fbpixel

Search icon
Search
H Maria Sharapova είναι η νέα ambassador ευεξίας του oμίλου Aman
WELLNESS

H Maria Sharapova είναι η νέα ambassador ευεξίας του oμίλου Aman

Εγκαινιάζοντας νέα και αποκλειστικά wellness προγράμματα σε διάφορες ιδιοκτησίες της


Από τις αρχαίες θεραπευτικές τέχνες της Ταϊλάνδης στο Amanpuri, μέχρι την παραδοσιακή Αγιουρβέδα της Ινδίας στο Amanbagh, τα 34 ξενοδοχεία και θέρετρα της Aman προσφέρουν μεταμορφωτικές εμπειρίες και πρωτοποριακές εμπειρίες ευεξίας σε απαράμιλλη ιδιωτικότητα και απομόνωση. Εξελίσσοντας την προσφορά της στον κόσμο της ευεξίας, η Aman ανακοίνωσε μια πολυετή συνεργασία με την πρώην κορυφαία αθλήτρια Maria Sharapova, την πρώτη του είδους της για το brand. 

aman-essentials-aman-new-york-maria-sharapova-portrait-1-44641.JPG

Ως Παγκόσμια Πρέσβειρα Ευεξίας πλέον, η πρώην τενίστρια θα συνδημιουργήσει μια σειρά από αποδράσεις ευεξίας σε διάφορες ιδιοκτησίες της Aman, η κάθε μία προσαρμοσμένη ώστε να συμπληρώνει τον εκάστοτε προορισμό, εστιάζοντας στην προετοιμασία, την απόδοση και την αποκατάσταση πνεύματος και σώματος. Η συνεργασία αποτελεί φυσική προέκταση της σχέσης των δύο πλευρών. Η ίδια είναι από καιρό υποστηρικτής και θαυμαστής του ομίλου, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής lifestyle, Aman Essentials, καθώς και των φημισμένων προορισμών της σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, η συνεργασία ενισχύει τη φήμη του ξενοδοχειακού ομίλου ως πρωτοπόρου στο χώρο της ευεξίας και βλέπει την Aman και τη Maria να συνεργάζονται για να μεταφέρουν τις γνώσεις της σχετικά με τις κορυφαίες παγκοσμίως πρακτικές ευζωίας.

aman-essentials-aman-new-york-maria-sharapova-portrait-3-44654.JPG

Το πρώτο από αυτά τα μοναδικά retreats θα πραγματοποιηθεί στο Amanpuri, τη ναυαρχίδα της Aman που βρίσκεται στη δική της ιδιωτική χερσόνησο στη δυτική ακτή του Πουκέτ. Γιορτάζοντας φέτος την 35η επέτειό του και φιλοξενώντας τη ναυαρχίδα του Κέντρου Ολιστικής Ευεξίας, θα προσφέρει στους επισκέπτες του ένα εξατομικευμένο ταξίδι ευεξίας, με οικοδέσποινα τη Maria, τον Φεβρουάριο του 2024.

aman-essentials-aman-new-york-maria-sharapova-strength-conditioning-2-44645.JPG

Στο wellness retreat διάρκειας τριών διανυκτερεύσεων, η αθλήτρια θα επιμεληθεί και θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες μέσα από μια σειρά διαδραστικών εμπειριών και δραστηριοτήτων, καθώς και ενημερωτικές συνεδρίες με ειδικούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της 20ετούς καριέρας της ως κορυφαία αθλήτρια. Παράλληλα, η Maria θα ενσωματώσει πρωτοποριακές τεχνολογίες που χρησιμοποιεί στην καθημερινή της ρουτίνα ευεξίας για να δημιουργήσει ένα μοναδικό και πρωτοποριακό retreat.

Ομοίως, το retreat θα φέρει τους επισκέπτες κοντά μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, γευστικών εμπειριών και συνεδριών Q&A με την ίδια και τους επισκέπτες ειδικούς επαγγελματίες. Αυτό θα φέρει τους ομοϊδεάτες φιλοξενούμενους κοντά για να θέσουν προσωπικές προθέσεις για τη συνεχή ευεξία τους. Μια τέτοια κοινότητα μπορεί να δημιουργήσει θετική υπευθυνότητα και κοινές εμπειρίες που προσφέρουν μόνιμες αναμνήσεις και την επιθυμία να δεσμευτεί κανείς στις υποσχέσεις που δίνει στον εαυτό του και στον άλλον.

aman-essentials-aman-new-york-maria-sharapova-breakfast-food-tasting-44649.JPG

Μοιραζόμενη τις σκέψεις της σχετικά με τη νέα της συνεργασία, η Sharapova δήλωσε: «Αυτό το βήμα προέκυψε από την προσωπική μου εμπειρία τα τελευταία χρόνια, καθώς έκανα τη μετάβαση από επαγγελματική αθλήτρια σε επιχειρηματία και μητέρα. Είχα την τύχη να λάβω χρόνια απίστευτης σωματικής και πνευματικής προπόνησης, η οποία τώρα με βοηθά να αποδίδω στο υψηλότερο επίπεδο σε όλες μου τις προσπάθειες. Η Aman και εγώ θέλαμε να δώσουμε στην κοινότητά τους πρόσβαση σε προπόνηση και κατάρτιση, σχεδιασμένη για κορυφαίους αθλητές, που θα εξυπηρετήσει την επιδίωξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους φιλοδοξιών.»