fbpixel

Search icon
Search
Sex and the City: Τον Δεκέμβιο η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου reboot
ARTS & CULTURE

Sex and the City: Τον Δεκέμβιο η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου reboot

Οι νέες πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό που μας κάνουν να ανυπομονούμε


Η θρυλική σειρά που κατάφερε να αφήσει εποχή, το "Sex and the City", επιστρέφει και το τελευταίο χρονικό διάστημα όλοι οι fans ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το reboot, αλλά και για τους χαρακτήρες που θα δούμε ξανά στις οθόνες μας σχεδόν 20 χρόνια μετά το φινάλε. Το remake της αγαπημένης σειράς, το οποίο έχει τον τίτλο "And Just Like That", έχει γίνει talk of the town, ενώ με μεγάλη μας χαρά πρόσφατα μάθαμε πως η πρεμιέρα του θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Εδώ και μήνες, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει για την αναβίωση της αγαπημένης σειράς και στο Instagram κυκλοφορούν φωτογραφίες από τα παρασκήνια, κάνοντας τους φανατικούς θαυμαστές της να ανυπομονούν για το πολυσυζητημένο reboot.

Η νέα σειρά φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τις αγαπημένες φίλες Carrie, Miranda και Charlotte, 20 χρόνια μετά την αρχική παραγωγή της σειράς. Η Sarah Jessica Parker (Carrie) επανενώνεται με τα πρωταρχικά μέλη: Cynthia Nixon (Miranda) και Kristin Davis (Charlotte), για τη νέα σειρά επεισοδίων που επικεντρώνεται στις ζωές των 50χρονων, πλέον, φιλενάδων. Η Samantha Jones δε θα εμφανιστεί στο show και όπως αναφέρουν οι παραγωγοί της σειράς αυτό έχει να κάνει με λόγους που είναι ανθρώπινοι και συμβαίνουν στη ζωή. Συγκεριμένα, οι φίλες χάθηκαν με το πέρασμα των χρόνων και από τέσσερις παρέμειναν τρεις.

cynthia-nixon-sarah-jessica-parker-and-kristin-davis-are-news-photo-1626467593.jpg


Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως το τελευταίο επεισόδιο το 2004 συγκέντρωσε 10,6 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το παρακολούθησαν 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στο Channel 4. Η σειρά ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι σεζόν και 94 επεισόδια, κερδίζοντας πολλά βραβεία. Αργότερα, επέστρεψε με δύο ταινίες, που γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε θα επιστρέψουν, και φυσικά από αυτούς δε θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος Mr. Big (Chris Noth). Ένα ζευγάρι το οποίο έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη σειρά, οπότε και δε θα μπορούσε να λείπει από το πολλά υποσχόμενο remake.

sarah-jessica-parker-and-chris-noth-seen-on-the-set-of-and-news-photo-1627926138.jpg


Το HBO Max ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του νέου κύκλου με τίτλο "And Just Like That" έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλυφθεί η αρχική ημερομηνία Θα αποτελείται από δέκα επεισόδια μισής ώρας, τα οποία θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα HBO Max.

Πρόσφατα, μάλιστα, μάθαμε πως η Nicole Ari Parker, γνωστή για τη συμμετοχή του στη διάσημη σειρά Empire, καθώς και στο Boogie Nights, θα αντικαταστήσει την Cattrall ως το τέταρτο μέλος της διάσημης παρέας της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την Mail on Sunday, η 50χρονη θα υποδυθεί τη νέα καλύτερη φίλη της Carrie Bradshaw, τη σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ Lisa Todd Wexley.

Εδώ και καιρό, μάλιστα, έχει γίνει γνωστό πως οι προστριβές ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες δεν θα επέτρεπαν στην Kim Cattrall να επιστρέψει στην σειρά και να αναβιώσει τον ρόλο της. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει πως το κεφάλαιο αυτό είχε κλείσει οριστικά γι’ αυτήν. Στα νέα επεισόδια του θα δούμε όμως όλους τους υπόλοιπους ρόλους που αγαπήσαμε στις πρώτες σεζόν αλλά και αρκετούς νέους.

evan-handler-kristin-davis-and-mario-cantone-seen-on-the-news-photo-1627321544.jpg


Και ο καθένας από εμάς μπορεί να νιώσει ενθουσιασμένος για όσα πρόκειται να απολαύσουμε σύντομα στις οθόνες μας, με τους κλασικά αγαπημένους μας πρωταγωνιστές να έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μας εκπλήξουν.

Τις τελευταίες ημέρες, η προσοχή μας εστιάζει στο short trailer που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, βάζοντάς μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κλίμα και κάνοντάς μας να μη βλέπουμε την ώρα για την πρεμιέρα.

sarah-jessica-parker-is-seen-on-location-for-and-just-like-news-photo-1632848954.jpg


Όπως βλέπουμε και από το very promising trailer, η Sarah Jessica Parker μέσα από άκρως ενδιαφέροντα backstage πλάνα μάς αποκαλύπτει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς και τον ακριβή μήνα που θα την απολαύσουμε στις οθόνες μας.

Δείτε ολόκληρο το trailer:

Οι τρεις Νεοϋορκέζες φίλες επανέρχονται δυναμικά κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα να τις απολαύσουμε!