fbpixel

Search icon
Search
Η νέα καλοκαιρινή fashion συνεργασία που μας έχει συναρπάσει
FASHION NEWS

Η νέα καλοκαιρινή fashion συνεργασία που μας έχει συναρπάσει

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας

Marina Rinaldi x Sara Battaglia

capsule-fw24-sarabattaglia-03-0275.jpg

Για πρώτη φορά στα 40 και πλέον χρόνια της ιστορίας της, η Marina Rinaldi παρουσιάζει στο κοινό μια mini συλλογή see-now buy-now, ως αποτέλεσμα ενός νέου σταδίου της συνεργασίας της με τη Sara Battaglia. Ο στόχος είναι να ξεσηκώσει το κοινό της προσφέροντας εντυπωσιακά καλοκαιρινά σύνολα, ευκολοφόρετα και με ελκυστική τιμή, για να χαρίσουν στον εαυτό τους φρεσκάδα, ανεμελιά και… joie de vivre -όλες λέξεις-κλειδιά στον κόσμο της Sara Battaglia.

Το τιρκουάζ και το ροζ αποκτούν πινελιές λευκού και μαύρου και φωτίζουν κομμάτια με ρευστές, πολύ θηλυκές σιλουέτες, που ταιριάζουν άψογα στα διαφορετικά σχήματα του γυναικείου σώματος, προσφέροντας μια σειρά μεγεθών που ξεκινούν από US 8. Αυτή η συλλογή επιβεβαιώνει επίσης τη δέσμευση της Marina Rinaldi για συμπεριληπτικότητα, και αγκαλιάζει τις διαφορετικές ηλικίες της ζωής μιας γυναίκας με μια φωτογραφική καμπάνια που τις αντιπροσωπεύει και τις αναδεικνύει, την καθεμία με τη δική της ομορφιά.

Το cape dress, το εμβληματικό κομμάτι της Sara Battaglia, επιστρέφει με ένα εκπληκτικό διπλό ντεκολτέ. Το broderie anglaise τιρκουάζ φόρεμα στο μπροστινό μέρος αγκαλιάζει το σώμα όπως ένα κλασικό πουκάμισο, ενώ στο πίσω μέρος έχει έναν επιπλέον όγκο με την ίδια αντίθεση σχημάτων που συναντάμε και στις μπλούζες από ποπλίνα ή broderie anglaise. Το φόρεμα με έναν ώμο καλύπτεται, αντίθετα, με μεγάλα κυματιστά βολάν και το παντελόνι γίνεται τόσο φαρδύ ώστε να ξεγελά το μάτι και να δίνει την εντύπωση μακριάς φούστας.

Κάθε look ολοκληρώνεται με ένα αξεσουάρ με έντονη προσωπικότητα, την τσάντα Marina Bag, η οποία είναι επίσης εμπνευσμένη, όπως και ολόκληρο το έργο, από το τραγούδι Marina του Rocco Granata, μια πολύ δημοφιλής επιτυχία του 1959. Η φαντασία της Sara Battaglia οδήγησε σε ένα στυλ τσάντας που ταιριάζει σε όλα τα looks της capsule collection και γενικότερα στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Swatch Olympic Games 2024

image001.jpg

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν ένα πολυπολιτισμικό φεστιβάλ και μια παγκόσμια συνάντηση διεθνών αθλητών και φίλων του αθλητισμού, που τιμά παγκόσμιες αξίες, όπως η καινοτομία, η ένταξη και η διαφορετικότητα. Για άλλη μια φορά, η Swatch τιμά την περίσταση με μια κομψή και αθλητική σειρά ρολογιών αφιερωμένη σε ορισμένα από τα πιο πρόσφατα αθλήματα δράσης της διοργάνωσης.

Τα ρολόγια που κάνουν το ντεμπούτο τους για το Παρίσι 2024 και αντιπροσωπεύουν τη συλλογή OLYMPIC GAMES PARIS 2024 είναι τα BLUE HEELFLIP, GREEN BACKSIDE WAVE και PURPLE ROLLSHOT. Ακριβώς όπως τα αθλήματα, που αντιπροσωπεύουν, αυτά τα μοντέλα τιμούν τη δημιουργικότητα και τις επιδόσεις και αντανακλούν την αφοσίωσή μας σε ορισμένα από τα αθλήματα που αγαπάμε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο γήπεδο, στην καρδιά της δράσης, όσο και στην κερκίδα. Η συλλογή Swatch OLYMPIC GAMES PARIS 2024 έχει σχεδιαστεί για να τιμήσει τα αθλήματα και να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να εκφράσουν τον εαυτό τους και τι σημαίνει ο χρόνος για αυτούς με στυλ αυτό το καλοκαίρι, όποιο άθλημα κι αν αγαπούν.

Dirty Laundry x  Bleecker & Love

main-1.jpg

Η DIRTY LAUNDRY, γνωστή για το minimal και διαχρονικό χαρακτήρα των προϊόντων της, συνεργάζεται με την Bleecker & Love, ένα από τα πιο αγαπημένα και αναγνωρισμένα brands αξεσουάρ. Είτε είστε λάτρης των ταξιδιών είτε απλά θέλετε να ξεχωρίζετε στην καθημερινότητά σας, τα αξεσουάρ της DIRTY LAUNDRY σε συνεργασία με την Bleecker & Love έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν το στιλ σας. Κομψά, μικρά και μεγάλα νεσεσέρ και ευρύχωρες τσάντες που συνδυάζουν άψογα τη μόδα με τη λειτουργικότητα. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, έτοιμο να σας συνοδεύσει στις πιο cool καλοκαιρινές περιπέτειές σας. Αντικατοπτρίζοντας την αισθητική και των δύο brands, αυτή η συνεργασία συνδυάζει την πρακτικότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της Bleecker & Love με τα άριστης ποιότητας βαμβακερά υφάσματα και της ειδικής επεξεργασίας αγαπημένα vintage χρώματα της DIRTY LAUNDRY. 

Τα ιδιαίτερα χρώματα της συλλογής SS’24, αναδεικνύουν τα genderless σχέδια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα. Θα βρείτε τη συλλογή DIRTY LAUNDRY X BLEECKER & LOVE διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα DIRTY LAUNDRY και στα Attica.

Η συναρπαστική συνεργασία Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Breitling 

50-giannis-wearing-the-breitling-chronomat-automatic-gmt-40-giannis-antetokoumpo-rgb.jpg

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο πρωταθλητή καλαθοσφαίρισης, Γιάννη Αντετοκούνμπο, η ελβετική εταιρεία πολυτελών ρολογιών παρουσιάζει το Chronomat Giannis Antetokounmpo, μια σειρά από ρολόγια σε περιορισμένη έκδοση που ενσωματώνουν την αστείρευτη ενέργεια του αθλητή και τη συναρπαστική του πορεία από τα γήπεδα σε δρόμους της Αθήνας προς την κορυφή του NBA.

«Ο Γιάννης έχει ένα εξαιρετικό προσωπικό στυλ και αίσθηση του εαυτού του, που θέλαμε να αποτυπώσουμε σε ένα ρολόι», λέει ο Georges Kern, Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling. «Και έτσι, ο μακροχρόνιος πρεσβευτής μας έγινε ένας συνεργάτης που όχι μόνο έφερε την αισθητική του στο έργο, αλλά και το αδάμαστο πνεύμα του».

Το Chronomat Giannis Antetokounmpo αιχμαλωτίζει αυτό το πνεύμα με σχέδια τόσο τολμηρά και εντυπωσιακά όσο και ο ίδιος ο power forward των Milwaukee Bucks, ύψους 2,11 μ. Τα χαρακτηριστικά του ρολόγια διατίθενται σε δύο εκδοχές: ένα ατσάλινο Chronomat GMT 40 χιλιοστών και ένα χρυσό Chronomat B01 42 χιλιοστών.  Η προσωπικότητα του Αντετοκούνμπο λάμπει στις λεπτομέρειες, από τα αρχικά «GA» στον κεντρικό δείκτη και το έμβλημα του μπάσκετ που είναι έξυπνα δουλεμένο στον μετρητή του χρονογράφου, μέχρι την απόχρωση του καντράν που θυμίζει το πράσινο της ομάδας του, με την οποία η θρυλική του ιδιότητα εδραιώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλες αξιοσημείωτες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την υπογραφή του Αντετοκούνμπο στο πίσω μέρους της κάσας του GMT. Όλα τα τεμάχια έρχονται σε συσκευασία ειδικής έκδοσης της συλλογής Giannis Antetokounmpo μαζί με ένα σημείωμα από τον ίδιο τον «Greek Freak».

Ο ανιψιός του Jonathan Anderson είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας του

loewe-fw24-preco-jt-campaign-alfie-anderson-rgb-cropped-4x5-loe060224-1090-aspect-ratio-1000-1250.jpg

Για την pre-fall καμπάνια της Loewe, ο Jonathan Anderson ανέλαβε ένα χωριό σε μινιατούρα. Οι Alison Oliver, Kit Connor και Lesley Manville ποζάρουν ανάμεσα στα μικροσκοπικά σπίτια και τους σιδηροδρόμους του Bekonscot Model Village φορώντας τη συλλογή FW24 της Loewe. Φωτογραφημένη, όπως πάντα, από τον Juergen Teller, η καμπάνια είναι μια διασκεδαστική προσέγγιση των άγριων αναλογιών - ένα από τα κεντρικά στοιχεία της συλλογής του Anderson. Με τη Sophie Wilde να ακουμπάει στους τοίχους ενός κάστρου, τον Enzo Vogrincic να ισορροπεί πάνω από το σιδηροδρομικό τούνελ και την 070 Shake να κοιτάζει την κάμερα με μια μινιατούρα ελαφιού τοποθετημένη στην κορυφή του κεφαλιού της, η pre-fall καμπάνια έχει ένα στεγνό χιούμορ που έχει γίνει το χαρακτηριστικό στυλ της Anderson και του Teller. Εκτός αυτών μια πολύ ξεχωριστή guest εμφάνιση ενός νέου μοντέλου στη σκηνή ήταν αυτή του ίδιου του ανιψιού του Jonathan Anderson, Alfie Anderson.