fbpixel

Search icon
Search
Η Kate Middleton «έσπασε» τους κανόνες και ήταν η επιτομή της κομψότητας
PEOPLE & MOMENTS

Η Kate Middleton «έσπασε» τους κανόνες και ήταν η επιτομή της κομψότητας

Ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν στο Αβαείο του Westminster στην ετήσια τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας


Τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν δυναμικό «παρών» στην ετήσια τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, την πρώτη μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η πριγκίπισσα Άννα, ο αντιναύαρχος Sir Timothy Laurence και ο νέος δούκας και η νέα δούκισσα του Εδιμβούργου ενώθηκαν με τον βασιλιά Κάρολο Γ' και τη βασιλική σύζυγο στο Αβαείο του Westminster.

kate-middleton-erdem-commonwealth-emmy-natasha.jpg
James Walting

Για ακόμα μία φορά τα βλέμματα και η προσοχή ήταν στραμμένη στην εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Kate Middleton. Κι ενώ η Kate μας έχει συνηθίσει σε πιο minimal looks, βασισμένα στα βασιλικά πρωτόκολλα αυτή τη φορά «έσπασε» τους κανόνες, πάντοτε όμως στα επιτρεπτά πλαίσια. Για την πρόσφατη εμφάνιση της, η πριγκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα pre-fall Erdem outfit, το οποίο δε θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέχρι τον Αύγουστο του 2023. Το σύνολό της αποτελούνταν από μία navy blue jacquard φούστα κι ασορτί floral peplum σακάκι. Τα βασικά της κομμάτια τα συνδύασε μ' ένα ζευγάρι μπλε suede γόβες Gianvito Rossi, ένα clutch της Emmy London κι ένα navy καπέλο με μεγάλο γείσο. Όσον αφορά τα κοσμήματα η Kate έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές της. Ένα ζευγάρι ζαφειρένια σκουλαρίκια που κάποτε ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana και μια καρφίτσα με τα φτερά του πρίγκιπα της Ουαλίας συμπλήρωσαν μοναδικά την εικόνα της. 

spl5529751-025.webp
splashnews.com

Η βασιλική σύζυγος, Camilla, από την πλευρά της κινήθηκε σε ασφαλή μονοπάτια, επιλέγοντας μια απόχρωση του royal blue, συνδυάζοντας το φόρεμά της με ένα φτερωτό καπέλο, μαύρα δερμάτινα γάντια και μαύρη τσάντα. Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό από τον Μεγάλο Άμβωνα, ήταν κομψός με ένα γκρι ριγέ κοστούμι. 

Η Sophie, η Δούκισσα του Εδιμβούργου, ήταν στα καλύτερά της με ένα κρεμ παλτό, λευκή τσάντα και δερμάτινες γόβες στην πιο απαλή απόχρωση του ροζ. Η έξοδος αυτή πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την απονομή του Δουκάτου του Εδιμβούργου από τον βασιλιά Κάρολο στον πρίγκιπα Εδουάρδο με αφορμή τα 59α γενέθλιά του.

Ο βασιλιάς παρέθεσε αργότερα δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοπολιτείας, τους Ύπατους Αρμοστές, τους Υπουργούς Εξωτερικών και άλλα μέλη της κοινότητας της Κοινοπολιτείας. Κατά την άφιξη των μεγαλειοτάτων τους στο Αβαείο του Westminster, ο βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος έγιναν δεκτοί από τον πρύτανη του Westminster, πριν χαιρετίσουν τα μέλη του συλλόγου Ngāti Rānana London Māori Club, που έδωσαν παράσταση στη Μεγάλη Δυτική Πόρτα πριν από την τελετή. Καθώς το 2023 είναι το Έτος Ειρήνης της Κοινοπολιτείας, παρουσιάστηκε επίσης μια ειδικά σχεδιασμένη σημαία της Κοινοπολιτείας για την Ειρήνη.

Μεταξύ των τιμώμενων προσώπων στο εκκλησίασμα των 2.000 ατόμων περιλαμβάνονταν ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοπολιτείας, ο Πρωθυπουργός της Σαμόα, Ύπατοι Αρμοστές, ανώτεροι πολιτικοί και αξιωματούχοι από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία, μαζί με αθλητές από τα έθνη της πατρίδας που αγωνίστηκαν στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Μπέρμιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι, θρησκευτικοί ηγέτες και πάνω από 750 μαθητές και νέοι από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: Tatler

Κεντρική φωτογραφία: Mark Thomas | @royallyobsessedpodcast