fbpixel

Search icon
Search
H Κατερίνα Μπαντή του Aesthea beauty studio μάς μιλάει για τις αποτελεσματικές θεραπείες πριν το καλοκαίρι
MAGAZINE

H Κατερίνα Μπαντή του Aesthea beauty studio μάς μιλάει για τις αποτελεσματικές θεραπείες πριν το καλοκαίρι

Ζήστε την καλύτερη εποχή του χρόνου γεμάτες αυτοπεποίθηση


Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι θεραπείες ομορφιάς έχουν μπει στο πρόγραμμά μας, ώστε να προετοιμάσουμε κατάλληλα το πρόσωπο και το σώμα μας για την παραλία. Στο κατώφλι αυτής της νέας εποχής, η Κατερίνα Μπαντή του Aesthea beauty studio μάς μιλάει για τις αποτελεσματικές θεραπείες που εφαρμόζει μαζί με τις beauty experts, καθώς και για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε όταν κλείσουμε το ραντεβού μας για περιποίηση.

Ποιες είναι oι ιδανικές θεραπείες για την εποχή;

17a8200.jpg

Must είναι η Μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες καθώς και οι προϊοντικές θεραπείες για ενυδάτωση και αντιγήρανση, όπως επίσης και η σύσφιξη και η επιδερμική ανόρθωση του οβάλ του προσώπου με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων RF, σε συνδυασμό με προϊόντα Phytomer και Vie Collection.

H Phytomer, με παγκόσμια αποκλειστικότητα το θαλάσσιο σάκχαρο που συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, και η Vie Collection που ήρθε για να συμπληρώσει το Medi κομμάτι του Aesthea με τις συνθέσεις τους που περιέχουν ρετινόλη, βιταμίνες, πεπτίδια και οξέα.

Όλες οι θεραπείες στο Aesthea beauty studio προσφέρουν άμεσο φυσικό αποτέλεσμα και σ’ αυτό συμβάλλουν καθοριστικά τόσο το ειδικό μασάζ διάρκειας 22΄ που εφαρμόζεται σε κάθε θεραπεία όσο και τα Premium προϊόντα μας.

Σώμα: Τι αξίζει την προσοχή μας

17a8110.jpg

Οι θεραπείες μείωσης κυτταρίτιδας και πόντων με το Cavitation. Ένας υπέρηχος υψηλής ισχύος, που με την έντασή του μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και κατά συνέπεια την κυτταρίτιδα. Σπάει σε βάθος την κυτταρίτιδα, η οποία ατμίζεται και αποβάλλεται είτε με τα ούρα, είτε με τη λέμφο, είτε με τον ιδρώτα.

Η Ραδιοσυχνότητα RF, με την οποία επιτυγχάνεται επιδερμική σύσφιξη σε προσαγωγούς, γόνατο και μπράτσα. Προσφέρει θερμοκρασία στους ινοβλάστες, επιτυγχάνει συρρίκνωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης κι έτσι επέρχεται η επιδερμική σύσφιξη.

Η Pressotherapy τελευταίας τεχνολογίας, που βοηθάει στον καλό μεταβολισμό. Πρόκειται για λεμφικό μασάζ που εξασφαλίζει καλύτερο αποτέλεσμα στις δίαιτες και στις θεραπείες με μηχανήματα, και όχι μόνο.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι οι custom-made θεραπείες μας, οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε πελάτισσας, καθώς καταρτίζουμε ατομικό πρόγραμμα συνδυάζοντας μηχάνημα και θεραπείες, όπως άργιλο για τοπικό αδυνάτισμα ή φύκια για ολικό αδυνάτισμα στη θερμοσάουνα.

Νew Entry: τα σεμινάρια νυχιών για μανικιούρ και χτιστό χωρίς λιμάρισμα

gettyimages-1315661162-ce5125fb5dfc424bbb220bc5e09f19a4.jpg

Έχουμε φέρει αποκλειστικά στην Ελλάδα τη ρωσική τεχνική και τα προϊόντα Madina’s nail, η οποία είναι expert στο είδος της, έπειτα από μεγάλη αναζήτηση, ώστε να τελειοποιήσουμε και αυτό το τμήμα. Στόχος των σεμιναρίων είναι οι μαθητές/τριες να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, με μια εξαιρετική τεχνική που σε λίγο καιρό θα είναι η μοναδική που θα εφαρμόζεται.

Χαρακτηριστικά της είναι: 1. Χτίζουμε το νύχι χωρίς λιμάρισμα, άρα δεν σπαταλάμε υλικό. 2. Οι επαγγελματίες μας δουλεύουν σε υγιεινές συνθήκες και χωρίς σκόνη. 3. Με αυτήν την τεχνική μειώνουν τον χρόνο εργασίας, οπότε εξυπηρετούν περισσότερα ραντεβού, με αποτέλεσμα καλύτερες απολαβές.

Good to know

Το Aesthea Beauty Salon πραγματοποιεί έναν κύκλο σεμιναρίων που διαρκεί 8-9 ώρες, διδάσκοντας αυτή τη ρωσική τεχνική στο χτιστό νύχι αλλά και μανικιούρ σε μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου. Το εκπληκτικό είναι ότι οι πιστοποιήσεις δίνονται άμεσα, αφού η εκπαίδευση διαρκεί μια μόλις μέρα.

Info: Μητροπολίτου Ιωσήφ 20, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 231 022 2981, www.aesthea.gr, Facebook: Aesthea face body nails & Instagram: @aesthea_gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024