fbpixel

Search icon
Search
Η 2η σεζόν του "And Just Like That" είναι γεγονός -Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
ARTS & CULTURE

Η 2η σεζόν του "And Just Like That" είναι γεγονός -Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Οι λάτρεις της iconic σειράς έχουν ξετραλαθεί!


Το τελευταίο επεισόδιο του "And Just Like That" άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα στο κοινό και αυτό γιατί η παραγωγή ήδη γνώριζε πως θα προχωρήσει στη δεύτερη σεζόν, όπου και θα δοθούν οι σχετικές απαντήσεις.

Μόλις πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε κι επίσημα πως τελικά θα υπάρξει αυτή η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν!

Οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

image1.jpg

Ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο ανοίγει επίσημα, καθώς το sequel του "Sex and The City" ανανεώνεται για τη δεύτερη σεζόν, την οποίας οι fans περιμένουν με ανυπομονησία! Το ΗΒΟ ανακοίνωσε κι επίσημα ότι όλα θα απαντηθούν στα νέα επεισόδια της σειράς. Δεν ξεχνάμε, άλλωστε, πως το podcast της Carrie Bradshaw κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη βρίσκονται "on air" και δε θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα και ο κόσμος με την απορία.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της σειράς, Michael Patrick King: «Είμαι χαρούμενος κι ενθουσιασμένος που λέω περισσότερες ιστορίες γι' αυτούς τους ζωντανούς, τολμηρούς χαρακτήρες -που παίζονται από αυτούς τους ισχυρούς, καταπληκτικούς ηθοποιούς. Το γεγονός είναι ότι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Και κάπως έτσι η σεξουαλική μας ζωή επέστρεψε».

Η πολλά υποσχόμενη δήλωσή του έρχεται να συμπληρωθεί από αυτήν της Sarah Aubrey, επικεφαλής του πρωτότυπου περιεχομένου του HBO Max, η οποία με τη σειρά της δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πολιτιστική συζήτηση που δημιουργήθηκε από αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους, σε έναν κόσμο που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει ο Michael Patrick King και οι υπέροχοι συγγραφείς, παραγωγοί, το καστ και το συνεργείο μας για να μεταφέρουν αυτές τις ιστορίες στην οθόνη. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές τι μας επιφυλάσσει η 2η σεζόν».

a9554b2f4f24426f909911d126ed0d39.jpg


Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, πως η πρώτη σεζόν του "And Just Like That" ακολούθησε την Carrie ως χήρα που ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της με τη βοήθεια των φίλων της μετά τον σοκαριστικό θάνατο του συζύγου της Mr. Big (Chris Noth).

Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Carrie Bradshaw είναι ο μεγαλύτερος ρόλος στη λαμπερή καριέρα της Parker. Ένας ρόλος, με τον οποίο ο κόσμος την έχει τόσο άρρηκτα συνδεδεμένη. Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου κύκλου της σειράς, είναι άπειροι οι πιστοί λάτρεις εκεί έξω, ιδίως τώρα που τα 10 νέα επεισόδια είναι τόσο κοντά.

Όπως είχε αναφέρει και η ίδια στη συνέντευξή της στη Vogue, είναι πραγματικά εντυπωσιασμένη με το πόσοι πολλοί είναι οι fans της σειράς αλλά και της ίδιας της Carrie. Περιγράφοντας την καθημερινότητά της στα γυρίσματα, αποκάλυψε πως δεν είναι λίγες οι γυναίκες που περιμένουν με ανυπομονησία να ολοκληρωθεί μια σκηνή, ώστε να βγάλουν μια φωτογραφία με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα. Και είναι όλες μεταξύ 25 και 30 ετών. Το γεγονός αυτό φανερώνει τη δύναμη των social media, αλλά και την απήχηση που έχουν οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας, οι οποίες έδωσαν σε πολλούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θρυλική σειρά όποια χρονιά κι αν γεννήθηκαν.

1327847510-1.jpg


Από την άλλη πλευρά, η ίδια αναφέρθηκε και στις αρνητικές κριτικές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τόσες οι μισογυνιστικές κουβέντες που αφορούν εμάς και ποτέ δε θα γίνονταν για έναν άνδρα. Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Α, γκρίζαραν τα μαλλιά της;». Αισθάνομαι λες και ο κόσμος δε θέλει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, λες και τους αρέσει να πονάμε εξαιτίας αυτού που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μη δείχνουμε τέλειες, είτε κάνουμε κάτι για να νιώσουμε καλύτερα. Ξέρω την εικόνα μου. Δεν έχω επιλογή. Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;».

Μένει μόνο να δούμε τι νέο επιφυλάσσει η νέα σεζόν της σειράς, η οποία ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα. Stay tuned!