fbpixel

Search icon
Search
Η JJ Martin έφερε μια «δεύτερη άνοιξη» στο Παρίσι μέσα από τη νέα της συνεργασία
MAGAZINE

Η JJ Martin έφερε μια «δεύτερη άνοιξη» στο Παρίσι μέσα από τη νέα της συνεργασία

La DoubleJ meets The Socialite Family


“Flower Power” είναι η νέα πρόταση της La DoubleJ, που προκύπτει μέσα από το λανσάρισμα μιας σειράς επίπλων και home συλλογών, σε συνεργασία με τη γαλλική The Socialite Family. «Ο καθένας έχει ένα εσωτερικό λουλούδι μέσα του, ένα εσωτερικό αποτύπωμα, μια εσωτερική χαρά», λέει η Martin, ιδιοκτήτρια του brand, στη μιλανέζικη παρουσίαση των floral prints που προήλθαν από το μεγάλο αρχείο του. Η Constance Gennari, συνιδρύτρια και creative director του The Socialite Family με έδρα το Παρίσι, γνωρίστηκε με την JJ Martin το 2014, και λίγο αργότερα άρχισε να επεξεργάζεται τα δικά της έπιπλα και είδη σπιτιού. «Η Ιταλία και τα prints της είναι αυτό που ονειρεύονται οι Παριζιάνοι», είχε πει.

la-doublej-x-the-socialite-family-by-jeanne-perrotte-1.jpg
jj-martin-constance-gennari-la-doublej-x-the-socialite-family-by-jeanne-perrotte-15.jpg
Constance Gennari και JJ Martin

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο δυναμικών γυναικών του design είναι η κυκλοφορία επτά δημοφιλών αντικειμένων της The Socialite Family, που αφορούν σε μαξιλάρια και λάμπες μέχρι και σε καθίσματα κι έναν τριθέσιο καναπέ, όλα στολισμένα με το λαχταριστό vintage floral της La DoubleJ σε υπέροχες αποχρώσεις του. Για την Gennari, τα χρώματα που επιλέχθηκαν είναι «τόσο ανεβαστικά», καθώς «προορίζονται για να φέρουν χαρά στη ζωή μας, εγκαθιστώντας στον χώρο μας κάτι που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, κάτι που απλώς μας βάζει σε μια ανώτερη κατάσταση».

la-doublej-x-the-socialite-family-by-jeanne-perrotte-9.jpg
la-doublej-x-the-socialite-family-by-jeanne-perrotte-7.jpg

Όπως μια κομψή γκαρνταρόμπα, έτσι κι ένα σπίτι θα πρέπει να φιλοξενεί ένα layering και μείγμα στιλ διαφορετικών χρονικών περιόδων. Εξού και ο λόγος που η Gennari ήθελε να εφαρμόσει τα πολύχρωμα floral της La DoubleJ σε αντικείμενα με αφαιρούμενα καλύμματα: «Γιατί έτσι μπορείς να διασκεδάσεις με ένα μοτίβο. Όταν βαριέσαι, “γδύνεις” το αντικείμενο και το ντύνεις με κάτι πιο ήρεμο», εξηγεί. Επιπλέον, αν υπολογίσουμε την επικράτηση του minimal στο interior, είναι «κάτι που δε βλέπεις πια, και σου κάνει καλό. Κι αυτό γιατί είναι χαρούμενο», τονίζει.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022