fbpixel

Search icon
Search
Η Sarah Jessica Parker βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;»
PEOPLE & MOMENTS

Η Sarah Jessica Parker βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;»

Η ηθοποιός μάς υπενθυμίζει όλους τους λόγους που την καθιερώνουν σε icon


Το όνομα της Sarah Jessica Parker είναι άρρηκτα συνδεμένο με τα θρυλικά '90s αλλά και τα πρώτα του 2000, τότε που το Sex and the City ήταν talk of the town σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος είχε δημιουργήσει έναν θρύλο γύρο από την ίδια και τα iconic looks της που άφησαν μια για πάντα εποχή. Η ίδια επιστρέφει μέσα από το reboot της λατρεμένης σειράς. 10 επεισόδια με τον τίτλο "And Just Like That" έρχονται αυτόν τον Δεκέμβριο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όλων των fans της σειράς που αγαπήθηκε από τον καθένα μας, έγραψε τη δική της ιστορία και δημιούργησε icons που για πάντα θα θαυμάζουμε. Όλο αυτό το διάστημα, η ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο και φιγουράρει μαζί με την ομάδα της στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ιδίως τις τελευταίες ώρες, η SJP είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης, καθώς πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue, όπου τη βλέπουμε πιο εντυπωσιακή από ποτέ άλλοτε.

The cover

vo1221-cover-logo.jpg
Photo credit: Dan Jackson for Vogue December 2021

Ένα εξώφυλλο που ενσαρκώνει μια νέα εποχή για την ηθοποιό και κάνει μας κάνει να μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του reboot, που έρχεται τον Δεκέμβριο. Για το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue, η ηθοποιός εντυπωσιάζει μέσα στο Dolce & Gabbana Alta Moda φόρεμά της. Μια φανταστική δημιουργία σε pastel ροζ απόχρωση, με μεταλλικές floral λεπτομέρειες. Το υπέροχο βραχιόλι στον καρπό της φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του οίκου Dior. 

Η SJP ωστόσο δεν δίστασε να μιλήσει και για τα σχόλια, τα οποία δέχτηκε σε σχέση με την εμφάνισή της στα γυρίσματα του reboot.

«Είναι τόσες οι μισογυνιστικές κουβέντες που αφορούν εμάς και ποτέ δε θα γίνονταν για έναν άνδρα. Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Α, γκρίζαραν τα μαλλιά της;». Αισθάνομαι λες και ο κόσμος δε θέλει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, λες και τους αρέσει να πονάμε εξαιτίας αυτού που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μη δείχνουμε τέλειες, είτε κάνουμε κάτι για να νιώσουμε καλύτερα. Ξέρω την εικόνα μου. Δεν έχω επιλογή. Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;»

Carrie is back

1336772460.jpg

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Carrie Bradshaw είναι ο μεγαλύτερος ρόλος στη λαμπερή καριέρα της Parker. Ένας ρόλος, με τον οποίο ο κόσμος την έχει τόσο άρρηκτα συνδεδεμένη. Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου κύκλου της σειράς, είναι άπειροι οι πιστοί λάτρεις εκεί έξω, ιδίως τώρα που τα 10 νέα επεισόδια είναι τόσο κοντά.

Όπως αναφέρει και η ίδια στη συνέντευξή της στη Vogue, είναι πραγματικά εντυπωσιασμένη με το πόσο πολλοί είναι οι fans της σειράς αλλά και της ίδιας της Carrie. Περιγράφοντας την καθημερινότητά της στα γυρίσματα, αποκάλυψε πως δεν είναι λίγες οι γυναίκες που περιμένουν με ανυπομονησία να ολοκληρωθεί μια σκηνή, ώστε να βγάλουν μια φωτογραφία με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα. Και είναι όλες μεταξύ 25 και 30 ετών. Το γεγονός αυτό φανερώνει τη δύναμη των social media, αλλά και την απήχηση που έχουν οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας, οι οποίες έδωσε σε πολλούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θρυλική σειρά όποια χρονιά κι αν γεννήθηκαν.

1327847510-1.jpg


Μιλώντας για τη σειρά που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής της, η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για όσα πρόκειται να απολαύσουμε στο remake. «Υπάρχει πολλή μαγεία στα γυρίσματα, αλλά και πολύ σκληρή δουλειά», όπως λέει και η ίδια.

The ultimate fashion icon

sjp.jpg
Photo credit: Dan Jackson for Vogue December 2021

Όλα τα βλέμματα είναι και πάλι στραμμένα στο απόλυτο fashion icon κι έτσι θυμόμαστε τα πιο top σύνολά της, που άφησαν εποχή και καθόρισαν την εικόνα που έχουμε φτιάξει για εκείνη. Κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει την πολυσυζητημένη tutu φούστα με την οποία την είδαμε στο πρώτο επεισόδιο, το εμβληματικό Vivienne Westwood νυφικό, το Dior "newspaper" dress, τα Manolo Blahnik ψηλοτάκουνά της και τα floral μοτίβα που επέλεγε, τις τσάντες διάσημων οίκων που κρατούσε και τόσα άλλα που έκαναν το όνομά της συνώνυμο της ‘90s μόδας.

Οι τάσεις που η ίδια δημιούργησε φαντάζουν και πάλι επίκαιρες και άκρως επιδραστικές για κάθε σύγχρονη fashionista. Ο αέρας που απέπνεε, το λαμπερό χαμόγελό της και τα iconic looks της συνθέτουν την εικόνα που έχουμε για την ίδια και που πάντα θα θεωρείται διαχρονική και αξεπέραστη. Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του remake που κυκλοφόρησαν μας υπενθυμίζουν το αξεπέραστο στιλ της και μας κάνουν ν’ ανυπομονούμε για τα looks με τα οποία θα τη θαυμάσουμε ξανά!

Today's data

60ef403861b8600019f171f4.jpg

Το τελευταίο επεισόδιο το 2004 συγκέντρωσε 10,6 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το παρακολούθησαν 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στο Channel 4. Η σειρά ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν και 94 επεισόδια, κερδίζοντας πολλά βραβεία. Αργότερα, επέστρεψε με δύο ταινίες, που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Με την ίδια ανυπομονησία, το κοινό περιμένει να απολαύσει το reboot για το οποίο όλοι μιλούν τελευταία. Το HBO Max ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του νέου κύκλου με τίτλο "And Just Like That" έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλυφθεί η αρχική ημερομηνία, ενώ τα επεισόδια πρόκειται να αναρτηθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα HBO Max.

Κεντρικές Φωτογραφίες: Dan Jackson for Vogue December 2021