fbpixel

Search icon
Search
Η Margherita Maccapani Missoni και η MAX&Co. διοργάνωσαν ένα μαγικό event για τη νέα συνεργασία τους
PEOPLE & MOMENTS

Η Margherita Maccapani Missoni και η MAX&Co. διοργάνωσαν ένα μαγικό event για τη νέα συνεργασία τους

Με τίτλο, Shall We?


Για τη σεζόν SS22, η MAX&Co. παρουσιάζει την πρώτη από τις νέες design συνεργασίες του project. &Co.llaboration. To project ξεκινάει με μια capsule συλλογή με τίτλο Shall We?, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Margherita Maccapani Missoni.

Η capsule συλλογή που αποτελείται από 35 κομμάτια, είναι μια «γιορτή» της χαράς του στιλ και της απόλυτης γκαρνταρόμπας για την επόμενη σεζόν. Σύγχρονη, φρέσκια και γεμάτη ελευθερία, η κολεξιόν καθορίζεται από το πρωτότυπο στιλ της Margherita. 

1-RM0S3.jpg

Έχει να κάνει με το να συνδυάζεις κομμάτια μεταξύ τους με έναν απροσδόκητο τρόπο: ένα φουλάρι ως top, ένα παρκά ως φόρεμα, ένα σακάκι χωρίς τίποτα από κάτω. Ευέλικτα items που εναλλάσσονται με άνεση ανάμεσα στο καλοκαίρι και τη homeware αισθητική. Οι κεντημένες ζακέτες θα έδειχναν το ίδιο καλά πάνω από ένα μπικίνι, όπως και με ένα tailored παντελόνι. Τα γοητευτικά καλοκαιρινά φορέματα κερδίζουν προφανώς τις εντυπώσεις με ένα ζευγάρι fashionable σανδάλια και μια ψάθινη τσάντα, αλλά συνδυάζονται εξίσου καλά με μπότες μέχρι τον αστράγαλο και ένα σακάκι για τις πιο δροσερές μέρες.

Η Margherita Missoni εμπνεύστηκε από τα αρχεία και τους καταλόγους της MAX&Co. του '90. Η ευκολία των καθαρών σχεδίων της δεκαετίας είναι ευδιάκριτη. Οι μαργαρίτες – "Margherita" στα Ιταλικά -μια αναφορά στο όνομα της designer- συμβολίζουν τις απλές απολαύσεις και αποτυπώνουν το πνεύμα της capsule συλλογής. Τις βρίσκουμε σε όλη τη Shall We? collection, όπως είναι τα κεντήματα και τα εντυπωσιακά prints.

Η φράση «Shall We? είναι το mottom μου: μια ανεπιτήδευτη και χαρούμενη προσέγγιση στη μόδα, που αποτυπώνει επίσης, μια προσέγγιση για την ίδια τη ζωή... ότι όλα είναι δυνατά!»

2.jpg

Οι capsule συλλογές του project &Co.llaboration θα αποτελέσουν ένα συνεχές μέρος της ιστορίας της MAX&Co., όπου φίλοι του brand –από καταξιωμένα ονόματα έως και ανερχόμενα ταλέντα– καλούνται να δημιουργήσουν τις δικές τους collections, βάζοντας τη δική τους πινελιά στους χαρακτηριστικά κομμάτια του iconic ιταλικού οίκου.

Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό event με πλήθος καλεσμένων από τον χώρο της μόδας στη gallery!

Κεντρική Φωτογραφία: Maria Giulia Prezioso & Margherita Maccapani Missoni

Info: Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο 2022.