fbpixel

Search icon
Search
Honeymoon vibes: Τα ειδυλλιακά resorts στον κόσμο για τον μήνα του μέλιτος
SAINT VALENTINE

Honeymoon vibes: Τα ειδυλλιακά resorts στον κόσμο για τον μήνα του μέλιτος

Μαγικές επιλογές για εσάς και τον σύντροφό σας


Το ταξίδι του μέλιτος δεν μπορεί να συγκριθεί με μία απλή απόδραση. Έχει τεράστια συναισθηματική αξία -για τα περισσότερα ζευγάρια- γι' αυτό και πρέπει να είναι μεγαλειώδες. Ψάχνετε κι εσείς τον ιδανικό προορισμό για τον δικό σας honeymoon; Εμείς ξεχωρίσαμε τα must-visit romantic places το πλανήτη κι εσείς, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να επιλέξετε το κατάλληλο μέρος για εσάς και τον σύντροφό σας. Δημιουργήστε μαζί εμπειρίες, απολαύστε τον κοινό σας χρόνο κι αφεθείτε, στα χέρια των experts που θα συναντήσετε σε αυτά, για να χαλαρώσετε, πριν να επιστρέψετε και πάλι στην καθημερινότητά σας. Το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σας, ξεκινάει μόλις τώρα!

Ζήστε την κάθε στιγμή μαζί με το ταίρι σας!

The Amangiri, Utah

71af6382-7030-4dea-a709-84c6453f6be6.jpeg

Είστε fans των Kardashians Kardashians και των Biebers; Το Amangiri hotel, αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς, καθώς βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των αγαπημένων σας celebrities, που σπεύδουν σε αυτό, όταν θέλουν να κάνουν ένα break από την άκρως απαιτητική, καθημερινότητά τους. Το συγκεκριμένο resort, ξεχωρίζει για τον minimal και ultra-modern χαρακτήρα του και βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στη Utah, μέσα στην έρημο, ενώ αποτελείται από υπερπολυτελή δωμάτια και suites με μοντέρνα διακόσμηση, προσφέροντας όλες τις ανέσεις αλλά και μία μοναδική θέα που κόβει την ανάσα. Tα κατακόκκινα βράχια σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά φαράγγια, το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν έναν private προορισμό. Φυσικά, must-visit αποτελεί ο χώρος του spa, όπου οι expert therapists ετοιμάζουν μία σειρά από θεραπείες, που δύσκολα θα συναντήσει κανείς σε άλλο μέρος. 

Le Toiny, St Barth 

00a49f9c-307b-422c-9889-c9ac9ed5f007.webp

Για τους λάτρεις της πολυτέλειας, του well-being και της ηρεμίας, το Le Toiny μοιάζει κάτι παραπάνω από ιδανικό! Η breathtaking θέα στα νερά της Καραϊβικής και στο απέραντο μπλε, το καταπράσινο τοπίο, οι επιβλητικοί φοίνικες και τα exotic flowers, συνθέτουν ένα πανέμορφο και πολύ ιδιαίτερο σκνηνικό. Το συγκεκριμένο resort αποτελείται από 22 ξεχωριστές villas suites, η καθεμία από τις οποίες ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στιλ και τη μοναδική αισθητική της, ενώ όλες διαθέτουν και private πισίνες. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που προσφέρεται για χαλάρωση και ξεκούραση, ενώ στο Serenity Spa οι guests έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θεραπευτικά massage από τους εξειδικευμένους therapists, απολαμβάνοντας θεραπείες για το πρόσωπο, το σώμα και το πνεύμα. Υπάρχει κάτι καλύτερο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι;

Le Sirenuse, Positano

1da0d5a8-050a-43da-8e4b-b50733e51507.jpeg

Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, που προσφέρει την πιο μαγική θέα στο Positano και προσφέρεται για χαλαρωτικές στιγμές. Το Le Sirenuse, βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία και δεν αποτελεί τυχαία αγαπημένη επιλογή των ανθρώπων που αγαπούν τα ταξίδια και τιμούν τη ρομαντική πλευρά τους. Τα εντυπωσιακά δωμάτια, που ξεχωρίζουν για τον αριστοκρατικό χαρακτήρα και τη φινέτσα τους κι οι εντυπωσιακές suites, βρίσκονται μπροστά ακριβώς από τη θάλασσα, με θέα το απέραντο μπλε και προσφέρονται για χαλάρωση και ξεκούραση. Οι guests βρίσκονται στο επίκεντρο στο συγκεκριμένο resort και μία ιδανική μέρα ολοκληρώνεται με ένα dinner στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, μπροστά στο ηλιοβασίλεμα. Αν είστε romance-loves, θα σας κλέψει την καρδιά!

Belmond Hotel Caruso, Amalfi Coast

4c857ae0-bb55-493f-9f36-7740f322dc9e.jpeg

Ένα θρυλικό resort, με σπουδαία ιστορία και μία σειρά από romantic villas, για ερωτευμένα ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν την κάθε στιγμή της σχέσης τους. Στο Belmond Hotel Caruso, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε. Να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία ξεκούρασης κι ευτυχίας, μαζί με το ταίρι σας, μακριά από την πολυκοσμία και πάνω από όλα, να δημιουργήσετε μαζί τρομερές αναμνήσεις, που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή. Διαθέτει πάνω από 50 πολυτελή δωμάτια και suites κι ένα spa, που έχει μία θέση στη λίστα με τα κορυφαία wellness centres ολόκληρης της Ιταλίας. Ξεκινήστε την κοινή πορεία με τον αγαπημένο σας, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο Ravello, που αποτελεί κατά γενική ομολογία μία από τις πιο όμορφες κι ιδιαίτερες περιοχές της Ιταλίας και γνωρίστε όλες τις ομορφιές της. Η "dolce vita" σε όλο της το μεγαλείο!

Rosewood Las Ventanas, Mexico

b2ce92e8-1ee1-4a4f-b83f-b68d460425d7.jpeg

Ένα ταξίδι στο Μexico, αποτελεί από μόνο του πάντα πολύ καλή ιδέα. Πρόκειται για μία πανέμορφη χώρα, που μαγεύει με τις ομορφιές της όσους την επισκέπτονται και δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς, θέλουν συνεχώς να επιστρέφουν σε αυτήν. Σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη του Mexico, δεσπόζει το Rosewood Las Ventanas, ο πεντάστερος επίγειος παράδεισος που αποτελεί πόλο έλξης για ζευγάρια. Σε αυτό, συναντά κανείς εντυπωσιακά δωμάτια και suites, ένα υπερσύγχρονο spa, μία τεράστια παραλία, οκτώ διαφορετικές πισίνες κι ένα bar όπου αξίζει να απολαύσει κανείς τα πιο λαχταριστά signature cocktails, αλλά και χαρακτηριστικά πιάτα της τοπικής, μεξικάνικης κουζίνας. Last but not least, στο συγκεκριμένο resort, υπάρχει η δυνατότητα να βιώσετε την απόλυτη ρομαντική εμπειρία, περνώντας μία βραδιά κάτω από τα αστέρα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Enjoy!

Κεντρική φωτογραφία: The Amangiri Hotel