fbpixel

Search icon
Search
Η Dolce&Gabbana «προσγειώνεται» στο beach club του Le Carillon στο Portofino
FASHION NEWS

Η Dolce&Gabbana «προσγειώνεται» στο beach club του Le Carillon στο Portofino

Το θρυλικό δίδυμο της μόδας κάνει takeover στην Ιταλική Ριβιέρα της Λιγουρίας


Το απόλυτο ιταλικό fashion duo των Domenico Dolce και Stefano Gabbana, με το σχέδιο DG Resort, προσθέτει στις παραλίες με την υπογραφή της τον κόλπο Paraggi στη ιταλική Ριβιέρα της Λιγουρίας, μετά την κατάκτηση της Casa amor στο Saint Tropez. Ολόκληρη η τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού pop-up και του εστιατορίου Vesta, θα είναι πλέον επώνυμη με τη νέα πράσινη εκτύπωση majolica του οίκου και ένα μοτίβο με κάθετες λωρίδες. 

img-5506.jpg
Image source: @dolcegabbana_casa

Για να ζήσετε την ατμόσφαιρα των πιο αυθεντικών ιταλικών διακοπών, η Dolce&Gabbana φέρνει το αλάνθαστο στυλ της στο beach club του Le Carillon το οποίο υψώνεται στον κόλπο Paraggi μέσα στο πλούσιο Εθνικό Πάρκο Portofino, και ως εκ τούτου κυριαρχείται από τα χρώματα της μεσογειακής φύσης, δημιουργώντας μία απίθανη εναρμόνιση με το νέο σχέδιο Verde majolica των Dolce&Gabbana που σχεδιάστηκε για να καλύψει όλους τους χώρους του. 

img-5503.jpg
Image source: @dolcegabbana_casa

Το κομψό μοτίβο των κάθετων λωρίδων, που θυμίζει την dolce vita και το τυπικό στυλ της ιταλικής Ριβιέρας, θα διακοσμήσει ένα αποκλειστικό pop-up, τον χώρο του μπαρ και το εστιατόριο Vesta Portofino, ένα μεγάλο στολίδι της ιταλικής και μεσογειακής γαστρονομικής παράδοσης με προτάσεις που αφηγούνται την ουσία της θάλασσας, δίνοντας τη μέγιστη προσοχή στην ποιότητα των πρώτων υλών. Μία γαστρονομική πρόταση, που προσφέρει τα πιο εορταστικά πιάτα του VESTA σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Έτσι ο εμβληματικός τρόπος ζωής του οίκου συναντά το Portofino, το μαργαριτάρι της Λιγουριανής Ριβιέρας, συνώνυμο της πολυτέλειας, της κοσμικότητας και των μαγευτικών τοπίων, γνωστό για τη φυσική ομορφιά του και την εμβληματική Piazzetta με θέα το ρομαντικό λιμανάκι. 

img-5507.jpg
Image source: @dolcegabbana_casa

Οι πισίνες και τα beach clubs φαίνεται να αποτελούν τον κύριο στόχο για ακόμη μία καλοκαιρινή season, αφού οι maisons παρελαύνουν παραλίες, πισίνες και beach clubs, διακοσμώντας τις πιο γραφικές πισίνες με τα αυθεντικά τους μοτίβα, το μοναδικό τους στυλ και τα χρώματά τους, αποκαλύπτοντας εμφανίσεις πασαρέλας, σε συνδυασμό με τη διακόσμηση, που χαρακτηρίζει καμπίνες, ομπρέλες, πετσέτες, μαξιλάρια, ξαπλώστρες, συχνά επίσης μπαρ και εστιατορίων. 

img-5508.jpg
Image source: @dolcegabbana_casa

Από τον Jacquemus, ο οποίος για το καλοκαίρι καταφθάνει στο Saint Tropez, και όχι μόνο, με τις εμβληματικές της ρίγες, μέχρι την Dolce&Gabbana, η οποία διακοσμεί με τα μοτίβα της διάφορα lidos, clubs και πισίνες, από το Portofino έως το Dubai. Τα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα επιδεικνύουν τα εμβληματικά μοτίβα που είδαμε στην πασαρέλα, κλείνοντας το μάτι στις τελευταίες καλοκαιρινές συλλογές.

img-5509.jpg
Image source: @dolcegabbana_casa

Με τη γοητεία του παλιού κόσμου, η Ριβιέρα της Λιγουρίας ενσαρκώνει την αίγλη της ιταλικής Dolce Vita δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα σε μαγευτικούς κόλπους, τον κόλπο του Tigullio, τους βράχους της Santa Margherita και τα ιταλικά χωριά, από το Camogli μέχρι τα Cinque Terre. Εδώ, η VESTA Portofino βρίσκει σπίτι στο ιστορικό Le Carillon, την κατ' εξοχήν διεύθυνση του θέρετρου διακοπών στο Portofino. Ο κόλπος του Paraggi, που αγαπήθηκε για τα σμαραγδένια πράσινα νερά του και τη διαχρονική γοητεία του, ήταν πάντα ο προορισμός του jet set.