Shoulder Bag, Karl Lagerfeld, Kalogirou

2. Bold Colours 

Η μόδα ενδείκνυται για πειραματισμούς κι εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συνδυάσετε δύο διαφορετικές τάσεις. Ταιριάξτε το glam top σας μ' ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα ώστε να δημιουργήσετε αντιθέσεις που θα εντυπωσιάσουν. Μία ζώνη σε σκούρη απόχρωση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις ισορροπίες. 


Sequins cropped top, ZARA
Straight trousers, Marella
Silver, Mary Jane
Belt, Twinset, Apolloniapolitia.gr

3. Tailored Style 

Image source: @carodaur

Αν αναρωτιέστε πως θα φορέσετε την λαμπερή μπλούζα στο γραφείο αλλά και σε απογευματινές εξόδους, τότε ένα tailored trouser θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε. Η μαύρη επιλογή είναι σίγουρα η πιο ασφαλής. Τα κοσμήματα θα απογειώσουν τη δυναμική σας. 


Sequins cropped top, ZARA
Satin trouser, H&M
Leather ankle boots, Jimmy Choo, Mytheresa.com
Chain Collection Earrings, Katerina Ioannidis

4. All the Way 

Image source: @ninasandbech

Do it all the way! Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι ή ένα gathering είναι η ιδανική ευκαιρία να φορέσετε τη λάμψη, head to toe. «Παντρέψτε» τη μπλούζα σας μ' ένα glam trouser. H πινελιά που θα απογειώσει την εικόνα σας είναι η έντονη απόχρωση στις γόβες σας. Όσον αφορά την τσάντα σας διατηρήστε σε ουδέτερους τόνους. 


Sequins cropped top, ZARA
Sequins trouser, Marks&Spencer
Pumps, Amina Muaddi, Kalogirou
Dionysus mini leather bag, Gucci, Luisaworld.com