fbpixel

Search icon
Search
Η Alberta Ferretti ανανεώνει το Hotel de Mar Gran Meliá στη Μαγιόρκα για το φετινό καλοκαίρι
FASHION NEWS

Η Alberta Ferretti ανανεώνει το Hotel de Mar Gran Meliá στη Μαγιόρκα για το φετινό καλοκαίρι

Η Ιταλίδα σχεδιάστρια «έντυσε» τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου για πρώτη φορά, καθώς αυτό συμπληρώνει 60 χρόνια λειτουργίας


Το ιταλικό είδωλο της μόδας συνεργάζεται με τον κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο της Ισπανίας Gran Meliá Hotels & Resorts, για να παρουσιάσουν το νέο καλοκαιρινό highlight στο Hotel de Mar στη Μαγιόρκα, εγκαινιάζοντας το Pool Club Bombon. 

Η Alberta Ferretti και η Gran Meliá Hotels & Resorts αποκαλύπτουν το συναρπαστικό καλοκαιρινό τους έργο με τα εγκαίνια του Bombon Pool Club στο Hotel de Mar. Αυτή η μεταμόρφωση του pool club του ξενοδοχείου ενσαρκώνει έναν νέο cult προορισμό για την καλοκαιρινή περίοδο της Μαγιόρκα. Ως μέλος των Leading Hotels of the World, το Hotel de Mar αποτελεί δημοφιλή προορισμό για την υψηλή κοινωνία της Μαγιόρκα, τις βασιλικές οικογένειες και το διεθνές jet set. Το Bombon Pool Club by Alberta Ferretti υπόσχεται ένα χαλαρωτικό διάλειμμα με στυλ, για διακοπές τόσο κομψές όσο και ειδυλλιακές.

alberta-ferretti-x-gran-melia-matthieu-salvaing-1.webp
Image source: Alberta Ferreti Hotel de Mar, Gran Meliá

Αυτή η δημιουργική συνεργασία επιτυγχάνει να εξυμνεί ένα όραμα πολυτέλειας, που είναι ταυτόχρονα τόσο εκλεπτυσμένο, όσο και παιχνιδιάρικο. Συνδυάζει άψογα την ιταλική φινέτσα με τη μαγνητική γοητεία των Βαλεωρίδων Νήσων. 

Το Bombon Pool Club ενσαρκώνει μια μοναδική τέχνη ζωής, προσφέροντας μια χαλαρωτική και εκλεπτυσμένη εμπειρία δίπλα στην πισίνα, στο εστιατόριο ή στην ακτή της ιδιωτικής παραλίας του ξενοδοχείου. Συνεργαζόμενο με το Gran Meliá για τη δημιουργία του πρώτου Pool Club της Μαγιόρκα με επίκεντρο τη μόδα, η Alberta Ferretti εγκαινιάζει μια νέα εποχή και ενισχύει τη lifestyle τοποθέτηση του brand της. Για την περίσταση, τα εμβληματικά tie & dye prints της Alberta Ferretti ντύνουν όλα τα εξωτερικά έπιπλα της πισίνας σε μπλε αποχρώσεις, ενώ το beach bar και τα έπιπλα του διαθέτουν ένα συνδυασμό με μπεζ αποχρώσεις.

1717614306-74a1699.webp
Image source: Alberta Ferreti Hotel de Mar, Gran Meliá

"Οι Βαλεαρίδες Νήσοι κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τη μαγευτική ατμόσφαιρα και τη ζεστή υποδοχή από τους ντόπιους. Το προσωπικό μου γούστο για τη διαχρονική αισθητική και το design βρήκε ανταπόκριση σε αυτή τη συνεργασία. Αισθάνομαι μια βαθιά προσωπική σύνδεση με αυτό το έργο, καθώς μου επιτρέπει να συγχωνεύσω το δημιουργικό μου όραμα με την γαλήνια ατμόσφαιρα της Μαγιόρκα. Με αυτή τη συνεργασία, ήθελα να φέρω το όραμά μου για εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και με το Gran Meliá στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα, όπου οι δύο κόσμοι μας θα μπορούσαν να συνυπάρχουν φυσικά, κάνοντας την εμπειρία του ξενοδοχείου ακόμα πιο αποκλειστική", αποκαλύπτει η Alberta Ferretti.

obj2003598-1-500352.jpeg
Image source: Alberta Ferreti Hotel de Mar, Gran Meliá

Τα prints της Alberta Ferretti συνδυάζουν διαχρονική κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική, αντανακλώντας τις αξίες τόσο του ιταλικού οίκου μόδας όσο και του Gran Meliá. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου περιλαμβάνουν εξατομικευμένες ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ το εστιατόριο δίπλα στην πισίνα προσφέρει μεσογειακή κουζίνα και κοκτέιλ που έχει δημιουργήσει η κα Ferretti. Αυτή η συνεργασία γιορτάζει την αργή ζωή, προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και εκλεπτυσμένου ελεύθερου χρόνου. Η συνεργασία με ένα ιταλικό είδωλο της μόδας αποτελεί σημαντικό βήμα για την Meliá Hotels International.

img-5328.jpg
Image source: @hoteldemargm

"Το Hotel de Mar, ένα πραγματικό στολίδι στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό μας, ξεχωρίζει για το εμβληματικό του στυλ και την τολμηρή αρχιτεκτονική του Coderch. Αυτή η συνεργασία με την Alberta Ferretti γιορτάζει την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια που ενσαρκώνουν και οι δύο μάρκες μας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια ανεβασμένη εμπειρία, γιορτάζοντας το δημιουργικό όραμα της κ. Ferretti και την αρχιτεκτονική του Hotel de Mar", καταλήγει ο Gabriel Escarrer, CEO της Meliá Hotels International.

Οι εγκαταστάσεις του Bombon Pool Club by Alberta Ferretti θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούνιο έως το τέλος Οκτωβρίου 2024.