fbpixel

Search icon
Search
Η resortwear συλλογή που μας ταξιδεύει στο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι με φόντο την Κάρπαθο
TRENDS & CATWALKS

Η resortwear συλλογή που μας ταξιδεύει στο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι με φόντο την Κάρπαθο

Η Etoile Coral παρουσιάζει μοναδικές δημιουργίες σ' ένα ειδυλιακό σκηνικό


Το ελληνικό καλοκαίρι είναι άρτια συνδεδεμένο με τις ηλιόλουστες ημέρες, με το γαλάζιο του Αιγαίου, με τα λευκά σοκάκια και τη μοναδική ομορφιά των νησιών. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα fashion brands επιλέγουν αυτά τα ειδυλλιακά τοπία για να παρουσιάσουν τις καινούριες Spring/Summer συλλογές τους, ενώ παράλληλα αποτελούν και βασική έμπνευση για τις δημιουργίες τους. Ένα από αυτά είναι το Etoile Coral, το οποίο αποφάσισε να ταξιδέψει τη σύγχρονη γυναίκα του στην ειδυλλιακή Κάρπαθο για την νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, η οποία έχει τίτλο "A trip to Karpathos" ή αλλιώς «Ένα ταξίδι στην Κάρπαθο».

Το ξεχωριστό σκηνικό 

image-3.jpg

Πιο συγκεκριμένα, το fashion brand αποφάσισε να επισκεφθεί το χωριό της Ολύμπου στην Κάρπαθο. Μέσα από την ονειρεμένη καμπάνια του μας καλεί να περπατήσουμε στα σοκάκια του νησιού, να χαζέψουμε τα σπίτια, τα οποία είναι ντυμένα σε παστέλ και γήινες αποχρώσεις και να γίνουμε «ένα» με τη φύση, σαν ζωντανός πίνακας ζωγραφικής.

Η επιλογή της τοποθεσίας δεν είναι τυχαία, καθώς το χωριό της Ολύμπου είναι κατά βάση γυναικοκρατούμενο. Ο χρόνος έχει σταματήσει σ' αυτόν τον επίγειο παράδεισο και αποτελεί ένα από τα λίγα χωριά της χώρας που έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, χωρίς να αλλοιωθούν τα στοιχεία του στο πέρασμα του χρόνου. Οι γυναίκες, οι οποίες είναι εμβληματικές φιγούρες της Ολύμπου συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να φορούν τα χειροποίητα φορέματα και τις παραδοσιακές μαντήλες και κάθε μία έχει να διηγηθεί πολλές ιστορίες. Είναι ιστορίες που μιλούν για δύναμη και επιβίωση. Ιστορίες που μοιράζονται η μάνα με την κόρη, η προηγούμενη γενιά με την επόμενη, οι φίλες μεταξύ τους.

Η συλλογή

image-4.jpg

Με βασικό στοιχείο το ελληνικό DNA αλλά και τη δυναμική γυναίκα ως οντότητα, το διάσημο fashion brand Etoile Coral δεν θα μπορούσε να μην αντλήσει έμπνευση από το νησί των Δωδεκανήσων. Οι παραδοσιακές φορεσιές, τα χρώματα που αντικρίζει κανείς μόλις επισκεφθεί την Κάρπαθο αλλά και η ελληνική ομορφιά είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία της συλλογής.

Άρτια συνδεδεμένα με το τοπίο, την αύρα και τις συγκλονιστικές εικόνες του νησιού τα super stylish designs της καλοκαιρινής συλλογής είναι έτοιμα να ντύσουν όλες τις γυναίκες που λατρεύουν το στιλ και τους αρέσει να εισάγουν παραδοσιακές λεπτομέρειες σε αυτό. Το λευκό αποτελεί ένα από τα κυριότερα χρώματα της συλλογής και παρουσιάζεται με συνδυασμούς που θυμίζουν Ελλάδα. Τα αέρινα υφάσματα και οι ανάλαφρες σιλουέτες της collection απογειώνουν την έννοια του resortwear για την οποία φημίζεται το brand, ενώ παράλληλα μετατρέπονται σε key-items για τις καλοκαιρινές ημέρες. 

5-LIMFb.jpg

Φορέματα, καφτάνια αλλά και co-ords που αναδεικνύουν τη σιλουέτα κάθε γυναίκας είναι τα main designs. Tα κεντήματα, από την πλευρά τους, «ζωγραφίζουν» μια αιθέρια παλέτα, αναδεικνύοντας στο έπακρο την ομορφιά και τη θηλυκότητα της κάθε μιας. Τα λουλούδια έχουν έντονη παρουσία στις καλοκαιρινές δημιουργίες, χαρίζοντας έτσι περισσότερες «χρωματικές» εκρήξεις.

Η γυναίκα του Etoile Coral είναι δυναμική, πολυδιάστατη, ανεπιτήδευτη και παράλληλα παραμένει fashionable ακόμα και στις πιο ανέμελες στιγμές.

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες από τη συλλογή!

Info: www.etoilecoral.com | Instagram: @etoilecoral