fbpixel

Search icon
Search
H νέα, πολυαναμενόμενη συλλογή της Simone Rocha x H&M είναι βασισμένη στην ισχυρή θηλυκότητα και τη συντροφικότητα
FASHION NEWS

H νέα, πολυαναμενόμενη συλλογή της Simone Rocha x H&M είναι βασισμένη στην ισχυρή θηλυκότητα και τη συντροφικότητα

Κι ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε στο χώρο της μόδας τις τελευταίες ημέρες


Μπορεί αυτές τις ημέρες το βλέμμα μας να ήταν στραμμένο στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, αλλά οι μοναδικές συνεργασίες και οι νέες συλλογές δεν έχουν σταματήσει να κάνουν την εμφάνιση τους και να μας μαγεύουν. Η φετινή άνοιξη είναι πολλά υποσχόμενη, τουλάχιστον στο χώρο της μόδας, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής. Μας γεμίζουν αισιοδοξία και ελπίδα, ότι το «αύριο» θα είναι πολύ διαφορετικό από τους προηγούμενους μήνες.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε όλα όσα μας κέντρισαν το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες στο μαγευτικό fashion world.

Simone Rocha x H&M

hm-x-rocha.jpg

Η Simone Rocha και η H&M αποκαλύπτουν με υπερηφάνεια το επίσημο βίντεο και τις εικόνες της καμπάνιας της επερχόμενης συλλογής Simone Rocha x H&M, η οποία έχει την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου, Tyler Mitchell. Αυτή η πολύ αισιόδοξη καμπάνια μας καλεί να μπούμε στον κόσμο της Simone Rocha x H&M και να βιώσουμε την αίσθηση της κοινότητας, της ισχυρής θηλυκότητας και της συντροφικότητας στην οποία βασίζεται η συλλογή. Η καμπάνια είναι μια ιστορία για τη φιλία, τη χαρά και την κατάργηση των αποκλεισμών, καθώς και μια ωδή στις στιγμές που ανοίγουμε το σπίτι μας και μαζευόμαστε με τους αγαπημένους μας. Με λίγα λόγια θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε ως ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τη χαρά που θα αισθανθούμε όταν μπορέσουμε να συναντηθούμε ξανά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να κάνουμε όλα εκείνα που μας γεμίζουν χαρά και ευχαρίστηση. Η συλλογή Simone Rocha x H&M, που περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, θα είναι διαθέσιμη στο hm.com από τις 11 Μαρτίου.

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι δυναμικοί άνθρωποι που θαυμάζει η Rocha για τις ικανότητες, τις προοπτικές και την ξεχωριστή ομορφιά τους. Οι ανερχόμενοι ηθοποιοί Daisy Edgar-Jones και Micheal Ward εμφανίζονται στο πλευρό της πρίμα μπαλαρίνας του Royal Ballet, Francesca Hayward, της καλλιτέχνιδας Faye Wei Wei, των σαγηνευτικών μοντέλων Mouchette Bell και Aramish Mangi, καθώς και της πρωτοπόρου μουσικού Kelsey Lu. Η καμπάνια γυρίστηκε στην ιστορική έπαυλη Great Dixter και στους κήπους του Northiam στο ανατολικό Σάσσεξ της Αγγλίας και παραπέμπει στα στάδια ενός γεύματος και στις ιεροτελεστίες που συνοδεύουν το φαγητό και τον ελεύθερο χρόνο μας μαζί με φίλους.

«Η καμπάνια ήθελα να αποτυπώνει το πνεύμα και τη συντροφικότητα της ομάδας, καθώς και της ίδιας της συλλογής. Έτσι, ζήτησα από τον Tyler και όλους τους ξεχωριστούς συντελεστές να εξερευνήσουν τις φυσικές σχέσεις ανάμεσα στους φίλους, στη φύση, στην οικογένεια και τη θηλυκότητα. Δημιουργήσαμε έτσι κάτι φυσικό, παιχνιδιάρικο και ποιητικό στο πανέμορφο σκηνικό της έπαυλης Great Dixter», είπε η Simone Rocha.

Falconeri, SS21

all-lp-heroslider-area02-cw0721-newcashmere-sfcc-flc.jpg

Η συλλογή Falconeri Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 εκφράζει την επιθυμία για επιστροφή στη φύση, στα απλά και αυθεντικά πράγματα και απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα.Από τη μία πλευρά, η φύση υποδηλώνεται μέσω μιας έντονης και αρχέγονης αίσθησης αφής, χάρη στα εξαιρετικά ελαφριά υφάσματα και τις λεπτές αιθέριες αποχρώσεις. Από την άλλη πλευρά, όλα είναι ζωηρά, γεμάτα ζωντάνια, όπως η απόχρωση της sangria και του μαόνι μέχρι τους τόνους των κοραλλιών. Επιπλέον, εντύπωση προκαλούν οι ζεστοί και ζωηροί τόνοι του φούξια καθώς και οι φυσικές αποχρώσεις της κρέμας, του πράσινου μήλου και του μπλε της λιμνοθάλασσας.

Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών κομματιών που ενώνονται σε ένα, δημιουργώντας μια συμπαγή συλλογή όπου όλα τα στοιχεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Τα άνετα σύνολα είναι πάντοτε βασικό άξονας των συλλογών της Falconeri.

Βoho-chic ύφος χαρίζουν οι αποχρώσεις μακρινών οριζόντων, τα νέα χρώματα του ντεγκραντέ Cashmere Ultralight, σχεδιασμένα με χαλαρή στρογγυλή ή V λαιμόκοψη. Το ντεγκραντέ εφέ προσδίδει μια άψογη αίσθηση στα ρούχα, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με οποιοδήποτε look. Η τάση Fringe επιστρέφει στη μόδα, κοσμεί και ενισχύει μια σειρά από κομμάτια με εκκεντρικό χαρακτήρα όπως φορέματα Cashmere Ultralight, φούστες και πουλόβερ.

Στα highlights βρίσκονται, ένα χαλαρό oversize πουλόβερ με V-neck και μια ασύμμετρη ζακέτα με λεπτά ένθετα που χαρίζουν όγκο. Φυσικά και οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ, καθώς το μετάξι και το μείγμα cotton & slim ξεχωρίζουν για το μοναδικό χαρακτήρα που χαρίζουν σε κάθε κομμάτι.

Marks & Spencer, Denim collection

ms-denim-2021-1.jpg

Η νέα συλλογή Denim των Marks & Spencer εστιάζει στο στiλ και παρουσιάζει looks που προσφέρουν ποιότητα και άνεση, οι οποίες είναι βασικές αρχές της φετινής χρονιάς. Με νέες τάσεις, washes και καινοτομίες, η denim σειρά με γυναικεία, ανδρικά και παιδικά σύνολα, απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και χαρίζει για μια ακόμη σεζόν, διαχρονικό και εντυπωσιακό στυλ.  Όλα τα denim είναι φτιαγμένα από βαμβάκι από 100% βιώσιμες πήγες, το οποίο παράγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Better Cotton Initiative. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία των Marks & Spencer, υποστηρίζονται χιλιάδες αγρότες που επωφελούνται από τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζονται, όπως η αποτελεσματικότερη χρήση νερού, εντομοκτόνων και λιπασμάτων. 

Χαρακτηριστικά, η γυναικεία συλλογή ανανεώνεται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε τζιν items που χαρίζουν ανεπιτήδευτη κομψότητα και στυλ. Η γκαρνταρόμπα ανανεώνεται με φορέματα και άνετα πουκάμισα, προσφέροντας εύκολες επιλογές που θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και να είστε υπέροχες για την σεζόν που έρχεται.

Τα Marks & Spencer συνεχίζουν να παρουσιάζουν αγαπημένες σειρές, όπως τα Ivy, Lily και Sienna denim που με την ελαστικότητα τους προσφέρουν την απόλυτη άνεση. Παράλληλα, trends όπως τα Boyfriend, Ballon και Mom τζιν, σε συνδυασμό με άνετα πουλόβερ και trainers, μετατρέπουν ένα κλασικό σύνολο, στο απόλυτο fashion outfit.

Ανακαλύψτε τα online στο www.marksandspencer.gr και στα καταστήματα Marks & Spencer με την επαναλειτουργία τους.