fbpixel

Search icon
Search
Η μεγαλύτερη έκθεση «Xenia» έριξε αυλαία με μεγάλα ονόματα στις συμμετοχές
INTERIORS

Η μεγαλύτερη έκθεση «Xenia» έριξε αυλαία με μεγάλα ονόματα στις συμμετοχές

Η Praktiker Hellas μαζί με την υπηρεσία Praktiker b2b, παρουσίασε στη μεγαλύτερη έκθεση του ξενοδοχειακού κλάδου, Xenia, καινοτόμες ιδέες κι έξυπνες λύσεις


Στην έκθεση «Xenia» 2019, η Praktiker Hellas μαζί με το Praktiker b2b, είχε ως στόχο να παρουσιάσει όλες τις παροχές και τις δυνατότητες της υπηρεσίας μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά και να αναδείξει εξ ολοκλήρου τις νέες τάσεις στη δημιουργία και την αλλαγή των εσωτερικών χώρων καταλυμάτων. Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε με άριστη επιτυχία να προβάλει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις της σχετικά με τη διακοσμητική και την αρχιτεκτονική μελέτη, τις υπηρεσίες διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. 

ff-07312.jpg
ff-07633-UfZhn.jpg
ff-07304.jpg


Η έκθεση «Xenia», αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση για τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου. Επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλο το εύρος του τουρισμού από ξενοδοχεία μέχρι και μικρά καταλύματα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και νέες τάσεις και μορφές εξοικονόμησης ενέργειας. Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan Expo, το οποίο βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής και διαθέτει μικτή εκθεσιακή επιφάνεια που φτάνει τα 50.000 τμ. Καθώς ο τουρισμός, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς τομείς στην Ελλάδα, η Praktiker Hellas και η υπηρεσία Praktiker b2b δίνουν μεγάλη έμφαση στη δημιουργία και την ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων, καταφέρνοντάς το με μεγάλη επιτυχία. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της εταιρίας στην ετήσια έκθεση «Xenia», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23-25 Νοεμβρίου 2019, στη Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας τον πλήρως ανανεωμένο κατάλογό της.

xenia-4.jpg

Η Praktiker Hellas προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα κατάστημα, καθώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και υπηρεσιών παράλληλα με μια ομάδα από συμβούλους που είναι πάντα στο πλευρό του επιχειρηματία όταν τους χρειαστεί. Η υπηρεσία Praktiker b2b παρέχει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δουν έτοιμες λύσεις, να εμπνευστούν και να σχεδιάσουν μαζί με τους ειδικούς ολοκληρωμένες προτάσεις, καλύπτοντας έτσι οποιαδήποτε ανάγκη με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία Praktiker b2b οι επαγγελματίες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους. 

ff-07796-002-mTiJw.jpg

Η Praktiker Hellas διαθέτει δύο b2b Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένοι εκθεσιακοί χώροι με έκταση 2.000 τ.μ. Κύριος σκοπός είναι να καλύπτονται όλες οι ανάγκες των επαγγελματιών, με την παροχή εξειδικευμένων λύσεων και με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, συνδυάζοντας την παροχή υπηρεσιών όπως διακοσμητική και αρχιτεκτονική μελέτη, με την υψηλή τεχνογνωσία και υπογραφή της ομάδας Praktiker b2b, με την οποία μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να καλύψετε όλες τις απαιτήσεις και απορίες σας. 

xenia-2.jpg

Η Praktiker Hellas θέλει να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών στο 100% γι’ αυτό η υπηρεσία Praktiker b2b έχει εστιάσει στη διαπροσωπική επαφή του κάθε επαγγελματία ξεχωριστά, καθώς συγκεκριμένοι συνεργάτες είναι αφιερωμένοι σε κάθε εταιρία ώστε να υπάρχει άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση. Επιπλέον, για τυχόν προβλήματα υπάρχει συνεχής ετοιμότητα επίλυσης κι εύρεσης λύσεων ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς αλλά και προσαρμοσμένες τιμές με ανταγωνιστικούς όρους συνεργασίας.

Ένα ακόμα από τα πολλά benefits που συναντάτε επιλέγοντας την υπηρεσία είναι ότι υπάρχει μία πανελλαδική κάλυψη που απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όποια περιοχή της χώρας κι αν βρίσκεται η επιχείρησή σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 45.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και να κάνετε ειδικές παραγγελίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Plus, έχετε παροχή σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τα καλύτερα brands της αγοράς, αναλυτική ενημέρωση και δυνατότητα σύγκρισης των προϊόντων και άμεση πληροφόρηση των αποθεμάτων, που είναι διαθέσιμα.

ff-07384.jpg

Με λίγα λόγια, η Praktiker Hellas έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και υπηρεσιών, την Praktiker b2b, με μια ομάδα συμβούλων που θα είναι δίπλα σας όταν τους χρειαστείτε, ώστε να καταλήξετε στο περιβάλλον που ταιριάζει στη φιλοσοφία, το είδος και την προσωπικότητα του εκάστοτε ενδιαφερομένου.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Praktiker b2b στο site της Praktiker.