fbpixel

Search icon
Search
H νέα intellectual συλλογή που αποδεικνύει ότι δύο αντίθετα ρεύματα της μόδας μπορούν να είναι κομψά
MAGAZINE

H νέα intellectual συλλογή που αποδεικνύει ότι δύο αντίθετα ρεύματα της μόδας μπορούν να είναι κομψά

Μέσα από μία απόλυτα cool και ανάλαφρη προσέγγιση του ελληνικού fashion brand AMMA


Το intellectual γίνεται pop και οι ορίζοντες της μόδας διευρύνονται! Για την collection Α/W ’22-’23, το conscious brand Amma βάζει στο επίκεντρο της έμπνευσής του τον σοφιστικέ χαρακτήρα, στον οποίο χαρίζει μια νέα, ξεχωριστή και κάπως ασυνήθιστη ερμηνεία, που γι’ ακόμη μία φορά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η καινούρια συλλογή, λοιπόν, «σπάει» τους κανόνες οι οποίοι θέλουν το αυστηρό αυτό στιλ να σημαίνει κάτι σύνθετο και πολύπλοκο, που απευθύνεται σε «λίγους». 

gh200361.jpg

Αντίθετα, μέσα από μια ιδιαίτερη φιλοσοφία στη σχεδίαση των γραμμών της, οι οποίες παραμένουν λιτές και άμεσες, ανατρέπει τα στερεότυπα και καταλήγει να απευθύνεται σε «πολλούς». Γι’ αυτό και τα κομμάτια της έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους κύμα θαυμαστών. Τόσο με τη μοναδικότητα των σχεδίων της νέας σειράς όσο και με την προσαρμοστικότητά τους σε κάθε fashion εμφάνιση, το ελληνικό label μάς αποδεικνύει ότι δύο αντίθετα ρεύματα της μόδας μπορούν να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα κομψότητας. 

gh200665.jpg
Άλλωστε, αυτές οι εκπλήξεις που προκύπτουν μέσα από τη δημιουργικότητα είναι πάντα αξιοθαύμαστες, μιας και καθορίζουν εντέλει το στιλιστικό τέμπο της εποχής.

More about AMMA

gh201721.jpg
gh202212.jpg

Στην πιο conscious προσέγγιση της μόδας, οι αδερφές Νένα Καλαϊτζή-Σταμούλη και Ρηνιώ Καλαϊτζή, από τις θέσεις της Creative Director και της Production Manager του brand ΑΜΜΑ, αντίστοιχα, χαρίζουν μορφή στις ιδέες και τις ανησυχίες τους, διαμορφώνοντας sustainable συλλογές με μοναδικό στιλ. Ο Θοδωρής Γαβαλάς, ως Operations Manager, είναι ο άνθρωπος που διαθέτει αυτή την ανατρεπτική ματιά, χαράζοντας τη στρατηγική μιας αποκλειστικά αειφόρας παραγωγής. Και οι τρεις ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να συνδυάσουν την ποιότητα και την αισθητική με την ηθική πλευρά της μόδας.

Info: Προξένου Κορομηλά 26, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2311 243127, ammashop.gr, Instagram: @amma_garments