fbpixel

Search icon
Search
H Meghan Markle μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το πόσο έχει αλλάξει η μητρότητα τη ζωή της
PEOPLE & MOMENTS

H Meghan Markle μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το πόσο έχει αλλάξει η μητρότητα τη ζωή της

Το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας «ξετύλιξε» πτυχές της προσωπικής της ζωής


Η Meghan Markle εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πρόσωπο της χρονιάς, καθώς έχει τον τρόπο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των media ακόμα και στις, πλέον, καθημερινές εξόδους με τον σύζυγό της, Harry. Έπειτα από μια σειρά αποκαλύψεων που ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο και αφορούν στη ζωή στο παλάτι που άφησαν πίσω τους θέλοντας να υιοθετήσουν πιο «καθημερινές» συνήθειες, το ζευγάρι παίρνει μέρος σε φιλανθρωπικές δράσεις, πραγματοποιεί ταξίδια χωρίς τη σκέψη για το πώς θα αντιμετωπιστούν από τη royal family και βρίσκει τις κατάλληλες μεθόδους για να επηρεάζει πλήθος ανθρώπων.

Για άλλη μια φορά, η Meghan προσέλκυσε όλα τα φώτα επάνω της -αυτήν τη φορά χωρίς τον σύζυγό της- και απασχόλησε για τις δηλώσεις της, τις οποίες πολλοί ήταν αυτοί που τις χαρακτήρισαν τολμηρές. Στο διαδικτυακό συνέδριο που διοργάνωσε το Fortune με σκοπό την πραγματοποίηση του αφιερώματος στις πιο ισχυρές γυναίκες, το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας έδωσε το παρών και κλήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα που αφορούσαν στη μητρότητα, καθώς και στο πόσο πολύ έχει αλλάξει αυτό το γεγονός τη ζωή της.

Η μητρότητα & το νέο lifestyle για εκείνη και τον Harry

intro-1564502111.jpg

Πέρυσι τον Μάιο, το διάσημο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί και από τότε η ζωή και των δύο απέκτησε άλλο νόημα και άλλαξε ολοκληρωτικά. Για την απόλυτη ακρίβεια, η κοινή τους πορεία πήρε νέα διάσταση και τελείως διαφορετική μορφή όταν πήραν την απόφαση να αφήσουν μια για πάντα πίσω τους τα βασιλικά τους καθήκοντα. 

Με τον ερχομό του μικρού Archie και τώρα που ζουν όλα όσα ονειρεύονται από καιρό και σκιαγραφούσαν στο μυαλό τους μακριά από το παλάτι και όλα όσα υπήρχαν μέσα σε αυτό, το ζευγάρι δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ -κάτι που γίνεται ολοκάθαρο σε κάθε τους κοινή εμφάνιση που, πλέον, είναι πιο λιτή από ποτέ. Πάνω σε αυτό βασίστηκαν και οι δηλώσεις της Meghan: «Είναι ενδιαφέρον, γιατί το ένστικτό μου λέει ότι σε κάνει πιο θαρραλέα. Σε κάνει να ανησυχείς τόσο για τον κόσμο που θα κληρονομήσουν, οπότε δεν είναι ίδια τα πράγματα που μπορούσες να ανεχθείς όταν ήσουν μόνη. Κάθε ημέρα αναρωτιέμαι πώς μπορώ να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για τον Archie και αυτή είναι μια πεποίθηση που μοιράζομαι με τον σύζυγό μου», δήλωσε γεμάτη ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την ύπαρξη του γιου της στη ζωή αυτής και του Harry.

Η Δούκισσα του Sussex και μια από τις πιο διάσημες γυναίκες που έγιναν σχετικά πρόσφατα μανούλες, αποδεικνύει το πόσο πολύ προστατευτική είναι απέναντι στον γιο της αλλά και στον σύζυγό της, με σκοπό να ζήσουν το όνειρο έτσι ακριβώς όπως το έχουν οραματιστεί.

«Προσέχω να μη φέρνω την οικογένειά μου σε θέση κινδύνου με συγκεκριμένα πράγματα. Οπότε προσπαθώ να είμαι πολύ σαφής με το τι λέω και να μην είναι αμφιλεγόμενα, αλλά να μιλώ για πράγματα που φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα, όπως η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος», συμπλήρωσε.

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις της:

Η ζωή στο παλάτι & η επιβίωση μέσα σε αυτό

Ο έρωτας του Harry και της Meghan έμελλε να ανατρέψει ό,τι γνωρίζαμε για τους γαλαζοαίματους. Η επιστροφή στη Βρετανία πριν την ανακοίνωση της απόφασης και η συνεχής πίεση στη Meghan να σταθεί αντάξια στον τίτλο της συζύγου του πρίγκιπα κι ενός από τους διαδόχους του θρόνου, δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Ήταν πολλές οι στιγμές που απαιτούσαν από την ίδια να υιοθετεί συγκεκριμένες στάσεις και συμπεριφορές, προκειμένου να βρεθεί «έτσι όπως έπρεπε» δίπλα στον Harry. Το dress code που είναι, ως γνωστόν, απαραίτητο στάδιο για την προετοιμασία μιας γυναίκας που θα βρίσκεται στο πλευρό κάποιου γαλαζοαίματου, ήταν και αυτό κάτι που επιβαλλόταν αυστηρά τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ, δίνοντάς της την αίσθηση πως ζούσε σε μια άλλη εποχή, βγαλμένη από το μακρινό παρελθόν και χωρίς κανένα στοιχείο εκφοράς της προσωπικής της άποψης.

Κυκλοφορίες βιβλίων, δημόσιες ανακοινώσεις, πληθώρα θεμάτων στον Τύπο και τηλεοπτικά panels ήταν μερικές από τις στιγμές που οι Sussexes αντιμετώπισαν τη φήμη τους για να γίνουν ευρέως γνωστά τα περιστατικά που λάμβαναν χώρα στο Παλάτι κατά τη διαμονή τους εκεί.

Κάτω από την πίεση του Παλατιού και των εξαναγκαστικών ενεργειών που καλύπτονταν από την υποτιθέμενη πολυτέλεια, η Meghan βρέθηκε αντιμέτωπη και με επιπλέον ψυχοφθόρες στιγμές που της στερούσαν τη χαρά της εγκυμοσύνης της. Παλεύοντας με τα συναισθηματικά της σκαμπανεβάσματα που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν αυτούς τους εννέα μήνες, η δούκισσα του Sussex δεχόταν επί καθημερινή βάση επικρίσεις για κάθε της ενέργεια, μέσα από τον Τύπο αλλά και την ίδια την οικογένεια, που της τόνιζαν συνέχεια ποιος είναι ο πρέπων τρόπος για να μεγαλώσει ο γιος τους, εφόσον θα κουβαλά ένα τόσο σημαντικό όνομα και μια αντίστοιχη θέση στο μέλλον. Η ίδια είχε εκμυστηρευτεί σε έναν φίλο της πως αυτές οι επιθέσεις τόσο από τις εφημερίδες όσο και από το παλάτι, φάνταζαν σαν έναν «αργό και βασανιστικό θάνατο».

harrymeghan-oct15.jpg

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, τώρα η ζωή για τους δύο αυτούς ανθρώπους έχει φανερώσει ένα νέο πρόσωπο, πιο προσιτό και ανθρώπινο από ποτέ. Μια γρήγορη ματιά στην από κοινού τους πορεία αλλά και στο μεμονωμένο παρελθόν τους, μας κάνει να κατανοούμε τις «τάσεις φυγής τους» που δε σχετίζονται με όλα αυτά που ήθελε η γενιά τους γι' αυτούς. Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που τους διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους royals, αλλά και από όσους αποτελούν υποχείριο άλλων που μερίμνησαν για τη ζωή τους.