fbpixel

Search icon
Search
Οι royal εμφανίσεις στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου
STYLE PEOPLE

Οι royal εμφανίσεις στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Οι γαλαζοαίματες ακολούθησαν πιστά το dress code


Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Κάτω από δρακόντια μέτρα και όλην την ασφάλεια που προβλέπεται, πλήθο γαλαζοαίματων και υψηλών προσκεκλημένων έχουν φτάσει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Μητρόπολη Αθηνών για το ύστατο χαίρε στον τελευταίο μονάρχη της Ελλάδος. Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι τήρησαν αυστηρά το πρωτόκολλο, επιλέγοντας αποκλειστικά μαύρα ρούχα και δημιουργώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Από τα μέλη της οικογένειας, όπως η Μαρί Σαντάλ και η Τατιάνα Μπλάτνικ μέχρι τις υπόλοιπες γαλαζοαίματες, ανάμεσα τους και Πριγκίπισσα Άννα, κόρη τη Βασίλισσας Ελισάβετ, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες εμφανίσεις!
5781049.webp

Η σύζυγος του εκλιπόντος και τέως Βασίλισσα της Ελλάδος, Άννα Μαρία, παρευρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών εμφανώς συγκινημένη. Γι αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή επέλεξε ένα μαύρο  long coat σε αυστηρή γραμμή, δερμάτινα μαύρα γάντι και εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως έναν ασημένιο σταυρό κι ένα κολιέ με μεγάλες πέρλες. Τα αυτιά της κοσμούσαν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια. 

63c52943b6704.jpg

Η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ έκανε την εμφάνισή της μ' ένα μαύρο top και ασορτί μαύρη φούστα . Η λεπτή ζώνη τόνιζε τη μέση τς και κολάκευε τη σιλουέτα της. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με μαύρο καλσόν κι ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, επέλεξε μία χοντρή μαύρη στέκα, ένα μακρύ κολιέ με σταυρό και διακριτικά σκουλαρίκια.

1673866744810-598985722-323165392-2952988928177818-5432896499157203440-n.jpg

Η Μαρία-Ολυμπία Γλυξμπούργκ παρευρέθηκε στην εκκλησία με ladylike, midi φόρεμα σε Α-line και πλισέ σχέδιο, το οποίο χάρισε κίνηση στη σιλουέτα της. Η εικόνα της ολοκληρώθηκε μ' ένα black clutch με λεπτομέρειες. Γνωστή για το στιλ της και την αγάπη της για τη μόδα, μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή.

63c52ffa53594.jpg

Εκθαμβωτική ήταν η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του γιου του τέως Βασιλιά, Νικόλα. Η ίδια μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την εμφάνισή τη, επιλέγοντας ένα μαύρο midi dress με εντυπωσιακό γιακά και λεπτομέρειες στα μανίκια. Το look της συμπληρώθηκε με μαύρο παλτό, shoulder bag και σκουλαρίκια με πέρλες. 

158f4a1a2a48479a8b95cc2b2df7b2ec.jpg

H Νina Flohr, Πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας και σύζυγος του μικρότερου γιου του Κωνσταντίνου, Φίλιππο, έδωσε το παρών με μαύρο headpiece και μαύρο ταγιέρ. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν το πουκάμισο με peter pan collar και τα ιδιαίτερα μανίκια.

bdea5c1bdce243158de1d8a768bdbcdf.jpg

Η αδερφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας παρευρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών μαζί με τον σύζυγός της, επίτιμο Βασιλιά Χουάν Κάρλος. Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο ταγέρ με flat μαύρα παπούτσια και μαύρο lace φουλάρι.  

1673864300452-655859101-letizia-1.jpg

Η πάντα κομψή Βασίλισσα της Ισπανίας Letizia επέλεξε ένα wrap coat dress με βελούδινες λεπτομέρειες στις μανσέτες και στη ζώνη. Μία λαμπερή καρφίτσα κοσμούσε το πέτο της, ενώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια συμπλήρωναν το μοναδικό look της. 

anna.jpg

Το παρών έδωσε και η Πριγκίπισσα της Αγγλίας Άννα. Η αδερφή του Βασιλιά Καρόλου επέλεξε ένα μακρύ coat dress, μαύρα δερμάτινα γάντια, μπότες κι ένα ασπρόμαυρο φουλάρι. Ένα ζευγάρι πέρλες και μία καρφίτσα στο παλτό της ήταν τα κοσμήματα που επέλεξε να κοσμήσουν την εικόνα της.

img-8583.jpg

Η Βασίλισσα Μαξίμη της Ολλανδίας κατέφθασε στη Μητρόπολη Αθηνών με βέλο και ψηλοτάκουνες knee high boots και δερμάτινα γάντια. Από την άλλη πλευρά η Βεατρίκη της Ολλανδίας  επέλεξε ένα cape coat, ένα μαύρο καπέλο και black ballet flats.

Φωτογραφίες: ndp photo