fbpixel

Search icon
Search
Η ξεχωριστή εμφάνιση της Kate Middleton και το πρωτόκολλο που «έσπασε» για πρώτη φορά
STYLE PEOPLE

Η ξεχωριστή εμφάνιση της Kate Middleton και το πρωτόκολλο που «έσπασε» για πρώτη φορά

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρευρέθηκαν στον παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor


Πριν από μερικές ημέρες η βασιλική οικογένεια έδωσε το «παρών» στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, με τον William και την Kate να κάνουν την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση στη λειτουργία του καθολικού Πάσχα και με τα 3 παιδιά τους. Μαζί τους ήταν και τα υπόλοιπα μέλη των royals ανάμεσα τους φυσικά και ο Βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Camilla. 

Τα βλέμματα των θαυμαστών ήταν στραμμένα στις στιλιστικές επιλογές με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας να εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της. Γνωστή για την κομψή και υψηλή αισθητική της, η Kate επέλεξε ένα coat dress της σχεδιάστριας Catherine Walker, στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το μπλε και πιο συγκεκριμένα το μπλε του κοβαλτίου. Το coat dress της ήταν σε midi μήκος με βελούδινο πέτο και εξωτερικές τσέπες που τόνιζαν υπέροχα τη μέση της. Για να ολοκληρώσει το stylish look της επέλεξε ένα καπέλο από τους Lock & Co. Hatters, ένα αντίστοιχο μπλε, βελούδινο clutch  και ένα ζευγάρι suede γόβες σε nude απόχρωση από τον Gianvito Rossi.

340153039-1361491247754926-7269292780073724615-n.jpg
Image source: @eugeniagaravani

Αυτό όμως μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση δεν ήταν το outfit της. Η Kate Middleton αποφάσισε να σπάσει για πρώτη φορά ένα από τα μεγαλύτερα πρωτόκολλα των γυναικών royals, αυτό των κόκκινων νυχιών. Οι γυναίκες που ανήκουν στη βασιλική οικογένεια δεν επιτρέπεται να βάφουν τα νύχια τους έντονα χρώματα, παρά μόνο διακριτικές nude αποχρώσεις. Μία αντίστοιχη εμφάνιση είχε κάνει η Πριγκίπισσα Diana τη βραδιά που επέλεξε το μαύρο revenge dress όταν ο τότε πρίγκιπας Κάρολος έδινε μία συνέντευξη εναντίον της. Ωστόσο δεν γνωρίζουν αν πίσω από την επιλογή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας υπάρχει κάποια ερμηνεία ή αν απλά τώρα που στο θρόνο βρίσκεται ο Bασιλιάς Κάρολος, κάποιοι κανόνες έχουν γίνει πιο «ελαστικοί». Ούτως ή άλλως το επιτελείο της Kate, το οποίο επιμελείται την εμφάνιση της δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση για τη συγκεκριμένη κίνηση.

340657647-758321779290910-2722543067629133149-n.jpg
Image source: @eugeniagaravani

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας υπήρχε ομοιομορφία, καθώς όλοι επέλεξαν σαν βασική απόχρωση των συνόλων τους το μπλε. Μάλιστα υπήρξε μια πολύ ωραία στιγμή matching μητέρας και κόρης με τη πριγκίπισσα Charlotte να συντονίζεται με τη μαμά της Kate, επιλέγοντας ένα floral dress σε συνδυασμό με γαλάζιο καλσόν και flat Mary Jane παπούτσια. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα με δύο πλεξούδες σε κάθε πλευρά, που δένονταν μεταξύ τους στο πίσω μέρος με ένα baby blue φιόγκο.

british-royals-easter-1.jpg

Ο Bασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του ήταν επίσης ντυμένοι στα μπλε, ένα χρώμα που αποπνέει αξιοπιστία και σταθερότητα. Μαζί τους φωτογραφήθηκαν και ο πρίγκιπας Edward με τη σύζυγό του, Sophie, η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της, Timothy Laurence αλλά και οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη με τους συζύγους τους.