fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Διαγνώστηκε με καρκίνο και η εξομολόγησή της συγκλονίζει
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Διαγνώστηκε με καρκίνο και η εξομολόγησή της συγκλονίζει

Επίσημο τέλος σε όλα τα σενάρια - Τι ανέφερε η ίδια


Είναι εδώ και καιρό κεντρικό πρόσωπο στη Μεγάλη Βρετανία -κι όχι μόνο- και είδε όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως υποβλήθηκε σε μία σημαντική επέμβαση. Την ίδια στιγμή και παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε ζητήσει να διαχειριστούν άπαντες την κατάσταση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα, είδε τα social media να κατακλύζονται από σχόλια, σενάρια και φήμες για την ίδια.

Η Kate Middleton, πήρε την απόφαση να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ όλο το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, έφτασε η στιγμή να μοιραστεί την αλήθεια και να μιλήσει ανοικτά για ό,τι συμβαίνει, με την εξομολόγησή της να συγκλονίζει...

Η πιο σκληρή μάχη!

Τα λόγια που συγκινούν

Πήρε θέση απέναντι από την κάμερα και θέλησε να μοιραστεί τη δική της αλήθεια. Έβαλε ένα τέλος στις φήμες και τα σενάρια, μίλησε με θάρρος και μας έδειξε την ανθρώπινη, την πιο απλή της πλευρά. Η Kate Middleton αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής πως τους τελευταίους μήνες δίνει την πιο σκληρή μάχη. Δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μέσα από ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα σημείωσε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και έχει ξεκινήσει ήδη χημειοθεραπείες, περιγράφοντας τους τελευταίους δύο μήνες ως «απίστευτα δύσκολους για όλη την royal family». Μεταξύ άλλων, η Kate θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα στο πόσο πολύ σημαντική είναι η στήριξη του William και στο πόσο την στηρίζει σε όλη αυτή τη δύσκολη στιγμή, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά και σε όλους εκείνους που σεβάστηκαν την κατάστασή της και έδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας της.

Η Kate εξήγησε -μεταξύ άλλων- πως όταν αρχικά υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον περασμένο Ιανουάριο, δεν γνώριζε ακόμη ότι υπήρχε καρκίνος κι ότι επρόκειτο να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, σημειώνοντας πως: «Οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ μη χάνετε την πίστη ή την ελπίδα σας. Δεν είστε μόνοι σας». «Ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς μας», συμπλήρωσε η πριγκίπισσα.

Η στήριξη του William και η σκληρή μάχη

Πρώτα, η ίδια έπρεπε να νοσηλευτεί σε γνωστή κλινική του Λονδίνου και μετά, ακολούθησε η Κάρολος. Λίγο μετά, έγινε γνωστό πως ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας διαγνώστηκε με καρκίνο και τώρα, η Kate προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη. Οι Βρετανοί και ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και οι royals καλούνται να διαχειριστούν μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να στέκεται στο πόσο πολύ τη βοηθά σε αυτή τη χρονική περίοδο όλη η οικογένεια. «Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας. Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στα παιδιά μας, στον George, τον Louis και την Charlotte, με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτά και να τα καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά. Η οικογένειά μας χρειάζεται τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητας», πρόσθεσε στο σχετικό video η Kate, το οποίο όπως γνωστοποίησε το Παλάτι, γυρίστηκε την περασμένη Τετάρτη από το BBC Studios, τον βραχίονα παραγωγής του BBC.

img-6486.jpeg


Κάπως έτσι, η ίδια η πριγκίπισσα βάζει ένα τέλος σε όλη τη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες και θέλησε -παράλληλα- να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνη. Που παλεύουν και δοκιμάζονται καθημερινά. Αυτό που ήθελε, ήταν να προστατεύσει τα παιδιά και την οικογένειά της. Ήθελε να τα κρατήσει μακριά από όλα αυτά, γνωρίζοντας πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη γι' αυτά, όμως, μάλλον αναγκάστηκε να μιλήσει ανοικτά για τις εξελίξεις λίγο νωρίτερα. Προφανώς, η Kate θα συνεχίσει τις θεραπείες της και θα μείνει μακριά από τις υποχρεώσεις της για όσο χρειαστεί, όπως έχει ξεκαθαρίσει και το Παλάτι και η προσοχή της, είναι στραμμένη αποκλειστικά στην υγεία της και φυσικά, στην οικογένειά της, που δοκιμάζεται σημαντικά...