fbpixel

Search icon
Search
Home Office Trends 2021: Οι τάσεις διακόσμησης για το γραφείο σας τη νέα χρονιά
INTERIORS

Home Office Trends 2021: Οι τάσεις διακόσμησης για το γραφείο σας τη νέα χρονιά

Εμπνευστείτε από μοναδικές προτάσεις που θα μετατρέψουν τους χώρους σας στο Νο1 καταφύγιο σας


Κάθε χρόνο οι τάσεις στη μόδα, στην ομορφιά και στο design ως γνωστόν αλλάζουν ή εξελίσσονται. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο χώρο της διακόσμησης, όπου η αισθητική τροποποιείται και οι χώροι ανανεώνονται συνεχώς, ώστε να συμβαδίζουν με τα εκάστοτε δεδομένα. Γι' αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στα home office trends του φετινού έτους, που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μοναδικά τους χώρους του σπιτιού σας, δημιουργώντας το γραφείο των ονείρων σας σε αυτό!

Βάλτε χρώμα στην καθημερινότητα σας

1-ML31K.jpg

Οι total white χώροι έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Άλλωστε αυτό που μας δίδαξε το 2020 είναι πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να μη βάζουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας. Έτσι, το 2021 θα γεμίσει με φωτεινές αποχρώσεις, παιχνιδιάρικα χαλιά, εντυπωσιακά διακοσμητικά και πολύχρωμα σχέδια στους τοίχους που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Το φετινός έτος θα φέρει περισσότερη χαρά στο σπίτι και στο γραφείο σας με μοντέρνες πινελιές που θα σας βελτιώσουν κατά πολύ τη διάθεση.

    Φυτά, φυτά και πάλι φυτά

    2-YlXmV.jpg

    Αποδεδειγμένα κατά τη διάρκεια της πανδημίας η πλειονότητα των ανθρώπων ήθελε να αισθανθεί πάση θυσία πως είναι κοντά στη φύση, για αυτό και τα φυτά εσωτερικού χώρου έκαναν αισθητή την παρουσία τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πρόσφατη επιστημονική έρευνα η παρουσία τους στο σπίτι και στο γραφείο μπορεί να βελτιώσει την ψυχική μας υγεία και να αυξήσει την παραγωγικότητα μας.

      Το φόντο στο Zoom

      3-JOB42.jpg

      Tο φόντο σας στο Zoom χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, συμβαδίζοντας με τις διακοσμητικές τάσεις της σεζόν. Για αυτό μπορείτε να επιλέξετε minimal βιβλιοθήκες και μοντέρνα ράφια στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά, βιβλία, μικρά φωτιστικά, φυτά, αλλά και δικές σας αγαπημένες φωτογραφίες.

        Βιωσιμότητα

        4-lYxwf.jpg

        Αυτήν τη στιγμή πολλές εταιρίες ανησυχούν για το ανθρακικό τους αποτύπωμα, καθώς ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα της εποχής είναι η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση του πλανήτη. Παράλληλα, τα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφάλεια των εργαζομένων βρίσκονται στις προτεραιότητες των ιθυνόντων, ωστόσο εκτός αυτού τους προβληματίζει ιδιαίτερα η βιωσιμότητα και η οικολογική ευθύνη που κατέχει η επιχείρηση τους. Για αυτό το λόγο πολλοί επιλέγουν έπιπλα κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά και στρέφονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με σκοπό να συμβάλλουν στην σωτηρία του πλανήτη.

          «Σπιτική» ατμόσφαιρα

          5.jpg

          Καθώς οι συνθήκες που επικρατούν είναι δυσμενείς πολλοί εργαζόμενοι βρίσκονται μεταξύ σπιτιού και γραφείου, εκτός της επικρατούσας τηλεργασίας. Έτσι, όλη αυτή η μετάβαση μπορεί να είναι ψυχολογικά επώδυνη για αρκετούς. Με στόχο, λοιπόν, να αισθανθούν πιο οικεία η δημιουργία μιας «σπιτικής» ατμόσφαιρας είναι άλλη μια τάση που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το 2021. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί εργασιακοί χώροι να εξοπλίζονται με καναπέδες, μικρά τραπεζάκια και πιο άνετα έπιπλα για να νιώσουν όλοι σαν στο σπίτι τους.

            Smart office

            6.jpg

            Η εποχή μας έχει αλλάξει και επιτάσσει τροποποιήσεις στην καθημερινότητα όλων μας. Σε αυτή την πορεία χρειάζεται να κινηθούν και οι εργασιακοί χώροι, όπου τα γραφεία δεν θα είναι απλά έπιπλα, αλλά «έξυπνα» γραφεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εργαζομένων. Ψηφιακοί αισθητήρες για την παρακολούθηση των υπαλλήλων, την ποιότητα του αέρα, τα επίπεδα φυσικού φωτός θα είναι τα smart gadgets της φετινής σεζόν.

              Κλείνοντας, τα office trends του 2021 θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μην διστάσετε να προβείτε σε ριζικές αλλαγές που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα σας, θα βελτιώσουν την διάθεση σας και θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο τον εργασιακό σας χώρο.