fbpixel

Search icon
Search
Holiday glow: 6 νέα premium κεριά για την πιο cozy ατμόσφαιρα
INTERIORS

Holiday glow: 6 νέα premium κεριά για την πιο cozy ατμόσφαιρα

Δημιουργήστε το ιδανικό σκηνικό για τα πιο γιορτινά gatherings


Yπάρχει καλύτερη αίσθηση από μια μυρωδιά οικεία και φιλόξενη, τόσο που σε ταξιδεύει σε αγαπημένες στιγμές του παρελθόντος; Όσοι λατρεύετε τα κεριά, φροντίζετε η συλλογή σας να μεγαλώνει κάθε χρόνο με τις τελευταίες και πιο premium προτάσεις της σεζόν. Ο φετινός χειμώνας έχει την πιο γλυκιά μυρωδιά, αυτή της χαράς και της νοσταλγίας. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις νέες αφίξεις στα πιο ξεχωριστά scented candles που θα φέρουν πνοή πολυτέλειας στους χώρους σας. 

Let's take a deeper look! 

Molton Brown 

nhb315-uk-merry-berry-mimosa-bath-shower-gel-image-04.jpg

O βρετανικός οίκος αρωμάτων Molton Brown σας προσκαλεί να γιορτάσετε τη χαρούμενη εποχή των Χριστουγέννων με τη νέα Festive Limited Edition συλλογή, Merry Berries & Mimosa. Χαρίστε μια ευχάριστη λάμψη στον χώρο σας με το αρωματικό κερί Merry Berries & Mimosa, που περιέχει λαχταριστές νότες από ζαχαρωμένα κόκκινα μούρα, εσπεριδοειδή και αρωματικά ξύλα. Αυτό το Limited Edition κερί είναι διακοσμημένο με ένα χρυσαφί μοτίβο, rattan της δεκαετίας του 1970. Για 50 και πλέον χρόνια οι αρωματικές συνθέσεις του οίκου αποτελούν την ιδανική επιλογή για χριστουγεννιάτικα δώρα, και φέτος είναι εδώ για να καλωσορίσετε μαζί την πιο χαρούμενη χρονιά σας. Good to know: Τα κουτιά των κεριών είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά και μπορούν να ανακυκλωθούν μόλις αφαιρεθεί η ετικέτα της βάσης.

Molton Brown

Merry Berries & Mimosa

BUY HERE

Molton Brown


CHOE

xmas-banner-solid.webp

Στους Κανακάδες της Κέρκυρας, ένα γραφικό χωριό με ελάχιστους κατοίκους, ξεκινά τα Χριστούγεννα του 2017 η ιστορία των φυσικών κεριών CHOE. Ένα υβριδικό brand με πράσινο αποτύπωμα, που δημιούργησαν και ανέπτυξαν τα αδέλφια Σπύρος και Ελένη Μουμούρη. Τα αρωματικά τους κεριά είναι κατασκευασμένα από 100% αγνό ελληνικό κερί μέλισσας και προσφέρουν μια υγιεινή και αρωματική ατμόσφαιρα, καθώς κι ένα μοναδικό φυσικό άρωμα. Ο σχεδιασμός της χριστουγεννιάτικης συλλογής βασίζεται σε ζεστή απόχρωση βελούδου και μπρούντζου. A must-have για να δημιουργήσετε μια γιορτινή φιλόξενη ατμόσφαιρα.

CHOE

Christmas Spirit, Myrrh 

BUY HERE

CHOE


Cire Trudon 

slider-1920x1080-221202.jpg

Φέτος, η Trudon γιορτάζει τα Χριστούγεννα με μια συλλογή από αρωματικά premium κεριά που σας προσκαλούν σε κοινές, γιορτινές στιγμές και αμέτρητες ευχές. Η ιδέα των κεριών-γουριών, που ενέπνευσε τη συλλογή, χρονολογείται αιώνες πίσω: τα γούρια έγιναν κομψό αξεσουάρ επί βασίλισσας Βικτωρίας, η οποία φορούσε βραχιόλια συμπληρωμένα με πολλά μικρά μενταγιόν που έφεραν οικογενειακά πορτραίτα. Στη δεκαετία του 1950, οι διασημότητες του Hollywood, οι ηθοποιοί και οι κομψές γυναίκες τα μετέτρεψαν σε ένα elegant και μοντέρνο αξεσουάρ. Μια ιδανική προσθήκη στη holiday wishlist μας, τα κεριά της Trudon φέρνουν μια ευπρόσδεκτη παιχνιδιάρικη διάθεση κάτω από το δέντρο: ένα τριφύλλι, ένα σπουργίτι, ένα λαμπερό αστέρι, ένα παιχνίδι χαρτιά ή ένα ζευγάρι φτερά αγγέλου, τα πολύτιμα σύμβολα αποτυπώνονται σχεδιαστικά σε καυτό χρυσό 24 καρατίων και φέρνουν καλή τύχη! 

Cire Trudon

Gabriel gourmand chimney fire

SEE MORE IN LINK JEWELLERY 

Cire Trudon


BYREDO 

edit-byredo-2209012213.webp

Προσφέροντας άπειρες ερμηνείες που υπερβαίνουν τις αισθήσεις ακοής και οσμής, το Symphonique είναι ο απόηχος κάτι οικείου και νέου ταυτόχρονα. Σαν ένα μουσικό κρεσέντο, το νεράντζι και ο γλυκάνισος δημιουργούν ένα αναζωογονητικό τόξο καταπραϋντικών εσπεριδοειδών και μπαχαρικών, που υψώνονται πάνω από τις ζεστές νότες καρδιάς από κερί μέλισσας, τζίντζερ και γαρύφαλλο. Στη βάση του το πίτουρο και το ξύλο κέδρου αφήνουν ένα διαρκές ίχνος, που δεν ξεχνιέται εύκολα. Στεγασμένο σε μια τοτεμική μαύρη γυάλινη σιλουέτα, το άρωμα του κεριού ανυψώνεται και εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου και αποτελεί την ιδανική υπενθύμιση να ζήσετε ξανά αγαπημένες στιγμές αυτές τις γιορτές .

BYREDO

Symphonique Candle

BUY HERE

BYREDO


Jo Malone 

11-y0I6w.jpg

Η νέα εορταστική συλλογή από limited-edition κεριά της Jo Malone ξεχειλίζει από τη γιορτινή διάθεση του αρωματικού πεύκου και του αναζωογονητικού ευκαλύπτου. Δώστε στον αέρα της κατοικίας σας το χαρούμενο και ξεχωριστό άρωμα ενός χριστουγεννιάτικου πρωινού. Με προέλευση από τη Μεγάλη Βρετανία, το special box και ο σχεδιασμός του καινούριου scented candle του κορυφαίου οίκου θυμίζει χαριτωμένη χιονόμπαλα. 

Jo Malone

Pine & Eucalyptus Home Candle

SEE MORE 

Jo Malone


Diptyque

screenshot-2022-10-19-at-131018-1440x769.png

Στο μπλε χρώμα που θυμίζει μεσάνυχτα, το limited edition αρωματικό κερί Neige Snow, είναι διακοσμημένο με λευκά, χρυσά και ασημένια αστέρια από τον αστρικό χάρτη της Diptyque. Γράμματα στριμωγμένα με χρυσό περίγραμμα κομψούν το εμβληματικό οβάλ του Maison. Σβήστε τα φώτα και παρακολουθήστε το έναστρο, φωσφορίζον σχέδιο να λάμπει μέσα στη νύχτα δια μαγείας! Το κερί Snow Neige, διαχέει με το άρωμά του μια αρμονία από ηλιοτρόπιο και λευκό musk σε μια κοσμική λάμψη. Ερμηνευμένη ποιητικά από την Diptyque, η πουδρένια αίσθηση του χιονιού θα μαγέψει χειμωνιάτικες νύχτες σας. Μια αξέχαστη οσφρητική εμπειρία που θα φωτίσει τον χειμώνα!

Diptyque

Neige Snow Candle 

BUY HERE

Diptyque