fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

In Greece we love: Αποδράστε στους ελληνικούς προορισμούς παραμένοντας στιλάτες day-to-night

Ήλιος, θάλασσα, διακοπές. Καλοκαίρι σημαίνει Ελλάδα.


 In Greece we love: Αποδράστε στους ελληνικούς προορισμούς παραμένοντας στιλάτες day-to-night

Greek simplicity

cover1.jpg
Etoile Coral, Hondos Center Apollonia Politia

 
Το καλοκαίρι όλα θυμίζουν Ελλάδα. Όλα γίνονται πιο απλά και χαλαρά, ακόμη και το στιλ. Αυτό που θέλουμε είναι ευκολοφόρετα και δροσερά κομμάτια, ενώ, όταν ετοιμάζουμε τη βαλίτσα για τις διακοπές, το μυστικό είναι ένα: λίγα ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα και να φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. Φέτος, στηρίζουμε τους έλληνες δημιουργούς, που τα τελευταία χρόνια υπογράφουν μοναδικές συλλογές.


Let’s travel

cover2.jpg
Coco-Mat Eco Residences Serifos


Η Ελλάδα βρίθει από μαγευτικούς προορισμούς, που αξίζει να εξερευνήσετε κι αυτό το καλοκαίρι. Οι επιλογές είναι πολλές και στη χώρα μας είναι σίγουρο πως θα βρείτε το αγαπημένο σας μέρος για τις αποδράσεις σας. Απλά, απολαύστε τες δίπλα στη θάλασσα και τα καταγάλανα νερά.

The styling tips

brixton-joanna-hat-tuckernuck-capri-swing-sweatshirt.jpg


Φέρτε στο μυαλό σας τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Τζάκι Κένεντι στην Ελλάδα κι εμπνευστείτε από τα outfits της. Το απόλυτo summer σύνολο θέλει μια all time classic μαρινιέρα, ένα λευκό σορτς και χρυσά, ευμεγέθη σκουλαρίκια. Απαραίτητο αξεσουάρ, ένα καπέλο που θα σας δώσει extra δόσεις φινέτσας, ανεβάζοντας τις μετοχές του στιλ σας.

It’s all in the details

cover3.jpg
ANGELOS BRATIS, GRIGIO


Οι λεπτομέρειες και τα αξεσουάρ είναι το Α και το Ω για κάθε σας εμφάνιση. Είναι αυτές οι μικρές πινελιές που μπορούν να μεταμορφώσουν από το πιο απλό φόρεμα μέχρι το συνολικό σας look. Τα σανδάλια και τα κοσμήματα είναι από τ’ αγαπημένα items του καλοκαιριού. Πείτε «ναι» σ’ ένα εντυπωσιακό μαντήλι, που τον τελευταίο καιρό κάνει όλο και πιο έντονη την εμφάνισή του στ’ απόλυτα summer outfits. Φορέστε το ως head piece, στο λαιμό, σαν ζώνη, αλλά και ως top!

Woman of the month

cover4.jpg
Zeus + Δione


Η Ροζάνα Γεωργίου ή Ros Georgiou, όπως είναι γνωστή στο εξωτερικό, έχει καταφέρει από πολύ νωρίς να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες και να είναι σήμερα ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και την Ολλανδία, η Ροζάνα έκανε το ντεμπούτο της σε νεαρή ηλικία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και από τότε έχει περπατήσει σε catwalks διεθνών οίκων μόδας, ανάμεσα στους οποίους οι Celine, Dries Van Noten, Sonia Rykiel, ενώ έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους για τα πιο γνωστά περιοδικά σε όλο τον κόσμο.

The home style

cover5.jpg
cover6.jpg


Το σπίτι της σχεδιάστριας κοσμημάτων Ιλεάνας Μακρή στην Πάτμο είναι ο προσωπικός παράδεισός της. Ένας χώρος ηρεμίας, χαλάρωσης και απομόνωσης. Στην απίστευτα κομψή αυτή κατοικία, με την αψεγάδιαστη αισθητική και την ιδιαίτερη αύρα, το λευκό χρώμα έχει την τιμητική του, με τις λεπτομέρειες σε pale green αποχρώσεις και τα χειροποίητα μαξιλάρια σε διάφορα χρώματα, που προέρχονται από τα ταξίδια της σε όλον τον κόσμο, να δίνουν το δικό τους στίγμα. Σε κάθε χώρο, ξεχωριστά έπιπλα, που έχουν σημασία για την ίδια, δημιουργούν μοναδικές γωνιές.


What to buy now

3a53e70ee6d4b886695d0e4d618522aa.jpg


Αν θα έπρεπε να καταρτίσουμε μια λίστα με τις πιο hot αγορές που πρέπει να κάνετε αυτήν τη σεζόν για το απόλυτα grecian chic καλοκαίρι με στιλ, αυτή θα περιλάμβανε οπωσδήποτε ένα μαγιό με την υπογραφή ελλήνων σχεδιαστών, όπως κάποια από τις δημιουργίες της Sophie Deloudi. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει και η αγορά ενός summer beauty case με αντηλιακά και after sun προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας - αγαπημένα μας της Apivita. Επίσης, απαραίτητη είναι και μια all day τσάντα για city looks, αλλά και για την παραλία. Και last but not least, ένα βιβλίο για τα καλοκαιρινά σας μεσημέρια. 

The items

Ασημένια σκουλαρίκια Bourgeois Bohemian, Katerina Ioannidis

Buy here

Μαρινιέρα Max&Co, Dil & Attica - The Department Store

See more

Εau Fraiche της σειράς Bronze Goddess, Estée Lauder

Buy here

Atlas shopper bag των StudioLav

Buy here

Σανδάλια Ancient Greek Sandals, Karida 1912

Buy here

Ορός άμεσης ανόρθωσης και σύσφιξης της επιδερμίδας Instant Lifting Serum της σειράς M Cosmetics με την υπογραφή της Μαρίας Μπεκατώρου για τη Medical Pharmaquality (mcosmetics.gr)

See more

Σανδάλι, Kalogirou

See more

Σκουλαρίκια Ileana Makri, Thalia Exarchou Jewellery

See more

Ολόσωμο μαγιό Sophie Deloudi, www.mosty.com

See more

Δροσιστική ενυδατική κρέμα-gel προσώπου και σώματος After Sun σε travel-size της Apivita

Buy here

Λεύκωμα Mykonos Muse από τις εκδόσεις Assouline

Buy here

Πορσελάνινο πιάτο, Elena Votsi

Μαντήλι, Greece is for Lovers

See more

Καπέλο Sportmax, Max Mara Boutique

See more

Σορτς Frame, Intervista

See more

Αντηλιακό SB Sun Protective Water με SPF 30 της Lancaster

Buy here

Κεντρική φωτογραφία: Zimmermann Resort Ready to wear 2018

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020