fbpixel

Search icon
Search
Hate jeans? Το δεύτερο πιο easy-to-wear παντελόνι και οι συνδυασμοί του
STYLING TIPS

Hate jeans? Το δεύτερο πιο easy-to-wear παντελόνι και οι συνδυασμοί του

Τα tailored pants μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας άνεση και στιλ


Ένα τζιν παντελόνι είναι σίγουρα είναι η επιλογή που ποτέ δε θα σταματήσει να είναι in style, καθώς είναι ίσως το πιο χρηστικό, all-around κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις το σκληρό του ύφασμα και οι ψηλόμεσες εκδοχές του δεν ενδείκνυνται για την άνεση που παρέχουν -  ειδικότερα όταν περνάτε την περισσότερη ώρα της μέρας καθισμένη σε γραφείο. 

Παρολαυτά, επειδή αναζητάμε άνεση αλλά και ποικιλία στα καθημερινά μας look, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε διαφορετικές επιλογές που είναι εξίσου ευέλικτες, άνετες και easy-to-wear & match. Και σίγουρα τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει πολλά alternatives. Από τα χαμηλά παντελόνια cargo στον Balenciaga μέχρι το χαλαρό tailoring στους Dries Van Noten και Chloé, οι πασαρέλες άνοιξη/καλοκαίρι 2023 έδωσαν άφθονη έμπνευση για κομψές εναλλακτικές λύσεις για τζιν. 

Εμείς, όμως, ξεχωρίσαμε ένα - και αυτό είναι το tailored παντελόνι. Πρόκειται για ένα must-have item που μπορείτε να κάνετε dress up or down πανεύκολα!

The total black

anoukyve.jpeg
Image source: @anoukyve

Ένα μαύρο tailored παντελόνι είναι η πιο ασφαλής και ευέλικτη επιλογή. Δημιουργήστε ένα total black look που μπορεί να σας συνοδεύσει από το γραφείο μέχρι την έξοδο, και μην ξεχνάτε πως επιλογή των αξεσουάρ θα καθορίσει την περίσταση. Επιλέξτε λευκά sneakers το πρωί ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα το βράδυ. 

The butter tones

280988704-749800079524820-5239937257912229449-n.jpg
Image source: @matildadjerf

Πρόκειται για την απόχρωση της σεζόν και ήρθε η ώρα να την εντάξετε στα look σας. Επιλέξτε ένα κοστούμι σε neutral χρώματα και παντρέψτε με ένα top σε κοινούς χρωματισμούς.

The shades of grey

325603720-485050617122994-8433391178257586432-n.jpg
Image source: @ceciliemoosgaard

Το γκρι monochromatic - που είναι απόλυτα τάση φέτος - δε χρειάζεται να κυμαίνεται στους ακριβώς ίδιους τόνους. Επιλέξτε ένα γκρι tailored παντελόνι, που επίσης χαρακτηρίζεται για την ευελιξία και τους άπειρους συνδυασμούς του, με σακάκι και ankle boots.

Paired with casual pieces

leiasfez.jpeg
Image source: @leiasfez

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να το εντάξετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις είναι σε συνδυασμό με sneakers και πιο casual κομμάτια, όπως ένα denim jacket. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το μετατρέψετε σε καθημερινό staple που αναβαθμίζει κάθε outfit. 

Pinstripe

hoskelsa.jpeg
Image source: @hoskelsa

Το pinstripe είναι ένα σχέδιο που έχει αγαπήσει ο κόσμος της μόδας - και ταιριάζει μοναδικά στα ρούχα επαγγελματικής γκαρνταρόμπας. Παρόλαυτα μπορείτε να το ενσωματώσετε και στα καθημερινά σας look με ευκολία. Εμπνευστείτε από την Elsa Hosk kαι συνδυάστε με cinched στη μέση σακάκι, Converse και ένα λευκό top από μέσα. 

Long coat & accessories

08b86c6103eb85ce366b6766dac434da.jpg
Image source: Splash News

Do it like Hailey και ταιριάξτε το παντελόνι σας με sneakers ή loafers και ένα δραματικό μακρύ παλτό σε τόνους του καφέ. Τολμήστε να ταιριάξετε τα neutrals μεταξύ τους, αντί να ακολουθήσετε την τάση του μονόχρωμου look και να προσθέσετε αξεσουάρ όπως ζώνη και chunky σκουλαρίκια.

Night-out

rosiehw.jpeg
Image source: @rosiehw

Ένα στενό tailored παντελόνι με slip hem αποτελεί trend και φέτος και ταιριάζει άψογα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα oversized σακάκι για το night look σας. 

Εσείς πώς θα φορέσετε τα tailored trousers σας;