fbpixel

Search icon
Search
H express ρουτίνα ομορφιάς που μπορείτε να ακολουθήσετε στο σπίτι
MAGAZINE

H express ρουτίνα ομορφιάς που μπορείτε να ακολουθήσετε στο σπίτι

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα


Νew season! New me! Αυτό το motto ταιριάζει σε κάθε εποχή, και ειδικότερα στην άνοιξη, οπότε θέλουμε να νιώθουμε ακόμη πιο φρέσκες και αναζωογονημένες. Κάθε φορά, λοιπόν, που αλλάζει η σεζόν, μπαίνουμε σε μια διαδικασία έρευνας και αναζήτησης κάποιων έξυπνων tips ομορφιάς, που θα μας φέρουν πιο κοντά στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Έτσι και τώρα, βρήκαμε 13 προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που συνιστούμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε.

FACE

THE MASKS: Στις πρώτες θέσεις της λίστας φιγουράρει η Express Sheet Mask Mastic της Apivita, για σύσφιγξη κι αίσθηση lifting. Πρόκειται για μια ημιδιάφανη, υφασμάτινη biocellulose μάσκα προσώπου, εμποτισμένη μ’ έναν σούπερ ενισχυμένο ορό με μαστίχα, που αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Mια ακόμη αγαπημένη επιλογή είναι η The Treatment Lotion Hydrating Mask της La Mer. Αυτή η καινοτόμος sheet mask λειτουργεί καλύτερα αν συνδυαστεί με την The Treatment Lotion σε κάθε εφαρμογή. Χάρη στην ιαπωνική τεχνολογία, χαρίζει την αίσθηση ότι αγκαλιάζει το δέρμα, με τις εκατομμύρια μικροΐνες να προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και υγιή λάμψη σε λίγα μόνο λεπτά. Η νέα άφιξη ακούει στο όνομα SkinLabo, απ’ όπου ξεχωρίζουμε την Extralifting Mask, που υπόσχεται άμεσα αντιρυτιδικό αποτέλεσμα. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος, το πεπτίδιο Argirelox® καταπολεμά τις ρυτίδες έκφρασης μειώνοντας τη μυϊκή σύσπαση και το Bio Gf-complex δρα ως αναζωογονητικό των κυττάρων.

10-UcApp.jpg
Express Sheet Mask Mastic, Apivita
4-1.jpg
The Treatment Lotion Hydrating Mask, La Mer
12-1.jpg
Extralifting Mask, SkinLabo
11-xdeKx.jpg
Argirelox Botox-Like PureShot, SkinLabo

THE SERUMS: Δοκιμάστε το Argirelox Botox-Like Pure Shot της SkinLabo, ένα καθαρό προϊόν εντατικής περιποίησης με αποτέλεσμα botox-like. Με καθημερινή χρήση, μειώνει τις μικροσυσπάσεις των μυών και συμβάλλει στη χαλάρωση και την εξασθένιση των πιο έντονων και βαθιών ρυτίδων του προσώπου, αναπτύσσοντας φυσική δράση ανόρθωσης και αύξησης του όγκου τους. Την ίδια στιγμή, η νέα πρόταση από τη La Prairie μάς ενθουσίασε. Ο λόγος για τον Pure Gold Radiance Concentrate, έναν ιδιαίτερα πλούσιο ορό, που παρέχει άμεσα και μακροπρόθεσμης διάρκειας οφέλη στην επιδερμίδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Η σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με το Pure Gold Diffusion System, έχει σχεδιαστεί για να εξομαλύνει το δέρμα και να τελειοποιεί την υφή του.

5-nqRgP.jpg
Pure Gold Radiance Concentrate, La Prairie


express.jpg

THE TREATMENTS: Το Intral Rescue Super Concentrate SOS της Darphin αποτελεί την απόλυτη εντατική περιποίηση διάρκειας 4 εβδομάδων, που επαναφέρει το δέρμα στην ιδανική κατάσταση. Η αποτελεσματική του φόρμουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από μια στρεσογόνο περίοδο, όταν η εποχή αλλάζει, ή οποτεδήποτε η επιδερμίδα χρειάζεται ενδυνάμωση και φροντίδα. Oι νέες Hyalu B5 αμπούλες της La Roche Posay έχουν μοναδική, ultra συμπυκνωμένη σύνθεση, που αποτελείται από τρεις μορφές υαλουρονικού οξέος για άμεση ανάκτηση της ελαστικότητας, επανόρθωση της επιδερμίδας και γέμισμα των ρυτίδων σε μόλις 7 ημέρες! Την ίδια στιγμή, δοκιμάστε την 7ήμερη θεραπεία Digital anti-aging & anti-pollution Ampoules της Κyklos Cosmetics, που προσφέρει προστασία από την περιβαλλοντική ρύπανση και το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες, ενώ παράλληλα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία.

1-HgShp.jpg
Intral Rescue Super Concentrate SOS, Darphin
9-udkGe.jpg
Hyalu B5 αμπούλες, La Roche Posay
7-BwODD.jpg
Digital anti-aging & anti-pollution Ampoules, Κyklos Cosmetics

BODY

Η νέα Body EssentiA Contouring Cream της Environ συμβάλλει στην ορατή βελτίωση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της όψης φλοιού πορτοκαλιού, σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο, τα μπράτσα, η κοιλιά, οι γλουτοί, τα γόνατα και οι μηροί. Η ενισχυμένη σύνθεση τριπλής δράσης του Body - Slim Cellutite Incrustee της Lierac καταπολέμα την εγκατεστημένη κυτταρίτιδα με εμφανή δράση στην υφή του δέρματος σε 7 ημέρες! Με το ισχυρό σύμπλεγμα ShapePerfection, το Multi Active Gel της Tzimas Cosmetics δρα άμεσα, καίει το λίπος, μειώνει την περιφέρεια και την κυτταρίτιδα, ενώ συσφίγγει τη σιλουέτα.

2-zkevg.jpg
Body EssentiA Contouring Cream, Environ
6-FY2g1.jpg
Βody - Slim Cellutite Incrustee, Lierac
3-1.jpg
Multi Active Gel, Tzimas Cosmetics

HANDS & HAIR

Ενισχύστε την υγεία των χεριών σας με την Anti-Bacterial Hand Cream της Grown Alchemist με Tea Tree Extract, ylang ylang και κέδρο. Το Moroccanoil Oil Treatment είναι ένα εργαλείο φροντίδας, styling και τελειώματος με μία μοναδική φόρμουλα από έλαιο Argan, που απορροφάται αμέσως από την τρίχα, προσδίδοντας λάμψη και μεταξένια τελειότητα σε όλους τους τύπους μαλλιών. Μεταμορφώνει τα μαλλιά ολοκληρωτικά.

8-Ioe0n.jpg
Anti-Bacterial Hand Cream, Grown Alchemist
13.jpg
Moroccanoil Oil Treatment, Moroccanoil
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά beauty news κι όχι μόνο.